Dodaj do ulubionych

Zaginął jamnik szorstkowłosy...

IP: 84.38.160.* 12.05.09, 07:48
Wczoraj wieczorem w okolicy Alei Pod Kasztanami zaginął jamnik szorstkowłosy.
Wabi się Oki. Podobno ok. godziny 22 był widziany w okolicy szpitala na
Szopena... Gdyby ktoś widział błąkającego się,rudego jamnika, bardzo proszę o
kontakt na nr 502 189 433.
Z góry dziękuję za wszelkie informacje, Agnieszka.
Obserwuj wątek
    • Gość: aja Re: Zaginął jamnik szorstkowłosy... IP: 84.38.160.* 12.05.09, 08:07
      Tu jest jego zdjęcie:

img404.imageshack.us/img404/6665/okio.jpg
    • Gość: mim Re: Zaginął jamnik szorstkowłosy... IP: 84.38.160.* 12.05.09, 12:57
      może się znajdzie, może ktoś o dobrym sercu go znajdzie i zadzwoni...
    • Gość: BLA Re: Zaginął jamnik szorstkowłosy... IP: 84.38.160.* 12.05.09, 14:13
      up
      • Gość: gość Re: Zaginął jamnik szorstkowłosy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 14:59
        jeju :(
    • Gość: aja Re: Zaginął jamnik szorstkowłosy... IP: 84.38.160.* 12.05.09, 21:02
      Znalazł się!!!
      Znalazły go dwie dziewczynki przy ul. Kochanowskiego, odprowadziły do lecznicy "Filemon" i dały znać do schroniska "Kundelek", które już wcześniej zawiadomiliśmy o zgubie... Serdecznie dziękuję wszystkim po kolei: tym dwóm małym dziewczynkom za wrażliwość, mądrość i dobre serce, Pani Doktor za opiekę i Pracownikom Schroniska za wspaniałą logistykę i wrażliwość. Dziękuje Wam serdecznie.
      Oki szczęśliwy, ale zmęczony, śpi sobie teraz ...A ja planuję wyprawę do Schroniska "Kundelek" z małym prezentem dla jego kumpli, którzy nie mieli tyle szczęścia...
      Pozdrawiam wszystkich, A.
      • Gość: Paddy Re: Zaginął jamnik szorstkowłosy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 18:28
        Ciesze sie. Przed chwila widzialem ogloszenia o zgubie. Troche sie
        martwilem...
        Paddu
        • Gość: NM NM do ,,aja" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 19:08
          czy Ty jesteś chora psychicznie, czy na mózg upadłaś?przejmować sie jakims takim
          zapchleńcem.....jest pies czy nie ma to mała różnica....a Ty labogujesz jakby
          co najmniej Ci dziecko zaginęło....i jeszcze pieprzysz, że pójdziesz za
          prezentem, do tego popie...nego schroniska, a idz kobieto do przedszkola i daj
          dzieciom, lepiej zrobisz....ale Ty uważasz psa za członka rodziny zapewne ...to
          wyrazy współczucia.....twoim bliskim ..,nie Tobie....Bo Ty się nadajesz do leczenia.
          • Gość: Zenobia Re: NM do ,,aja" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 19:26
            Gosciu po prostu szuka kolesia do wpolnej terapii u psychiatry:
            tiny.pl/z6h1Zenobia
            • Gość: Zenobia Re: NM do ,,aja" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 19:30
              Sie link marnie wkleil:
              tiny.pl/z6h1

Zenobia
          • Gość: ll Re: NM do ,,aja" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 19:44
            "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu
            idiotów. " cytat S.Lema z dedykacją dla "kolegi" NM.
            • Gość: Zenobia Re: NM do ,,aja" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 19:54
              "Kolega" NM akurat bardzo dobrze to wie. Po prostu bierze tabletki
              rano, a wieczorem juz slabo dzialaja. Wtedy cos mu kaze zasiasc
              przed komputerem, i pisac, i pisac...

Zenobia
              • Gość: NM do miłośników psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 20:41
                kto z was i kiedy podnósł z ziemi to co wasz obszczymurek z przyczyn
                fizjologicznych tam zostawił?
                • Gość: ll Re: do miłośników psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 21:04
                  chcesz gadać o tym co masz w głowie to załóż sobie osobny temat. Tutaj jest mowa
                  o zaginionym psie, pisze to bo widocznie masz potężne problemy ze zrozumieniem
                  tekstu pisanego.
          • Gość: szary Re: NM do ,,aja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 20:44
            > przejmować sie jakims takim
            > zapchleńcem.....jest pies czy nie ma to mała różnica....

Stosunek do zwierząt jest miarą człowieczeństwa.
          • Gość: dotka Re: NM do ,,aja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 13:37
            ZAPCHLENIEC?CHYBA Z CIEBIE JEST! JAK TRAKTUJESZ ZWIERZETA-TAK SAMO
            LUDZI!
    • Gość: kinia Re: Zaginął jamnik szorstkowłosy... IP: *.wist.com.pl 13.05.09, 20:48
      NM, boli cię, że ktoś się cieszy z odnalezienia swojego psa, weź tabletkę
      przeciwbólową, może ci będzie lżej. Ok, rozumiem o co ci może chodzić, ale
      ciekawi mnie czy oprócz moralizowania rzeczywiście pomagasz potrzebującym ludziom.
      • Gość: NM Re: Zaginął jamnik szorstkowłosy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 21:51
        a juz sie cieszyłem , że jednego gówna dziennie będzie mniej na
        rzeszowskich trawnikach, a tu masz...pies żyje....Pytam jeszcze
        raz.....kto z was miłóśnicy obszczymórków podnósł z ziemi to
        gówienko po swoim pupilu?
        • Gość: ll Re: Zaginął jamnik szorstkowłosy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 22:21
          jak napisałem wyżej to nie jest temat o tym co masz w głowie ...
          • Gość: NM Re: Zaginął jamnik szorstkowłosy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 23:39
            rozumiem , miłóśniku zwierząt, że prawda w oczka kole?
            • Gość: ll Re: Zaginął jamnik szorstkowłosy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 00:38
              potwierdzasz tylko to co napisałem, masz problem ze zrozumieniem słowa pisanego
              :) Wszyscy, włącznie ze mną cieszą się, że pies się odnalazł, tylko ty ciągle o
              g.wnach. Hmmm tak się zastanawiam, może jesteś jakimś fetyszystą, który nie może
              przestać myśleć o psich kupach? A co do zachowań właścicieli to owszem są tacy,
              którzy nie sprzątają po swoich psach, ale są i tacy którzy to robią, a wpychanie
              wszystkich do jednego wora (tak jak ty to robisz) jest domeną debili. Oczywiście
              dalej możesz się babrać w g.wnie jeśli tak bardzo to lubisz, albo możesz
              przestać pisać swoje poematy nt. w/w temat, licząc na to, że użytkownicy w końcu
              zapomną :) Ale zapewne nie przestaniesz bo z doświadczenia wiem, że debila,
              który nie zdaje sobie sprawy z tego, że jestem debilem, ciężko zniechęcić do
              wypisywania/mówienia debilizmów.
              • Gość: fffela Re: Zaginął jamnik szorstkowłosy... IP: 83.2.232.* 14.05.09, 10:45
                Nie przejmujcie sie bredniami wypisywanymi przez NM-ten człowiek ma bardzo
                poważny problem ze sobą!On zna moją opinię na swój temat i jak zwykle będzie
                mnie obrażał po przeczytaniu mojej wypowiedzi.Gdy kilka m-cy temu ktoś
                poszukiwał zaginionego psa ,wypowiedzi jego były o podobnym charakterze czym
                naraził sie wielu postowiczom podobnie jak dzisiaj!Zadałam sobie trochę trudu i
                przeczytałam inne wypowiedzi tego mocno zagubionego,sfrustrowanego
                osobnika.Nawet był moment,że przeprosił mnie za jakąś wypowiedź po czym
                natychmiast powrócił do swoich praktyk polegających na obrażaniu
                ,wyszydzaniu,wykpiwaniu itp.To nie jest zwyczajna prowokacja,ale poważny problem
                psychologiczny.Widocznie NM nie zależy na pracy nad sobą co niegdyś mu
                zasugerowałam dla jego dobra!
                Dlatego olewajcie jego wypowiedzi,nie dyskutujcie z nim,nie pokazujcie,że Was
                coś zbulwersowało,traktujcie go jak powietrze.Może w końcu dotrze do gościa,że
                trzeba się zmienić!
            • Gość: master Re: Zaginął jamnik szorstkowłosy... IP: *.rzeszow.mm.pl 14.05.09, 10:50
              NM ty jesteś zwyczajny psychol. Ludzie nie reagujcie na zaczepki tego dewianta!
              • Gość: rh Re: pozdrowienia dla NM IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.09, 11:43
                czytam te posty i ciesze się, że są tez tacy ludzie jak NM, którzy
                zauważaja problem psów...a może raczej to problem z właścicielami.
                No bo cóz ta psina winna? fizjologia to fizjologia...oszukac jej sie
                nei da. Kupke trzeba zrobić, a że te pieski sraja gdzie chcą, to juz
                wina NIESTETY ZŁYCH ludzi. człowiek , który po swoim psie nie
                posprząta, nie zasługuje na luksus posiadania psa. więc NM, nie daj
                sie tym dewiantom , którzy lżą na Ciebie....bez obaw takich jak Ty
                jest większość, tylko niekoniecznie śa przed komputerem.Pozdrawienie
                dla NM.
                • Gość: fffela Re: pozdrowienia dla NM IP: 83.2.232.* 14.05.09, 11:58
                  Poczytaj sobie inne wypowiedzi tego debila,to przejdzie Ci ten cały zachwyt! I
                  tu nie chodzi o psie kupki,tylko o szydzenie z tego,że ktoś szuka zaginionego
                  psa-poczytaj spokojnie jeszcze raz co facet ma do powiedzenia!Może wtedy
                  przestaniesz mu przyklaskiwać i obrażać innych!No chyba,że jesteś tego samego
                  pokroju.
                  • Gość: rh Re: pozdrowienia dla NM IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.09, 12:29
                    czytałam te jego wypowiedzi w tym temacie i sądze, że ma racje...mam
                    juz dośc wdepywania mojego dziecka w psie gówna, właściel psa
                    który nie umie posprzatać...powinien mieć akwarium z rybkami, a nie
                    psa. tylko żli ludzie tak robią, że nie sprzątaja po swoich
                    obszczymurkach....a Ty schylasz sie po gówienka po swoim psie??
                    • Gość: fffela Re: pozdrowienia dla NM IP: 83.2.232.* 14.05.09, 12:34
                      Ty dalej o tych psich odchodach-zawiesiłeś się czy co? Naprawdę nie kumasz o
                      czym mówię?Psa nie mam ,ale za to znacznie więcej inteligencji niż Ty!
                    • Gość: ll Re: pozdrowienia dla NM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 12:58
                      kilka uwag:

1. razem z koleżką NM i pozostałymi równie "mądrymi" jesteście w mniejszości,
                      większość ludzi jest normalnych i zdrowych psychicznie i nie mają fantazji nt. kupy.

2. wraca temat czytania ze zrozumieniem co u was koledzy jest piętą achillesową
                      bo ilekroć tematyka dotyczy zaginięcia psa, pojawia się NM ze swoimi
                      wynurzeniami o g.wnie :).

3. właściciele psów mogą się nauczyć, żeby sprzątać po swoim psie, wy koledzy
                      jesteście niereformowalni.

4 i chyba najważniejsze ... nie do was należy decyzja kto zasługuje na psa, a
                      kto nie. Jestem również pewien, że nigdy w życiu nie zwróciliście uwagi
                      właścicielowi, który nie posprzątał po swoim psie. Jeśli by tak było to w każdym
                      poście szczycilibyście się jak to dowaliliście właścicielowi "obszczymurka" :)

5 i chyba najważniejsze (poniekąd łączy się z 4). Jak byście jeszcze nie
                      zauważyli to nie do was należy decyzja, kto może posiadać psa a kto nie. Jedyne
                      co możecie zrobić (i robicie) to szczekać żałośnie na forum :)

PS: coś mi się wydaje, że NM i rh to jedna osoba (pasuje styl "wypowiedzi" i
                      zdaje się, że widziałem już NM z ip Netii, który pisał podobne brednie) :)
                      • Gość: ll Re: pozdrowienia dla NM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 12:59
                        oczywiście 5 jest chyba najważniejsza :)
                        • Gość: rh Re: pozdrowienia dla NM IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.09, 08:55
                          czy to będzie temat o zaginięciu jegiegoś psa, czy to będzie temat
                          że ktoś np psa wykorzystuje seksualnie...( haha)... to ja i tak będe
                          wtykała swoje trzy grosze...na temat srania WASZYCH psów w
                          miejskich trawnikach, czy sie to koms podoba czy nie. Może jeden z
                          drugim DURNY WŁAŚCICIEL to zrozumie,
                          • Gość: ll Re: pozdrowienia dla NM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.09, 10:40
                            Jak napisałem wyżej, debil, który nie zdaje sobie sprawy z tego, że jest
                            debilem, rzadko kiedy przestaje wypisywać swoje debilizmy ... więc pisuj na
                            zdrowie :)
                            • Gość: Zenobia Re: pozdrowienia dla NM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.09, 13:48
                              to ja i tak będe
                              wtykała swoje trzy grosze...na temat srania

Proponuje jednak ograniczyc swoje trzy gorsze do srania swojego i
                              swojej rodziny.

Zenobia
                              • Gość: rh Re: pozdrowienia dla NM IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.09, 14:30
                                a juz miałam nic nie pisać, bo juz swoje powiedziałam. Zostałam
                                jednak zmuszona... z całym szacunkeim , ale ja sie załatwiam w
                                porcelanowym kibelku, a twój piesek gdzie? na trawce? i co dalej?
                                • Gość: Zenobia Re: pozdrowienia dla NM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.09, 18:37
                                  Dalej? Do woreczka i do kubla. Nie miesci ci sie w glowie, ze sa
                                  tacy, co sprzataja po psie? Nie jestes sobie tego w stanie
                                  wyobrazic? I dlatego watek o szczesliwym odnalezieniu czlonka
                                  rodziny (sa tacy, choc pewnie tez ci sie to nie miesci w glowie,
                                  ktorzy czworonoga traktuja jak czlonka rodziny) musisz wspolnie z
                                  chorym z nienawisci kolesiem zapaskudzic wymiocinami chorej
                                  wyobrazni?
                                  • Gość: ll Re: pozdrowienia dla NM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.09, 18:41
                                    hehe i jak mogłaś zburzyć światopogląd rh i NM ? :P Wredna z Ciebie istota :P
                                    (oczywiście żart ;) )
                                    • Gość: Zenobia Re: pozdrowienia dla NM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.09, 18:44
                                      Nie mam zludzen. To wrodzone. To (szacunek, przyjazn z otaczajacym
                                      swiatem) sie ma albo nie
                                  • Gość: rh Re: pozdrowienia dla NM IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.09, 07:41
                                    tere fere ...,,do woreczka i do kubła"...jak juz zyje w tym
                                    rzeszowie kilkadziesiąt lat, to wręcz kilka razy tylko zauważyłam
                                    takie zachowanie..daj Panie Boże że to byłs TY (szacuneczek).....ale
                                    gdzie reszta ludzkiej hołoty z psami...?
                                    • Gość: rh Re: pozdrowienia dla NM IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.09, 13:44
                                      ..pytam sie ..gdzie??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka