Dodaj do ulubionych

PRZESTAŃMY PIEPRZYĆ GŁUPOTY ZACZNIJMY ŻYĆ!!!!!!!!!

IP: *.rsk.pl 30.01.02, 23:53
zapraszam do stworzenia największego wątku na tematy rózne od polityki,
korupcji, chamstwa, kościoła, itp. zacznimy dzielić się normalnymi problemami
normalnych ludzi w nienormalnych czasach i miejscu jakim przyszło nam żyć.
no to wszystkiego najpiękniejszego!!!! dla @ll wątkowiczów
Obserwuj wątek
    • Gość: Reformat Re: PRZESTAŃMY PIEPRZYĆ GŁUPOTY ZACZNIJMY ŻYĆ!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 31.01.02, 09:25
      Co twoim zdaniem można uznać za normalny problem, a co nie?
    • Gość: max Re: PRZESTAŃMY PIEPRZYĆ GŁUPOTY ZACZNIJMY ŻYĆ!!!!!!!!! IP: 10.1.18.* 31.01.02, 12:45
      Gadasz bez sensu, jak chcesz pięknie gadać to idź do kościoła
      • Gość: Reformat Re: PRZESTAŃMY PIEPRZYĆ GŁUPOTY ZACZNIJMY ŻYĆ!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 31.01.02, 17:05
        Jak idziesz do kościoła to daj w ryj księdzu ode mnie. Powiedz, że cała polska
        dziękuje.
        • Gość: !!SWÓJ!! Re: PRZESTAŃMY PIEPRZYĆ GŁUPOTY ZACZNIJMY ŻYĆ!!!!!!!!! IP: *.rsk.pl 31.01.02, 21:39
          Do kocioła nie chodzę odkąd wiem napewno że oprócz oczekiwania na daninę nie
          oczekują odemnie niczego innego. Gdybym mógł to dałbym w mordę niejednemu
          księdzu i policjantowi którzy obydwaj jadą równo na naszych pieniążkach. Wole
          sobie żyć bidnie ale solidnie, na tyle na ile mnie stać, a wszystkim innym
          którzy liczą na wsparcie od wyżej wymienionych mówię MOŻESZ LICZYĆ NA SIEBIE
          bo w razie gdyby Cie dopadła bieda, to najpierw będziesz musiał wykazać ile
          dałeś żeby usłyszeć BÓK ZAPŁAŹ, lub posłuchać .... no wie pan trudności mamy
          takie , wie pan brak benzyny, brak chętnych do pracy...itd!!! A ja twierdzę
          pier..... kotka za pomocą Włodka, Jak się ktoś przyzwyczaił do nierobienia
          niczego to i Bóg ni Generał nie pomoże. POZDRAWIAM NORMALNYCH OCZYWIŚCIE
    • momi Re: PRZESTAŃMY PIEPRZYĆ GŁUPOTY ZACZNIJMY ŻYĆ!!!!!!!!! 31.01.02, 22:00
      Hmm,czasem pieprzę głupoty,ale to potrzebne w życiu:)Nie wiem tylko czy
      jestem "normalna",co to są "normalne"problemy i czy ktoś kiedyś był tak
      szczęśliwy, by móc powiedzieć,że żyje w "normalnych" czasach.Tobie też życzę
      wszystkiego najpiękniejszego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka