Gość: elo IP: 195.150.233.* 10.06.09, 10:09 damscy bokserzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pragnacy76 Policja: piłkarze Resovii pobili przechodniów 10.06.09, 11:20 To na rundę jesienna powinni trafić do Korony Załęże, tylko treningi za murem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Policja: piłkarze Resovii pobili przechodniów IP: *.rzeszow.vectranet.pl 10.06.09, 11:42 Resovia Bandyci Podkarpacie was Się Wstydzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGATA Policja: piłkarze Resovii pobili przechodniów IP: *.rz.izeto.pl 10.06.09, 13:42 Jaki klub tacy piłkarze i kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gab Re: Policja: piłkarze Resovii pobili przechodniów IP: *.xdsl.centertel.pl 11.06.09, 11:44 co ma klub do zachowania piłkarzy poza obszarem boiska? Fakt, powinni go godnie repereztować.. a my nie powinnismy wrzucac ich wszytskich do jednego worka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldis Re: Policja: piłkarze Resovii pobili przechodniów IP: *.sol2.cable.ntl.com 13.06.09, 10:01 W nienawisci do tego klubu od malego wychowano nas i bez powodu i bez przyczyny na cale gardlo spiewam sobie tak: Sovia ku... sovia sovia ku... resovia rzeszow stara ku... jest!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodowity Policja: piłkarze Resovii pobili przechodniów IP: *.rzeszow.mm.pl 10.06.09, 14:31 trzymajcie sie chłopaki,wiemy jak było-RESOVIACKA RODZINA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: Policja: piłkarze Resovii pobili przechodniów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 14:38 dokładnie .. wiemy, schlane bydło z żydowni na wyspiańskiego chciało się troszkę "zabawić". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulco De Lorche Re: Policja: piłkarze Resovii pobili przechodniów IP: *.ostnet.pl 10.06.09, 15:22 Wpierw kozacza a potem policje wolaja bo oni niewinni A kruczek zablyszczal ponownie gdyby nie wymienil nazwy klubu to jego gazetka by sie tak niesprzedala a tak niczym hiena cmentarna chwilowo spija kokosy zardzewiala rora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolak piłkarze - bandyci IP: 84.38.160.* 10.06.09, 16:13 wcale mnie to nie dziwi. Powoli zaczynają się zamieniać w ich adoratorów - bydło kibolskie. granie w piłkę kopaną wychodzi im a raczej nie wychodzi - to się za bandytyzm biorą :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: piłkarze - bandyci IP: *.rzeszow.mm.pl 10.06.09, 17:45 Tekst sprytnie napisany, bo o tym, czy piłkarze Resovii pobili przypadkowych przechodniów, a nie np. oni sami stali się obiektem zaczepki ze strony cierpiącej na bezsenność pary małżeńskiej, mówi policja, a nie autor artykułu. Jeżeli to prawda, że piłkarze zaczepili kobietę i mężczyznę, to nie ma o czym dyskutować. Powinni odpowiedzieć za to. Jeżeli jednak prawdą jest, że kobieta wyzywała jednego z piłkarzy Resovii od pedałów i jako pierwsza uderzyła go w twarz, to poczekajmy na efekt wyjaśnień prokuratury. Tekst mimo pozorów obiektywizmu oraz abstrahuję od ewentualnego haniebnego czynu piłkarzy Resovii, jest tendencyjny i jak powierdziałem, sprytnie napisany. Ale nie wiem, czy po wyjaśnieniach policji, będzie tak samo jak napisał ów redaktor? Według prawidłowości dziennikarskiej sztuki i rzetelności, w tytule powinno być: Piłkarze Resovii podejrzani o pobicie. Bo są na razie podejrzanymi, a napisano, że dopuścili się bez powodu pobicia niewinnych ludzi, wkładając stwierdzenie rzekomego bądź prawdziwego faktu w usta policji. Poczekajmy na wyjaśnienia prokuratury i zobaczymy, jak było naprawddę. Podejrzewam, zarówno piłkarze, jak i para małżeńska byli o czwartej nad ranem w okolicach knajpek na Rynku, zupełnie "przypadkowo"... Jedni oblewali awans, a drudzy nie spali chyba z rozpaczy, że nie awansowałą ta drużyna, która według "Gazety Wyborczej" powinna awansować???:):):)Dziennikarz może być kibicem czy stronnikiem jakiejkolwiek drużyny, ale powinien obiektywnie popatrzeć na nawet tak bulwersujące wydarzenie. Prawnie jest w porządku, bo to nie on stwierdził fakty, lecz policja. Ale, czy będzie miał takie same poczucie dobrze wykonanej pracy, gdy się okaże, że wersja zaczepionych piłkarzy była prawdziwa? Poczekajmy na rozwój wypadków i śmiem twierdzić, że "Wyborcza" nie zaniedba teraz niczego, aby jej wersja tak bulwersujących wydarzeń okazała się jedynie słuszna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do obiektywny Re: piłkarze - bandyci IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 10.06.09, 20:14 "- Na razie mamy dokumenty dotyczące dwóch podejrzanych osób. To Mirosław B. i Marcin P. Im policja stawia zarzut pobicia. Obaj przyznali się do zarzucanego czynu. Czekamy na kolejne dokumenty. Sprawa jest rozwojowa - powiedziała we wtorek "Gazecie" prokurator rejonowa Ewa Lotczyk. " Wszystko w temacie Panie obiektywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: piłkarze - bandyci IP: *.rzeszow.mm.pl 10.06.09, 21:27 Zdaje się, że zeznania można później zmienić. Choć już samo przyznanie się (o ile takie miało miejsce) wiele mówi. Natomiast jest gorszy problem. Jeżeli Pan Obiektywny twierdzi, że ktoś się zaczaił na biednych piłkarzy imprezujących o 4 nad ranem, aby zemścić się za awans, to proponuję zmienić lekarza lub dilera. Problem może być naprawdę poważny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ven Wyrzucic!!!!!! z kubu!!!!!! i to natychmiast!!!!! IP: *.rz.izeto.pl 10.06.09, 18:35 WYJEBAĆ Z KLUBU NA ZBITY PYSK, NIE BIEDZIMY RACIC Z NA SZYCH PODATKÓW NA KLUB W GRONIE KTÓREGO SA ŚWINIE, ludzie to juz kibice maja więcej kultury bo nie leją kobiet!!! co to ku... za przykład!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Wyrzucic!!!!!! IP: *.rz.izeto.pl 10.06.09, 20:48 oj piłka to dno a piłkarze i kibice to debile!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Wyrzucic!!!!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 10.06.09, 21:37 Na ten klub i na inne nie płacisz ani grosza. Nikt Ci nie odciąga z pensji podatek na Resovię, czy Stal Rzeszów. Jak piszesz coś takiego, to przynajmniej wiedz o czym piszesz. Ja nie twierdzę, że piłkarze Resovii, nie dali plamy swoim zachowaniem. Ale jak widzę, większość już wydała werdykt, podobnie jak niezwykle OBIEKTYWNA prasa rzeszowska. Z notatki milicyjnej przepisano, że jednym z biorących udział w zajściu był Marcin P. - zawodnik z podstawowego składu. Tymczasem Marcin P. z tego o czym mnie informowano - był w tym czasie w domu, a chodziło o innego Marcina P. który dotąd grał w II drużynie. No i gdzie ta rzetelnośc dziennikarska w badaniu faktów???! Trzeba było dokładnie sprawdzić zanim się umieszcza inicjały nazwisk, czy chodzi o tego, a nie innego Marcina P. Nie wydaje Wam się podejrzane, że para małżeńska jest w tym samym miejscu nad ranem, co inni pijani nie tylko piłkarze. Aniołki zaplątały się nad ranem w środowisko pijanych i bandytów, jak chce większość z Was, piszących z takim świętym oburzeniem. Po co więc dochodzenia prokuratorskie, po co mamy niezawisłe Sądy, skoro już wydaliście wyrok. A przepraszam, dał ktoś z rzetelnych dziennikarzy, opisujących sprawę, szansę obwinianym na wypowiedź? Autoryzowano wypowiedzi kierownika i prezesa Resovii? Sprawdzano trzeźwość rzekomo pobitej kobiety i jej partnera? Tylko to mnie nurtuje, zanim wydam wyrok - od czego z resztą nie jestem. Nie są też od tego dziennikarze, ani Wy, wielce szanowni i oburzeni świętoszkowie... Czy Wy się różnicie od tych piłkarzy? Działacie w amoku nienawiści, ferując wyroki, chociaż żaden z Was, a także dziennikarze, nie byliście świadkami tego zdarzenia. Spokojnej nocy, komuszkowie życzę. Tak trzymać w temacie obywatelskiej sprawiedliwości!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Wyrzucic!!!!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 10.06.09, 21:59 I słusznie ,bo czy uczciwa kobieta mogłaby się plątać się po mieście o czwartej nad ranem?.Jestem pewna ,że to ona zaatakowała naszych chłopców.Mam nadzieję ,że sprawiedliwość stanie po naszej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Wyrzucic!!!!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 10.06.09, 22:17 Leć matołku w głupa, leć i leć... A jeżeli ta kobieta wracała z pobliskiego szpitala:):):) Bądź pewny, że Twoi ulubieni dziennikarze, spełniający rolę organu prasowego sekcji piłki nożnej Stali Rzeszów z pewnością to zaznaczą. Bidulka wracała ze szpitala pogrążona w smutku i napotkała bandydtów z Resovii, którzy jak przystało na damskich bokserów, zaatakowali niewinną parę. Jak wywoła się skandal to akurat zamiast w barażach, Stal zaawansuje w miejsce Resovii do II ligi! Oni przyznali się do winy i nawet gdyby zmienili zeznania, to już zostało zapisane w protokole ich zeznań. Ale ja czekam na wyjaśnienie sprawy i na odpowiedź, kto dał prawo dziennikarzom do ferowania wyroków? Bądź pewny, że jak zechcą z Ciebie zrobić matołka, to nie wiele się będą trudzić, aby udowodnić Twoje bezmózgowie. A teraz do wszystkich oszołomów, wychowanych na lekturze "Wyborczej". Jak wina piłkarzy Resovii będzie udowodniona, powinno ich się ukarać zgodnie z wymiarem popełnionych czynów. Ale mam prawo, jako płacący podatki nie na kluby sportowe, bo to wierutna bujda!, lecz na policję i tzw. wymiar sprawiedliwości, dowiedzieć się całej prawdy o bulwersujących wydarzeniach. W tym także chcę wiedzieć, czy to prawda, że całkiem trzeźwa kobieta, będąca przypadkiem w miejscu zajścia, nie rzuciła "wiązanki" pod adresem pijanych piłkarzy? Czy nie obrażała ich wyzwiskami typu - resoviackie pedały, itp.? Chcę to wiedzieć w imię obiektywnej prawdy i niczego więcej. Nawet gdyby tak było, tzw. sportowcy nie powinni reagować, mając przed sobą trzeźwą i przypadkowo spotkaną kobietę. Tyle tylko, że wówczas nieco zaciemniłby się obraz podawany dotąd przez OBIEKTYWNĄ prasę rzeszowską... Czy teraz zroumieliście bezmózgowcy o co mi chodzi?... To prawdopodobnie przekracza granice i percepcje waszych pojęć o sprawiedliwości, bo w przeciwieństwie do mnie, wy wiecie najlepiej:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezwad Re: Wyrzucic!!!!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 10.06.09, 22:30 "W tym także chcę wiedzieć, czy to prawda, że całkiem trzeźwa kobieta, będąca przypadkiem w miejscu zajścia, nie rzuciła "wiązanki" pod adresem pijanych piłkarzy? Czy nie obrażała ich wyzwiskami typu - resoviackie pedały, itp.? " Kolego obiektywny ,ty jesteś tak obiektywny ,jak jak ja trzeżwy. Lecz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Wyrzucic!!!!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 10.06.09, 22:44 Poczekam jak wytrzeźwiejesz. Sądzę, że po leczeniu pozwolili Ci pić?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: Wyrzucic!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 23:35 ty w ogóle matole czytałeś ten artykuł w całości? czy tylko pobieżnie i wybrałeś tylko to co ci pasowało. W sumie zatrzymano sześciu młodych ludzi. Czterech z nich do wtorkowego popołudnia przebywało w policyjnym areszcie. Wszyscy są piłkarzami Resovii. - To zawodnicy z pierwszego składu. Jednak na razie nie przesądzamy o ich winie. Zostali odsunięci od podstawowego składu na najbliższe mecze pucharowe. Zaczekamy na wyjaśnienie, czy potwierdzi się wersja policji - mówi prezes CWKS Resovia Aleksander Bentkowski. prezes się pomylił? I może podałbyś źródło z którego wiesz, że chodziło o innego Marcina P. niż tego o którym jest mowa w artykule? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Wyrzucic!!!!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 11.06.09, 06:56 Właśnie chodzi dokładnie o to, co powiedział prezes Bentkowski. Poczekajmy, czy potwierdzi się wersja policji. Mogę Ci powiedzieć skąd pochodzą moje źródła informacji. Zadzwoniłem osobiście do Marcina P. - dokładnie bramkarza i od niego dowiedziałem się, że chodzi o Marcina P. ale zawodnika z pola, który w pierwszej drużynie wystąpił tylko raz przez 45. minut w meczu pucharowym przeciwko Sokołowi Sieniawa. Zgadzam się, że dziennikarz, mając dane tylko w postaci inicjałów Marcin. P, mogł nie wiedzieć o którego Marcina P. chodzi. Ale rzetelne dziennikarstwo polega na dokładnym sprawdzeniu materiałów. Gdyby ów dziennikarz napisał Marcin. P bez dodania, że chodzi o zawodnika z podstawowego składu, nie popełniłby błędu. Prezes Bentkowski słysząc o Marcinie P. pomyślał to samo, co ja i wielu innych, że to chodzi o bramkarza. Ale, co innego jest pomyśleć, a co innego napisać do publicznej wiadomości, nie sprawdzając informacji o którego człowieka chodzi. Nawet gdyby te informacje pochodziły od samego prezesa klubu! Tobie i innym oszołomom trudno jest to zrozumieć, ale na tak subtelnych i delikatnych niuansach opiera się sztuka i zawód dziennikarza. Jak się jednak na łapu capu szuka sensacji, to najpierw się pisze, a później myśli. Jeszcze raz powtarzam: - potwierdzi się, że niektórzy piłkarze Resovii zachowali się jak bandyci, niech odpowiadają za to zgodnie z prawem! Ale najpierw tak bardzo rzetelni i obiektywni pisarze gminny Rzeszów, niech sprawdzą o którego Marcina P. chodziło i niech to odszczekają, jak zwykłe kundle, szukające taniej sensacji. Czy ty myślisz, że los ewentualnie napadniętej pary małżeńskiej ich cokolwiek obchodzi? Na tym samym Rynku codziennie, jak wynika z relacji taksówkarza, dochodzi do takich samych wydarzeń, z których co najmniej kilka zakończonych jest mordobiciem. Czy czytałeś wcześniej w oszołomskiej obecnie "Wyborczej", aby ktokolwiek przejmował się losem mieszkańców pobliskich kamienic, którzy muszą znosić dobrodziejstwo tego typu towarzystwa i to nie tylko w Noc Sylwestrową? Jeżeli masz odrobionę zdrowego rozsądku, przemyśl to dokładnie i zorientuj się o co mi naprawdę chodzi. Na pewno nie o obronę piłkarzy, jeżeli zarzuty się potwierdzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesio Re: Wyrzucic!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 12:27 Lecz sie Obiektywny na nogi, bo na glowe za pozno! Nie ma ich co bronic, pilkarze to taka sama holota jak kibole! Nierzadko ledwo podstawowke to skonczylo, a ma sie za wielka gwiazde. Wywalic z klubu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Wyrzucic!!!!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 11.06.09, 13:30 Cesio-Prymityw. Powiedz to milionom ludzi na całym świecie, którzy pasjonują się piłką nożną. Widać ty też nie wiele zrozumiałeś z tego, co dotąd napisałem. Nie bronię piłkarzy, lecz apeluję o wyjaśnienie sprawy, bo zwykle, jak mówią kij ma dwa końce. Przeraża mnie zarówno czyn piłkarzy, bo ich miejsce o 4. nad ranem nie jest ulica i nie jest atakowanie kogokolwiek, a tym bardziej kobiet. Ale przeraża mnie także zmasowany atak przed wyjaśnieniem sprawy. Tylko dla prymitywni ludzie mogą wygłaszać takie sądy, że wszyscy piłkarze to debile po zawodówce, podobnie jak kibice. Dla takich jak ty - wszystko jest jasne - najlepiej bez sądu piłkarzy powiesić! Wyjdź Cesiu prymitywie o 4. nad ranem, zobaczymy co tobie się przydarzy. Przekonasz się wówczas, że nie wszystkie kobiety, które znajdują się o tej porze na ulicy, to niewinne i cnotliwe panienki, czekające na kwiaty od ciebie... Eksplozja nienawiści w Rzeszowie pomiędzy Stalą i Resovią osiągnęła apogeum. Zadaniem dziennikarzy jest ten stan łagodzić, a nie podgrzewać atmosferę. Można i należy pisać o takich przypadkach, ale nie należy z góry przesądzać o winie zanim się nie zna wszystkich szczegółów sprawy. W jednym masz rację Cesiu prymitywie. Zdrowe nogi mogą cię uratować wówczas, gdy twój mózg jest najnormalniej chory. Jak spotkasz kobietę od 4. nad ranem musisz uciekać jak najszybciej... Kończę swój głos w stosunku do ciebie Cesiu prymitywie, dla którego każdy piłkarz to taka sama hołota, jak kibole oraz w stosunku tobie podobnych znawców tematu. Równie dobrze mógłbym powiedzieć, że każdy Cesiu to prymityw po zawodówce, a każdy dziennikarz ma się za gwiazdę, która najlepiej wie, co i jak opisywać, aby przyciągnąć do gazet takich Cesiów prymitywów i wywoływać ich święte oburzenie zanim usłyszy się, co ma do powiedzenia także druga strona. To bardzo etyczne z dziennikarskiego punktu widzenia i należy tylko pozazdrościć pewności siebie. A już głosy o likwidacji klubu Resovia, o próbie wpłynięcia na rezygnację sponsorów tego klubu, istotnie, to jest szczyt obiektywizmu!:):):)Dla ciebie Cesiu prymitywie i dla reszty twoich popleczników historia ponad wiekowej Resovii, to jedynie ci dwaj piłkarze? Szkoda gadać!:):):) Popatrz na ten program od czasu do czasu, intelgencjo wyżej zawodówki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Wyrzucic!!!!!! IP: *.rz.izeto.pl 11.06.09, 14:13 Czesio napisal, ze NIERZADKO pilkarze sa tylko po podstawowce a Obiektywny wmawia nam, ze Czesio mowil o wszystkich. to jest nadinterpretacja. ale czego mozna sie spodziewac po czlowieku ktory broni tego klubiku bez tradycji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Wyrzucic!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.09, 15:59 odpowiedz mi panie "obiektywny" dlaczego teraz tak bronisz piłarzyków, a nie broniłeś sprawców pobicia, gdy poinformowano o tym pierwszy raz (był niedawno odpowiedni wątek na forum) i nie wiadomo było kim oni są? Czyżby moralność kalego? Piłarzykom należy się wyjaśnienie sprawy, a zwykłym chuliganom już nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Również obiektywny Policja: piłkarze Resovii pobili przechodniów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 08:33 Popieram stanowisko Pana Obiektywnego. Trzeba wyjasnic wszelkie wątki tego niemiłego incydentu. Nie można przez swoją nienawiść do do klubu z ul.Wyspiańskiego z góry przekreślać i osądzać ludzi. Bez zbędnego podniecenia czekajmy na sprawiedliwe wyjaśnienia wydarzeń. Jeszcze raz powtarzam "Spokoju i obiektywizmu"...życzę wszystkim... szczególnie sympatykom klubu z nad Wisłoka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klejnot Re: Policja: piłkarze Resovii pobili przechodniów IP: 84.38.160.* 13.06.09, 11:45 To co napisałes jest fajne i wywazone - jednak nalezy połozyć nacisk na to ze burdy i opilstwo "sportowców" jest czynem nagannym i nie ma tu żadnego pobłazania ze względu na "dokonania" tych chuliganów bo chyba mozna ich tak nazwać bez procesu prawda ...jako ze popełnili czyn chuligański.A swoją drogą jakich mamy sportowców skoro awans tak uczcili - wódą i waleniem w mordę - to bydlęta jakies a nie ludzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Policja: piłkarze Resovii pobili przechodniów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 15:26 Tylko czego nikt nie popatrzy na sytuację z drugiej strony?? byli pijani, i co z tego, kazdy ma prawo się napić :P a czy zbadano alkomatem rowniez kobiete i jej meza? o tym juz nic nie wspomniano... Czego nikt nie powie takze ze to ona sprowokowala cale zajscie wyzywajac pilkarzy od pedalow i dajac jednemu z nich w twarz? Ale przeciez i tak zawsze pilkarze beda zli, prawda? Bo przecież to spokojne małżeństwo tylko wybrało sie na spacer w okolice rynku o 4 nad ranem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Policja: piłkarze Resovii pobili przechodniów IP: *.rz.izeto.pl 13.06.09, 15:34 i za kazdym razem gdy dostaniesz w twarz katujesz do nieprzytomnosci kobiety ? to jestes taki sam damski bokser jak pilkarzyki Resovii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Policja: piłkarze Resovii pobili przechodniów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 13:50 A w którym miejscu pisze że kobieta została skatowana? Artykuł nie zawiera takich informacji... Mówię tylko że sama ich do tego sprowokowała, bo po co wykrzykiwać w kierunku 6, jak to nazwaliście podpitych wysportowanych gostków obraźliwe teksty? Po co dawać w twarz jednemu z nich, a potem wezwać policję i robić z siebie ofiare? Nie twierdze że piłkarze są całkowicie bez winy, lecz wydaje mi się że kobieta sama sprowokowała cała sytuację, a gdy przybiegł mąż to sprawy potoczyły się tak jak się można było spodziewać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rechot Re: Policja: piłkarze Resovii pobili przechodniów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 17:06 Chyba nie wysuwasz wniosków że jedna kobita sprowokowała do awantury 6-ciu podpitych wysportowanych gostków.Nie chciałbym przesądzac od razu o ich winie ale wydaje mi się to absurdalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulian Policja: piłkarze Resovii pobili przechodniów IP: *.dab.tke.pl 13.06.09, 18:43 Sont sondem ale sprawiedliwośc musi byc po NASZEJ stronie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś