Dodaj do ulubionych

Prywatne przedszkola wypierają nawet kliniki

IP: *.tvkstella.pl 29.07.09, 18:56
prywatne to byle co oszczędzanie na wszystkim
Obserwuj wątek
    • Gość: carunia Prywatne przedszkola wypierają nawet kliniki IP: *.19.165.40.osk.enformatic.pl 29.07.09, 22:02
      "Przewaga niepublicznych przedszkoli nad publicznymi jest niekwestionowana.
      Ich właściciele nie trzymają się ściśle granicy wieku - 3 lata i przyjmują
      również dzieci młodsze, nawet te, które jeszcze korzystają z pieluszki. W
      miejskich placówkach to się nie zdarza,..."
      - zdarza się
      - zdarza sie również że przyjmowane są dzieci w pieluszkach....pomijając fakt
      taki że i trzylatki nienauczone bez pieluchy i z butelką....
      "No i te niepubliczne czynne są zdecydowanie dłużej niż placówki prowadzone
      przez miasto, bo standardowo do godz. 18 a nawet 19."
      - jasne i najlepiej wysłać dziecko od 6 do 19 i mieć z głowy.... oczywiście
      nie uogólniam .... aczkolwiek ...
      pozdrawiam
      publiczne przedszkola są również przyjazne dzieciom
      pozdrawiam

• Gość: mnelson Prywatne przedszkola wypierają nawet kliniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 22:17
      A ja myślę, wiem, że "niepubliczne przedszkola" są doskonałym rozwiązaniem, w
      przypadkach gdy dziecko jest za małe do przedszkola/3 lata/, a boimy się je
      puścić do żłobka, w którym zza szyby, bo reżim, i panie nie wiadomo co robią.
      Niech powstają konkurencja w Rzeszowie i tak jest mała. Jak będzie większa
      ilość to ceny spadną i nie będzie to rzecz nie możliwa dla wielu rodzin. A te
      nowe i tak mają sponsorowane, artykuły jak ten:)

Rodzic dwójki 3 latka i roczniaka:)
      • Gość: b Re: Prywatne przedszkola wypierają nawet kliniki IP: *.rzeszow.mm.pl 30.07.09, 14:42
        Może i powstają nowe przedszkola, ale nie przekłada się to na nowe
        miejsca pracy dla absolwentek pedagogiki, którą jestem (3
        specjalności, a bez pracy z przerwą 1,1 rok już 2 lata odkąd
        skończyłam dzienne studia).
        • Gość: Domi Re: Prywatne przedszkola wypierają nawet kliniki IP: *.netrun.cytanet.com.cy 23.08.09, 15:42
          no to bez obrazy ale gdzie sie dziewczyno uchowałaś?? ja właśnie kończe drugi
          kierunek studiów i oprócz już kilku ofert pracy w przedszkolach pracuje na pół
          etatu w jednym z publicznych przedszkoli.
          • Gość: ania do Domi IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.09, 07:57
            to może mi pomożesz bo ja po opiekuńczo wychowawczej i przedszkolnej
            jakoś pracy nie potrafie znaleźć...cała ta Rzeszowska oświata to
            jedna wielka mafia gdzie bez znajomości nie msz szans...i nikt mi
            nie jest w stanie wmówić że jest inaczej!!!!
            • Gość: jak Re: do Domi IP: *.xdsl.centertel.pl 24.08.09, 20:14
              no niestety, z tymi robotami to tak jest. Ja też szukam, ale trochę
              z innej dziedziny tam to jest dopiero mafia. Niestety nie masz
              znajomości to nie jedziesz... i zdychaj z głodu....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka