Gość: spytko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:28 Ktoś sie orientuje kto jest właścicielem Grand Hotel w Rzeszowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tom Re: Grand Hotel Rzeszów IP: *.171.192.28.static.crowley.pl 30.03.09, 16:04 jedyny hotel **** który sam sobie przyznał gwiazdki - jednocześnie jedyny hotel **** nie posiadający oświetlenia na parkingu, jedyny hotel **** który wejście główne ma od podwórka (zaplecza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienienie Re: Grand Hotel Rzeszów IP: *.19.165.91.osk.enformatic.pl 03.04.09, 23:23 ejjj, nie jest tak źle, mi sie tam podoba, szczegolnie wieczorem - -jest zaje... nastroj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Grand Hotel Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 23:38 co prawda hotel luksusowy ale obsługa fatalna, śniadanie opóznione o reszćie szkoda gadać a swoją drogą ciekawe gdzie można wysyłać skargi skoro brak nawet kawałka papieru w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Grand Hotel Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.09, 18:18 zaglądnij do teczki na biurku ...kretynko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw Re: Grand Hotel Rzeszów IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 04.04.09, 22:06 dokładnie blondyneczko...nie widziałaś teczki??? pierwszy raz w hotelu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Grand Hotel Rzeszów IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.09, 20:50 brawo dla koleżanki! W grandzie wszystko jest na swoim miejscu. Niczego nie brakuje w pokojach. możesz tam znaleźć od notesu z logiem hotelu po igielnik z nićmi. jest wszystko. Przykro że nie potrafisz docenić ciężkiej pracy pracowników hotelu. Widziałam jak to wszystko wygląda od środka i jestem pod wrażeniem. Dba się tam o każdy nawet najdrobniejszy detal.Mało widziałaś skoro grand ci się nie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Grand Hotel Rzeszów IP: *.171.192.28.static.crowley.pl 06.04.09, 15:50 te **** to zapewne czterech właścicieli panowie: C., K., F. i tata pana C , gwiazdy rzeszowskiego rynku nieruchomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Grand Hotel Rzeszów IP: 91.150.161.* 07.04.09, 11:44 co oni sa podejrzani ze piszecie C.K.F. ??? przeciez to nie przestepstwo napisanie kto jest wlascicielem.przeciez nikt nie pisze ze firma work nalezy do pana m. tylko pisza ze do pana misiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Grand Hotel Rzeszów IP: *.19.165.77.osk.enformatic.pl 23.04.09, 23:25 Właścicielem są Kamil Fok i Mariusz Cybulski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Grand Hotel Rzeszów IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.09, 20:43 Hotel Grand nie przyznał sobie gwiazdek sam. skoro tak uważasz nie masz pojęcia o hotelarstwie.To najlepszy hotel na Podkarpaciu. Miałam przyjemność zobaczyć jak wszystko tam funkcjonuje i jestem pod wrażeniem pracy ludzi w grandzie. Wszyscy wykonują bardzo ciężką pracę a atmosfera jest bardzo przyjemna. wyposażenie jest tam na najwyższym poziomie zarówno jak obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dicc Re: Grand Hotel Rzeszów IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 24.04.09, 00:06 nie ma znaczenia kto jest wlascicielem.jest za drogo.za ta cene mozna miec Mariott albo Intercontinental w Wawie...a porownanie tych hoteli do granda jest mowiac delikatnie nieporozumieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Grand Hotel Rzeszów IP: *.171.192.28.static.crowley.pl 24.04.09, 12:13 Obecnie w takim samym stylu: "szafy z paprotu" (matriał drewnopochodny) jest robiona rewitalizacja wnętrz sąsiedniej "Galerii Rysiów". Ciekawe jaki pożarnik dopuścił umieszczenie hudrantów i gaśnic w palnych szafkach?? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Grand Hotel Rzeszów 25.04.09, 03:53 Ciekawe jaki pożarnik dopuścił umieszczenie hudrantów i gaśnic w palnych szafkach?? moim zdaniem-skromnym-uwazam,ze ow pozarnik patrzyl perspektywicznie.Owszem w lecie moze byc pewna "niedogodnosc" w dostepie do owych akcesoriow w trakcie pozaru,ale w zimie w analogicznym przypadku-na 100% nie zamarzna! c.b.d.w :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Grand Hotel Rzeszów IP: 193.19.165.* 20.06.09, 00:24 rozumiem, że Grand wygrywa! I się zgadzam! Hotel najlepzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Di Re: Grand Hotel Rzeszów IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.09, 20:24 Mialam albo lux albo apartament - nie pamietam pokoj SWIETNY wszystko zadbane, czyste, poukladane obsluga "unizna" ;] troche zakrecona ale wszystko na + Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lokator Re: Grand Hotel Rzeszów IP: *.icpnet.pl 27.05.09, 18:04 Najgorszy hotel w jakim do tej pory spałam. Po miesiącu od opłacenia faktury za pobyt - z mojej karty kredytowej ukradli pieniądze (pobrali je bez mojej wiedzy i zgody) - tłumacząc się pomyłką recepcjonistki przy wystawianiu faktury!!! Teraz chyba tylko czekać aż posypią się pozwy do sądu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjezdny super hotel po drodze do rzeszowa IP: *.bbs.com.pl 28.05.09, 00:32 zamiast szukać hotelu w Rzeszowie zatrzymałem się w Dębicy po drodze do Rzeszowa tutaj=> hotel dębica polecam to miejsce i wyśmienita kuchnia... Odpowiedz Link Zgłoś