Gość: A. IP: *.19.165.4.osk.enformatic.pl 27.03.09, 22:50 witam proszę o opinie na temat Dr Blajera ! W poniedziałek jestem umówiona na chirurgiczne usunięcie zęba;( nie wiem czego się spodziewać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.h.a.s.a Re: Dr n. med. Piotr Blajer 27.03.09, 23:06 Idź bez obaw, to naprawde dobry chirurg. Mojej córce robił chirurgiczne osłoniecie zeba który rósł wewnatrz dziąsła, ortodonta nie mogła sie go nachwalic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Dr n. med. Piotr Blajer IP: *.19.165.4.osk.enformatic.pl 28.03.09, 13:11 dziekuje za opinie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dr n. med. Piotr Blajer IP: *.194.73-86.rev.gaoland.net 28.03.09, 13:49 ja tez usuwalam tam zeba i stwierdzam, ze to najlepszy dentysta do usuwania zebow jaki istnieje, zab madrosci, urwany, wiec tylko 'ciuczek 'wystawal a rzeszta w dziasle, zaden inny dentysta by nawet sie nie podjal usuwania tego, a de BLajer usunal bez probelmu i bolu!!! To bylo 2 lata temu, 60zl za usuniecie I 20 za znieczulenie, zostawilma stowe,bo bylam happy,ze juz po wszystkim. Tak wiec idz pez strachu i daj znac jak bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Dr n. med. Piotr Blajer IP: *.19.165.4.osk.enformatic.pl 28.03.09, 14:21 jestem spokojna;) tylko żebym dożyła do poniedziałku:P napisze jak było;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tru Re: Dr n. med. Piotr Blajer IP: *.rz.izeto.pl 28.03.09, 16:07 usuwanie zębów jest za free dla dorosłych na NFZ, za znieczulenie się płaci- jest mnóstwo dobrych "wyrywaczy" zębów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Dr n. med. Piotr Blajer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 15:19 pan doktor kilka lat temu składał w szpitalu u mojego taty kilkukrotne złamanie szczęk po wypadku samochodowym . wygoiło sie super. Ma opinie rzetelnego lekarza. Od tego czasu wszyscy moi znajomi chodzą do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Res Re: Dr n. med. Piotr Blajer IP: *.res.pl 29.03.09, 16:52 Leczyć zęby można wszędzie ale wyrywać (te ciężkie przypadki)tylko u Tego Pana. Gorąco polecam chociaż jak tak dalej pójdzie to na NFZ będzie się czekało pół roku a tego bym nie chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Dr n. med. Piotr Blajer IP: *.19.165.4.osk.enformatic.pl 29.03.09, 18:21 własnie chciałam isc do niego na NFZ ale najbliższy termin na maj ...aja niestety nie moge już tyle czekać;( więc musze prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dr n. med. Piotr Blajer IP: *.194.73-86.rev.gaoland.net 30.03.09, 14:55 A,no i jak bylo???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Dr n. med. Piotr Blajer IP: *.19.165.4.osk.enformatic.pl 30.03.09, 16:34 witam już jestem po. Troche się pan dr na mni zdenerwował bo krzyczałam:P nie dziwie mu się. WSzystko przebiegło szybko. 100zl zapłaciłam za wszystko. Jestem dwie godziny po zabiegu. Już dawno zdjełam gazik ale nadal krwawie;(( czy to normalne? Oczywiście nałożyłam nowy ale ciągle krew leci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dr n. med. Piotr Blajer IP: *.223.97-84.rev.gaoland.net 31.03.09, 12:18 no wiesz co, A, po co krzyczec??????? To juz nie te czasy, ze bolalo,jak wyrywali zeba.... Mam nadzieje,ze juz wszystko dobrze, teraz powoli ci sie wygoi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Dr n. med. Piotr Blajer IP: *.19.165.4.osk.enformatic.pl 02.04.09, 12:26 hmm minął 4 dzien a mnie coraz bardziej boli i coraz bardziej czuje te szwy;/;/ juz nawet spać nie moge;(( czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Dr n. med. Piotr Blajer IP: *.wist.com.pl 02.04.09, 12:40 Raczej nie powinno już nic boleć, tylko lekko urażać ewenentualnie (np. podczas jedzenia). Chyba, że w sąsiednim zębie jest jakiś stan zapalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dr n. med. Piotr Blajer IP: *.223.97-84.rev.gaoland.net 02.04.09, 18:11 A no nie wiem, masz jeszcze jakies przeciwbolowe leki?? Najwyzej udaj sie z kolejna wizyta i powiez,ze Cie boli, mam nadzieje,ze nic sobie nie zrobilas jedzanc np chleb czy jakies twarde rzeczy, ktore poranilyby ci dziasla.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Dr n. med. Piotr Blajer IP: *.19.165.4.osk.enformatic.pl 03.04.09, 13:53 wszystko jest wporzadku;) cos mi sie tam nie zagoiło ale już nie boli. Nie jadłam nic twardego. Ogólnie nic nie jadłam oprócz jogurtów;) Panu Dr dziekuję za cierpliwość;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dr n. med. Piotr Blajer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.09, 10:15 Dobrze wyrywa zeby, ale kultury osobistej i obycia CALKOWITY BRAK! Pan doktor krzyczy (!!), opiernicza, pyskuje! Co mu z wyksztalcenia, jesli w obyciu zachowuje sie gorzej niz wiesniak! I z czym do ludzi?? Lepiej wiecej zaplacic i miec komfort psychiczny niz wyjsc od doktora Blajera zdenerwowanym jego traktowaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dr n. med. Piotr Blajer IP: *.223.97-84.rev.gaoland.net 10.04.09, 15:41 nic mi o tym nie wiadomo, na mnie nie krzyczal. A ze ochrzania jak ktos siadzie i zaraz sie drze ze boli, a nawet jeszcze nie otworzyl ust, no to sie nie dziwie! Piszesz,ze lepeij zaplacic wiecej, nie chodzi o cene tylko jakosc uslug, ceny ma chyba takei jak inni dentysci, ale rwie na pewno lepiej. Wiec moze niech i pacjent zachowa sie po ludzku, to dentysta tez, powtarzam,ze nie mam nic do zarzucenia, calkiem rzeczowy pan ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Dr n. med. Piotr Blajer IP: 89.231.223.* 14.04.09, 18:40 bardzo fajny pan doktor.naprawde nie ma sie czego bac:) bylam dzisiaj i wiem co mowie. mialam chirurgicznie wyrywana 6.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marjaw Re: Dr n. med. Piotr Blajer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 21:27 a coś Ty myślała? Dla gościa taka szóstka to pryszcz. Doktor rzetelnie informuje o tym co robi, co będzie po zabiegu, i jak sie zachować. Zreszta jak gość tyle robi to moga być jakieś problemy, no i może znaleźć się ktoś na kogo się wkurzy. nie dziwota. Taka trochę wstrętna robota. szacun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dr n. med. Piotr Blajer IP: *.rzeszow.vectranet.pl 07.05.09, 08:55 Gorąco polecam tego lekarza. Świetny fachowiec a do tego miły i sympatyczny. Wspaniale opiekuje się pacjentami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Dr n. med. Piotr Blajer IP: *.165.enf.pl 16.05.13, 15:40 jasne!!!! nie boli??? może i znieczula, ale znieczula jak świni!!!!!! zero jakiegokolwiek sympatycznego odczucia w stusunku do pacjenta- miałam usuwaną szóstkę. dostałam znieczulenie, które dosłownie mi wbił w podniebienie , nigdy tak bolesnego znieczulenia nie dostałam, a nie ukrywam - tej "przyjemności" u dentystów nigdy się nie bałam... zaczął mi wiercić tego zęba czymś, co brzmiało jak wielka wiertarka - niczym nie przypominało to "borowania"!!! znieczulenie nc nie dało - i tak czułam ból!!!!!! a jeśli chodzi o sam zabieg wyrywania - miał z 10 podejść do mojego zęba!! ciągnął, wiercił, ciągnał, wiercił i tak na zmianę. czułam każdy ruch, każde wwiercanie się tą WIERTARKĄ!!!! gdy trzęsłam się z bólu, łzy zaczęły mi cieknąć on z wielkim grymasem " spokój mi tu", a gdy zaczęłam na głos płakać wywrzeszczał kilkakrotnie " nie drzeć mi się albo zaraz skończę zabieg"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to ma być ten najlepszy chirurg w mieśćie???????!!!! nigdy w źżyciu więcej!!!!!!!!!!! nigdy!!!!!!!!!!! pięć godzin po zabiegu w dalszym ciągu byłam roztrzęsiona!!!! nawet asystentka się go boi - dziewczyna bardzo sympatyczna i jakby nie jej ręka obok, na pewno zemdlałabym! nikomu nie polecę, nikomu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś