Gość: gola pupa IP: *.ls.net.pl 26.12.03, 23:10 szczerze mowiac mam to gdzies czy glogow bedzie mial obwodnice Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milek Re: Głogów doczekał się obwodnicy IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 23:19 a ja szczerze mówiąc nie mam gdzieś czy Głogów będzie miał obwodnice a czemu? przejedz sobie kiedyś główną drogą przez miasto Głogów Młp. a sam się dowiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohan Re: Głogów doczekał się obwodnicy IP: 81.15.189.* 26.12.03, 23:21 Szczerze mówiąc masz kłopoty ze zdrowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milek Re: Głogów doczekał się obwodnicy IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 23:37 byłem u kumpla który ma łóżko...40 centymetrów od przejeżdzających TIR-ów. dom wygłada tak: ściany popękane, nie chodzi mi o rysy, tylko o szczeliny do których są powkładane szmaty! Jak się ogląda TV to jak ciężarówa przejedzie to się trzęsie obraz! ogólnie mówiąc masakra... i niech nikt nie pisze takich bzdurnych komentarzy w stylu "po co im obwodnica"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haku Re: Głogów doczekał się obwodnicy IP: *.pul.tke.pl 26.12.03, 23:47 DLACZEGO NIE WYBUDUJĄ DROGI CZTEROPASMOWEJ - to co ma powstać to kolejny bubel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milek Re: Głogów doczekał się obwodnicy IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 27.12.03, 00:06 bo to by było za drogie, pozatym, będzie szerokie pobocze czyli inaczej "pseudo" czteropasmowa jezdnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głogovianin Teraz ŻĄDAMY dostępu do MORZA!!! :) IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 27.12.03, 07:46 dla wszystkich mieszkańców!! :) Odpowiedz Link Zgłoś