Gość: karola IP: *.tvkstella.pl 29.07.09, 18:56 prywatne to byle co oszczędzanie na wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: carunia Prywatne przedszkola wypierają nawet kliniki IP: *.19.165.40.osk.enformatic.pl 29.07.09, 22:02 "Przewaga niepublicznych przedszkoli nad publicznymi jest niekwestionowana. Ich właściciele nie trzymają się ściśle granicy wieku - 3 lata i przyjmują również dzieci młodsze, nawet te, które jeszcze korzystają z pieluszki. W miejskich placówkach to się nie zdarza,..." - zdarza się - zdarza sie również że przyjmowane są dzieci w pieluszkach....pomijając fakt taki że i trzylatki nienauczone bez pieluchy i z butelką.... "No i te niepubliczne czynne są zdecydowanie dłużej niż placówki prowadzone przez miasto, bo standardowo do godz. 18 a nawet 19." - jasne i najlepiej wysłać dziecko od 6 do 19 i mieć z głowy.... oczywiście nie uogólniam .... aczkolwiek ... pozdrawiam publiczne przedszkola są również przyjazne dzieciom pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnelson Prywatne przedszkola wypierają nawet kliniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 22:17 A ja myślę, wiem, że "niepubliczne przedszkola" są doskonałym rozwiązaniem, w przypadkach gdy dziecko jest za małe do przedszkola/3 lata/, a boimy się je puścić do żłobka, w którym zza szyby, bo reżim, i panie nie wiadomo co robią. Niech powstają konkurencja w Rzeszowie i tak jest mała. Jak będzie większa ilość to ceny spadną i nie będzie to rzecz nie możliwa dla wielu rodzin. A te nowe i tak mają sponsorowane, artykuły jak ten:) Rodzic dwójki 3 latka i roczniaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Prywatne przedszkola wypierają nawet kliniki IP: *.rzeszow.mm.pl 30.07.09, 14:42 Może i powstają nowe przedszkola, ale nie przekłada się to na nowe miejsca pracy dla absolwentek pedagogiki, którą jestem (3 specjalności, a bez pracy z przerwą 1,1 rok już 2 lata odkąd skończyłam dzienne studia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi Re: Prywatne przedszkola wypierają nawet kliniki IP: *.netrun.cytanet.com.cy 23.08.09, 15:42 no to bez obrazy ale gdzie sie dziewczyno uchowałaś?? ja właśnie kończe drugi kierunek studiów i oprócz już kilku ofert pracy w przedszkolach pracuje na pół etatu w jednym z publicznych przedszkoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania do Domi IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.09, 07:57 to może mi pomożesz bo ja po opiekuńczo wychowawczej i przedszkolnej jakoś pracy nie potrafie znaleźć...cała ta Rzeszowska oświata to jedna wielka mafia gdzie bez znajomości nie msz szans...i nikt mi nie jest w stanie wmówić że jest inaczej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: do Domi IP: *.xdsl.centertel.pl 24.08.09, 20:14 no niestety, z tymi robotami to tak jest. Ja też szukam, ale trochę z innej dziedziny tam to jest dopiero mafia. Niestety nie masz znajomości to nie jedziesz... i zdychaj z głodu.... Odpowiedz Link Zgłoś