Dodaj do ulubionych

Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali

• Gość: złośliwe bydlę Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: *.lodz.msk.pl 13.08.09, 18:34
      Zaraz- jakim cudem gonili psa samochodem? Ze szczenięcych wygłupów pamiętam
      podobną próbę- po kilkunastu metrach piesek przeskoczył rów, prysnął w krzaki
      i tyle go widzieliśmy
    • Gość: piotr Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: 77.236.0.* 13.08.09, 18:44
      co sie k...a dzieje z tymi ludzmi masakra mam nadzieje ze debile
      dostana dwa lata
      • jarkoni Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech 13.08.09, 19:00
        Ludzie, to tylko wsiury, takie zwykłe wieśniaki..
        Spodziewaliście się po wsiurach czegoś innego?
        Tacy biją swoje matki,żony, dzieci, zabijają zwierzęta, walą się po pijaku
        sztachetami z sąsiadami, a potem w niedzielę się wystroją i pojadą do kościoła
        wypielęgnowanym ale podrdzewiałym 18-letnim Oplem po wypadku, ściągniętym z
        Niemiec.
        Taka jest polska wieś..
        Ten s..syn od kota też był ze wsi spod Bydgoszczy, nalany ryj 16letniego gnoja w
        okularkach widziałem wczoraj na NK, już usunął, boi się.

Niech takie sukinkoty wreszcie się zaczną bać..
    • Gość: józef Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 19:22
      Zabić ich i po temacie - Polska to kraj debili
    • ya_yebie [...] 13.08.09, 19:24
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ania Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: *.c198.msk.pl 13.08.09, 20:17
      zamknąć do więzienia, a w ramach rozrywki gonić samochodem, jak padna-
      przejechać
    • Gość: Miłośnik zwierząt Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: *.acn.waw.pl 13.08.09, 20:20
      kiedykolwiek słyszę o czymś takim mam nadzieję, że doczekamy się aby
      móc w ten sam sposób potraktować tych zwyrodnialców. Pognać do
      upadłego a potem przejechać. Tym co przywiązują zwierzęta w lesie na
      niechybną śtraszną śmierć, przywiązać, zakneblować i zostawić itd.
    • Gość: fany Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.08.09, 21:15
      Człekokształtne potwory!Czy sprawiedliwości stanie się zadość? Niech
      wreszcie taki wandalizm będzie potraktowany jako DUŻA społeczna
      szkodliwość.Biedna PSINA!Tacy są zdolni zrobić to samo z człowiekiem.
      • Gość: konrad Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 21:40
        Jak znam talent dziennikarzy z Gazety Wyborczej to niewiele z tej
        historii jest prawdą.
        Ot, jedna baba drugiej babie coś rzekła i już można zrobić sensacje
        a i oczywiście wszyscy są winni tylko nie właściciel psa.
    • Gość: mariola Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: *.static.maxnet.net.pl 13.08.09, 21:36
      a dlaczego tych bydlaków nie pogonic autem ,az padna ze zmeczenia? To
      powinno sie zrobic ,a nie zbierac materiały dowodowe W Polsce sama
      dzicz! Nie ma prawa dla tych bydlaków! Gdzie jest prokurator?
      • Gość: yk Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: 217.22.88.* 13.08.09, 22:56
        prokurator siedzi w ciupie..
    • kutafonycz Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali 13.08.09, 21:58
      dlaczego 2 lat!!!!!powinni dostać tyle ile za człowieka,pies to żywe
      stworzenie,czuje ból,mało wiemy jak on to przeżywa,myśli itd. ,ale za takie
      postępowanie te dwa wyrzutki nie mają prawa nazywać się ludźmi,takie kary
      tylko zwalniają moralne hamulce u innych których tylko wysoka kara może
      odstraszyć.Sądzę że bardzo wysokie kary więzienia byłyby normalne,nikt zdrowo
      myślący nie znęca się nad zwierzętami i żadne kary mu nie straszne,po prostu
      wie że to jego nie dotyczy.Dać wypierdkom mamuta po 10 lat,będzie mniej takich
      przypadków.
    • Gość: JJ Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.net.stream.pl 13.08.09, 22:00
      Zadne wiezienie tylko kamieniołomy , suchy chleb i woda i tak do
      końca życia
    • Gość: goscop Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: 91.150.161.* 14.08.09, 01:55
      To samo zrobic im.
    • Gość: ekolog Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 10:13
      a tej pani za niedopilnowanie zwierzaków też powinni dołożyć z rok. Jak się ma
      zwierzaki to się ich pilnuje a nie tłumaczy się że bramka była nie domknięta.
    • Gość: Animusz Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: *.d-com.pl 14.08.09, 12:23
      Oczywiście cała wiec ma to w dupie, a może sobie zrobić polowanie na tych dwóch mieszkańców Tarnawy w wieku 41 i 43 lat ... Poco takie chwasty maja żyć .
    • Gość: RESE Chciałbym ich spotkać IP: 84.38.160.* 14.08.09, 15:10
      Takim wszarzom się nie odpuszcza.Jeśli ktoś nie ma szacunku dla żywego i
      myślącego zwierza,nie będzie go miał i dla człowieka
      • Gość: NM Re: Chciałbym ich spotkać IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.09, 16:18
        widicznie ten pcjlarz sobie na to zasłużył...może zjadł kure, albo pogryzł
        kogoś?ja sam nie wiem , czy bym podobnie z takim psem nie postąpił.
        • Gość: IO Re: Chciałbym ich spotkać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 17:00
          już ci pajacu odpisałem wcześniej, cywilizowany człowiek idzie z takim problemem
          do właściciela psa, albo idzie na policje.
          • Gość: NM Re: Chciałbym ich spotkać IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.09, 19:12
            co to za słówa? dlaczego mnie obrazasz?o jakim pajacu mówisz? niepozdrawiam.
            • Gość: IO Re: Chciałbym ich spotkać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 23:11
              jak pochwalasz bestialstwo to jesteś zwykłym śmieciem, a nie człowiekiem, tym
              bardziej że są inne metody rozwiązywania takich spraw, tylko wygląda na to, że
              jesteś na tyle tępy, że ich nie dostrzegasz lub je ignorujesz.
        • Gość: z ziem polskich Re: Chciałbym ich spotkać IP: *.net.autocom.pl 15.08.09, 23:03
          Widocznie nie jesteś lepszy od tych dwóch niedorozwiniętych kmiotów spod Zagórza.
    • margo.4 Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali 14.08.09, 17:42
      Takim gnojom nalezy sie wyzsza kara . Dwa lata to jest zero.
      Bandyttyzm ostatniego gatunku. Obawiam sie jednak ze wynajda srodki
      lagodzace i bandyci wyjda na wolnosc bezkarnie. Takich powinno sie
      dla przykladu zamykac aby innym nie przyszlo cos podobnego do glowy
    • Gość: R Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: 80.54.93.* 14.08.09, 19:10
      Zauważcie, że to nie byli rozwydrzeni nastolatkowie, tylko dorośli
      ludzie. Pewnie mają dzieci. Jaki im przykład dają? Zgroza! co za
      bezduszność w tym narodzie!
      • Gość: RH Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.09, 19:46
        o jakim bandytyżmie mowa? czy oni męczyli człówieka? NIEEEEEE!!..to tylko pies,
        więc skad takie larum? jak zawinił to poniósł kare. koniec kropka.
        • Gość: IO Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 23:16
          jest "drobna" różnica między karą, a zwykłym sku.wysyństwem. Widać brak ci
          podstawowej umiejętności normalnego myślenia, że nie widzisz tej różnicy,
          zresztą bydło z Tarnawy tej różnicy też nie widziało i przyjdzie im ponieść
          zasłużoną (aczkolwiek zbyt niską) karę.
        • aimm Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech 15.08.09, 10:19
          To bestialstwo ma być karą?
          Za co? bo jego właścicielka beztrosko pozwoliła, by sobie wyszedł przez furtkę?
          To było bestialstwo popełnione na bezbronnym,przerażonym stworzeniu.
          Strach mnie ogarnia, gdy czytam wypowiedzi podobne do Twojej...
    • Gość: z ziem polskich Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: *.net.autocom.pl 14.08.09, 22:32
      Niedorozwinięte wioskowe sku...syny, wyprane z człowieczeństwa.
      Polska.
    • Gość: iwona Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: *.enterpol.pl 14.08.09, 23:19
      jestem w szoku! jak można być takim okrutnym! ludzie nie mają serca!!! kiedyś
      za to zapłącą...
    • Gość: Agata Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.09, 21:10
      Powinno byc 5 latbez możliwosci zawieszenia, kara pienieżna i
      resocjalizacja pod postacia odpracowania okreslonej ilosci godzin w
      schronisku. Jestesmy prymitywnym narodem: albo zajezdzenia psa czy
      konia na smierc, zaglodzenie psa przy budzie albo ubojnia psow celem
      produkcji smalcu. Tacu wlasnie jestesmy, bestialski, prymitywny,
      chlopski narod!
      • Gość: konrad Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 22:38
        Po przeczytaniu tych wszystkich złorzeczeń boje się siąść za
        kierownicą swojego samochodu, bo jak wpadnie mi jakiś pies
        bezmózgowca to gotowi jesteści jak słysze mnie zlinczować.
        Nie lubie nikogo obrażać ale właściciel którego pies biega
        beztrosko po drodze na inne określenie nie zasługuje.
        • Gość: z ziem polskich Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.net.autocom.pl 15.08.09, 22:53
          Pomiędzy wypadkiem spowodowanym przez nagłe wtargnięcie na jezdnię zwierzęcia a zakatowaniem zwierzęcia na śmierć przy pomocy samochodu jest pewna subtelna różnica. Nie zauważasz jej, wielki umyśle?
          • Gość: konrad Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 23:08
            A na podstawie jakich danych ferujesz wyroki.
            Według GW zawsze winni są cykliści nigdy właściciele psa .
            Czytałem o tym fakcie w dwóch innych gazetach i wnioski nie są tak
            jednoznaczne.
            Pozwólmy niech roztrzygnie sąd.
            A ja z swojej strony chciałbym apelować do właścicieli psów żeby
            przestrzegali obowiązującego prawa.
            Droga nie jest miejscem dla biegających samopas psów ,
            Z tytułu kolizji z ich udziałem co roku na naszych drogach ginie
            kilkadziesiąt osób.
            Mówi wam to coś?
            • Gość: IO Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.09, 23:55
              skąd masz takie statystyki? Może jakieś źródło? Psy głównie biegają po drogach
              wiejskich w terenie zabudowanym gdzie jak wiadomo dopuszczalna prędkość to
              50km/h w takim przypadku w kolizji psa z samochodem, samochód może odnieść
              uszkodzenia, ale oprócz psa nikt nie ginie. Szczerze to nie słyszałem, żeby w
              wyniku kolizji z psem ktokolwiek zginął.
              • Gość: konrad Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 00:28
                Otóż wyobraż sobie ze ginie wiele osób w wyniku wtargnięcia nagłego
                psa na drogę kiedy reakcja hamowania kierowcy zwłaszcza na śliskiej
                nawierzchni powoduje poślizg niekontrolowany i samochód ląduje w
                rowie lub na drzewie a często piesek biegnie beztrosko dalej
                nieświadomy że kierowca ratując mu życie rozjechał idące poboczem
                dzieci lub sam zginął.
                • Gość: IO Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.09, 00:58
                  jak pisałem o kolizjach słyszałem często, o tak poważnych wypadkach nie, chociaż
                  nie twierdzę, że takich nie ma/nie było.
            • Gość: z ziem polskich Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.net.autocom.pl 16.08.09, 01:52
              Gość portalu: konrad napisał(a):

> A ja z swojej strony chciałbym apelować do właścicieli psów żeby
              > przestrzegali obowiązującego prawa.
              > Droga nie jest miejscem dla biegających samopas psów ,
              > Z tytułu kolizji z ich udziałem co roku na naszych drogach ginie
              > kilkadziesiąt osób.

A jaki to ma związek z wydarzeniami, które komentujesz?
              Z artykułu jasno wynika, że dwóch wiejskich ćwoków zamęczyło psa jadąc za nim samochodem. Ty zaś wypadasz ni z gruchy ni z pietruchy z jakimś apelem do posiadaczy psów o przestrzeganie prawa.
              WTF?
              Czy sugerujesz, że jak kierowca widzi biegnącego drogą psa, to powinien go rozjechać, w imię wyższych racji? Bo przecież taki pies może parę kilometrów dalej spowodować kolizję, w której zginą ludzie.
              Czy o to chodzi? A jeżeli nie o to, to w takim razie o co?
              • Gość: konrad Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 09:07
                Chodzi mi tylko o przeztrzeganie prawa
                Dzinnikarze GW goniąc za sensacją mają manie epatowania nas
                okrucieństwem wobec zwierząt przedstawiając swoją wersje wydarzeń
                nie weryfikując ją z uczestnikami zdarzenia.
                Nigdy nie spotkałem się z refleksją z strony dziennikarza GW że
                rozjechany na drodze pies miał swojego prawnego opiekuna.
                Pies nie ma prawa biegać po drodze.
                To można ustalić na dzisiaj.
                A znając życie z udowodnieniem sadyzmu cyklistom według wersji GW
                sąd może mieć duże problemy.
                • Gość: hycel miejski Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.08.09, 10:35
                  Konrad nie bierz nigdy wiecej udziału w dyskusji na forach bo
                  bredzisz.Podejrzewam ,że jesteś wychowany na komiksach i grach
                  komputerowych i brak ci tzw.uczuć wyższych.Niedociera do ciebie
                  sedno sprawy .Problemem nie jest że ktoś nie dopilnował
                  zwierzaka,ale fakt, że jakaś bestia która co dopiero zeszła z drzewa
                  zamęczyła psa. TO jest jedynym problemem.
                  • Gość: konrad Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 11:03
                    Jako hycel miejski jesteś materialnie zainteresowany konserwowaniem
                    bezprawia, więc Twój głos mnie dziwi.
                • Gość: przytomny człek Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: 84.38.160.* 16.08.09, 10:52
                  Gość portalu: konrad napisał(a):
                  Pies nie ma prawa biegać po drodze.
                  > To można ustalić na dzisiaj.

Jasne, a dziewczyna w mini sama prosi się o gwałt?

Pieprzysz waść. Czym innym jest zmuszenie wieśniaków do właściwej
                  opieki nad zwierzętami - w cywilizowanym kraju psy musiałby mieć
                  czipy, a w razie ich ucieczki poza teren posesji właściciel
                  zagrożony jest wysokim mandatem - a czym innym zezwolenie na
                  sadyzm.
                  Bo jak tak dalej pójdzie, to ci gnoje, którzy rozjechali psa -
                  bydlakami ich nie nazwę, bo bydło to zacne stworzenia - następnym
                  razem rozjadą dzieciaka, który im skubnie jabłka z sadu.
                  I co - będziesz wtedy uważał, że to wina rodziców, a gnoje-sadyści
                  są kryształowo niewinni? A dzieciak co biega po cudzym sadzie
                  niestety musi liczyć się z najgorszym. Janko Muzykant?

Od egzekwowania PRAWA są instytucje. I ich przedstawiciele,
                  wyposażeni w odpowiednie uprawnienia. I przypomnę, bo jakoś dziwnie
                  Tobie to umnkęło SAMOSĄD JEST KARALNY! Mamy XXI wiek i środek
                  Europy. Wieśniacy uganiający się z pochodniami i widłami to jakby
                  przeżytek. Jakby. Zastanawiam się skąd tak dramatyczne zacofanie w
                  tym nieszczęsnym narodzie? Skąd pożałowania godna sadystyczna
                  mentalność.
                  • Gość: konrad Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 11:24
                    Od paru lat apeluje o czipowanie psów .
                    Pozwoli to przypisać psa do właściciela i poprzez to egzekwować
                    obowiązki na nim ciążące.
                    Ani jednym słowem nie poparłem czynu jaki został popełniony na
                    bernardynie, sam mam 16 letnią sunie a ani przez moment nie
                    dopuściłem do sytuacji aby jakiś drań ją stresował.
                    Tylko z ferowaniem wyroków poczekajmy na orzeczenie sądu bo
                    powtórze raz jeszcze jak znam życie będzie trudno dowieść winę.
                • Gość: z ziem polskich Re: Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejech IP: *.net.autocom.pl 16.08.09, 21:03
                  Zgadza się, wszyscy powinni przestrzegać prawa, nie tylko właściciele psów. Zgadza się, nierzadko dziennikarze przedstawiają niezweryfikowane wersje wydarzeń (jednak nie wiem, czy było tak w tym przypadku). Wszystko się zgadza. Tyle tylko, że świat nie jest idealny i czasami zdarzają się sytuacje nieprzewidziane. Takie, jak ucieczka dwóch psów z domu. Są to wszystko oczywiste oczywistości.
                  Widok psa biegnącego drogą - niezgodnie z prawem - nie daje jednak nikomu prawa do tego, żeby go zadręczyć na śmierć, czy z rozmysłem przejechać. W artykule mowa jest właśnie o tego rodzaju sytuacji.
    • Gość: voitaco Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: *.home.otenet.gr 16.08.09, 01:59
      a ja bym tak za nimi pojeździł !
    • Gość: Kaśka Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: 89.230.87.* 16.08.09, 20:43
      Ja proponuję z nimi zrobić to samo.
    • Gość: Mloda Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: *.skarzysko.vectranet.pl 18.08.09, 22:03
      Powinni im zrobić to samo!!!!!!!!!!!!!!!!! zwyrodnialcy a nie ludzie,ze
      jeszcze takich ziemia nosi !!!!!!!!! złamańcy mogli po sobie nawzajem
      pojezdzic ! a sad dla przykladu powinien solidnie ukarac nastepni moze by sie
      zastanowili co robia chociaz ciezko o rozum u takich prostakow.... tak jak i
      tych ktorzy zamordowali niedzwiadka w dolinie chocholowskiej
    • Gość: !!! Bestialsko zamęczyli psa, a potem go przejechali IP: 91.150.161.* 03.09.09, 22:30
      2 Lata ?? Za mało ..skoro robią to bezbronnemu zwierzakowi to co zrobią
      człowiekowi ?/ Dobrze mówią że MIARA CZŁOWIECZEŃSTWA JEST STOSUNEK DO ZWIERZĘCIA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka