leszek19541 17.08.09, 18:42 Womak niech nie zawraca dupy światłami,tylko niech się bierze za budowę tunelu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: Testy w Nowym Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 21:30 Albo tunel albo nici z otwarcia Nowego Świata bo mieszkańcy pozabijają się na skrzyżowaniu z ul. Krakowską.Tunel powinien powstać w trybie nadzwyczajnym, za co odpowiedzialny jest urząd miasta i urzędnicy miejscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OK Testy w Nowym Świecie IP: *.prz.rzeszow.pl 18.08.09, 00:27 dobrze rzekliście Poprzednicy! hough!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt takich elewacji LED jest na swiecie z 500-et :-) IP: *.wist.com.pl 18.08.09, 08:37 za to tunelu niemm...ale swiatelko sie w ciemnisci swieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szew Testy w Nowym Świecie IP: *.mt.pl 18.08.09, 14:15 Najnowsze, najnowocześniejsze,bla,bla,bla. Co za robienie ludziom wody z mózgu, panom z Womaku proponuje dowiedzieć się nieco o instalacjach ledowych w Polsce i na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: Testy w Nowym Świecie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 18.08.09, 16:19 ponoć ludzie nie chcą wybudowania tunelu po tamtej stronie krakowskiej...nie mam pojęcia jak bez tego tunelu będą na parking wjeżdżać...chyba ,że zakorkują osiedla na baranówce albo całą krakowską....mogli najpierw robić tunel.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Testy w Nowym Świecie IP: 83.238.139.* 19.08.09, 08:49 Parking dla Nowego światu będzie na górce od Krakowskiej, na dole nie ma i nie będzie praktycznie żadnych miejsc parkingowych. Tak więc tunel nie będzie miał żadnego znaczenia dla Centrum Handlowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AllyGator Testy w Nowym Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 18:53 Slusznie, trzeba jakos zakryc to brzydactwo, w ktorym nawet nie ma jednego okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Testy w Nowym Świecie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 18.09.09, 07:59 Jejku ...ale sukces. Budowa i tunel sa ważne a nie jakieś "wodotryski". Wodotryski później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hycel Re: Testy w Nowym Świecie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 18.09.09, 10:34 Budowa tunelu jest ofsetem do inwestycji.i myślę że jest na to umowa.Nie wiem tylko jak z tego wszystkiego wybrną ratuszowi nieudacznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas11136 Testy w Nowym Świecie IP: *.autocom.pl 26.09.09, 16:05 bla, bla, bla.. w krakowie to już było .. a konkretniej w Galerii Krakowskiej.. podświetlane szyby LED'em... zmieniały kolor itp co 15 min.. i niech autor głupio nie piep*z*!! BYŁO - bo zdjęli te szyby z całej elewacji budynku bo kiedyś tam kilka z padło.. Odpowiedz Link Zgłoś