Gość: aaa IP: *.brnt.cable.ntl.com 27.08.09, 18:00 Bujara jakos nie protestowala jak zwalniano w wyborczej. ani pseudodziennikarzarze z rzeszowskiej telewizji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abonentka Trwa szum wokół telewizji, sytuacją w ośrodku z... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 18:58 Ludzie przestali płacić abonament nie z powodu nawoływań rządu, ale po tym jak dowiedzieli sie z doniesień medialnych, jakie pieniądze zarabiają zatrudnieni w tv prezenterzy "czytacze". Za miesiąc tyle, co ci płacący abonament nie zarobią w ciągu roku. Płace z sufitu, nie wiadomo tylko za co!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apana Trwa szum wokół telewizji, sytuacją w ośrodku z... IP: *.rz.izeto.pl 27.08.09, 19:28 A pana Pietrzaka to kto delegował do Rady Programowej telewizji Rzeszów? A ten drugi pan co tak narzeka na PO, to protestował, kiedy stawki dla prezesów rosły tak, że za rok ich pensji emeryt przeżyłby 50 lat na emeryturze? Ten emeryt, który płacił daninę co miesiąc za to że ma telewizor i radio w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Re: Trwa szum wokół telewizji, sytuacją w ośrodku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 22:42 a dlaczego nie ma nic w obronie uciśnionego Mokrzyckiego? znalazł już robote? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlor Re: Trwa szum wokół telewizji, sytuacją w ośrodku IP: 94.254.233.* 27.08.09, 22:52 Tak, będzie prowadził główne wydanie "Faktów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SaMoSia Trwa szum wokół telewizji, sytuacją w ośrodku z... IP: *.rz.izeto.pl 27.08.09, 22:50 pełna galeria tzw. Rady programowej jest na stronie: ww6.tvp.pl/6439,20050121164111.strona tam można zobaczyć dziwy i cudaniewidy. jeśli to prawda że pis dogadał się lewicą to ta rada może do dni ostatnich telewizji publicznej pełnić swoją misję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard POdziękujie platfusom z PO za to że rękami farfała IP: *.ostnet.pl 28.08.09, 08:08 lidwidują dziennikarzy. A swoją drogą gdzie związki zawod. , gdzie strajk??? Odpowiedz Link Zgłoś
ares19 zaorać dziadowską telewizję 28.08.09, 08:55 nie ma co smęcić. Niech zaorają ten "ośrodek" razem z badziewnym blaszakiem. Wywalić wszystkich - a potem zrobić nabór na ekipę "z prawdziwego zdarzenia" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suworow Re: zaorać dziadowską telewizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 09:19 tylko kto bedzie robił ten nabór "z prawdziwego zdarzenia" ???, bo jesli nie mój wujek to ja protestuję. ja, ja chcem do telewizora, to takie podniecające :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Proszę księdza - tak nie można! IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 28.08.09, 22:20 Nieśmiało zapytam: Co w „to” miejsce? Czyżby tv „TRWAM”? ( zachowaj nas Panie ). AMEN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scpt Koscielna przybudówka IP: 84.38.160.* 30.08.09, 20:34 Gość portalu: Kaźmirz napisał(a): > Nieśmiało zapytam: > Co w „to” miejsce? > Czyżby tv „TRWAM”? ( zachowaj nas Panie ). > AMEN. A co dej pory owe tvp3 w Rzeszowie było ?? dyspozycyjna stacyjka lokalnego kościółka. Nic im się tak nie udawało jak transmisje mszy. No jeszcze reklama ferenca i lokalnej policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Old Horse Trwa szum wokół telewizji, sytuacją w ośrodku z... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 10:27 A moze nadszedł wreszcie ten czas aby przewietrzyć niedobitki po PRL-u , może czasem trzeba odciac poręcze od stołka ,tak mocno zacisnięte rączki i trzymają że chej !!!! A co młodzi i wykształceni to koniecznie muszą szukać pracy na Wyspach - czas to zmienic panowie ,,wapniacy,,.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Trwa szum wokół telewizji, sytuacją w ośrodku z... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 13:11 woda sodowa dziennikarzom uderza do głów. Dobrzy sobie poradzą, a skandalem było jak najważniejszą wiadomością we wczorajszych Wiadomościach była informacja , że ich w końcu zwalniają. Sami siebie bronią !!! Rynek ich zweryfikuje ! Oczywiście część z nich jest bardzo dobra, tylko szkoda, ze inne stacje ich nie chcą do siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Trwa szum wokół telewizji, sytuacją w ośrodku z... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 13:23 A ja zwyczajnie popieram likwidację abonamentu i publicznej telewizji razem z jej misją. Nie chcę, żeby za moje pieniądze powstawały wątpliwe produkcje, przy których karmią się całe tabuny utalentowanych inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Trwa szum wokół telewizji, sytuacją w ośrodku IP: 84.38.160.* 28.08.09, 21:52 popieram bo mam dosc tv rzeszow beznadziejnej i zasciankowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor S. A może nie potrzeba osrodka tvp w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 14:21 A może jest tak że ludzie na podkarpaciu nie potrzebują osrodka tvp w rzeszowie? Może lepiej sprzedać majątek komuś kto bedzie wiedział jak na tym zarobić. Może będzie mu się opłacało robić program? W ostateczności kupi to pan P. i zrobi jaką galerię albo tanc-budę. Na scianach powiesi zdjęcia, że kiedyś w tym miejscu było ściernisko a teraz jest samo disco. Świat ucieka do przodu, teraz na topie są dopalacze, ale wraca do łask "brązowy cukier". Kiedyś do Lwowa jeżdziło się furmanką, jakiś czas potem ludzie czekali na czwartkową "kobrę". było też tak , że przez kilka lat ludzie oglądali telewizję rzeszów. A w przyszłości będą pili piwko podane przez byłego wydawcę aktualności a na rurkach będą tańczyć prezenterki (lub prezenterzy) pogody (ale hardcore:)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: A może nie potrzeba osrodka tvp w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 22:30 Zaprawde powiadam Wam wróci do łask pozyskiwanie mleka metodą; piąstkowania, kciukowania lub obsmykiwania.Dzisiejsze gwiazdy mediów niech szkolą tą technike bo nie znają dnia ani godziny jak może być im przydatna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Trwa szum wokół telewizji, sytuacją w ośrodku z... IP: 89.230.84.* 30.08.09, 20:25 To wyprawiaja ci dziennikarze to jest straszny tupet ,tomczyk siedzi naburmuszona na czrno i robi łaske ze kasuje pare tysiaczkow publicznej kasy ale babka ma tupet ,moze w koncu ktos bedzie potrafoł zrobic dynamiczne wiadomosci z regionu a nie jakies muzyczne zaphajki zenada,moze w koncu ktos płynnie przeczyta wiadomosci i sie nizafafla ,ale niedziwota ze towarzystwo trzesie porami ,nabrali kredytu bo mysleli ze sielanka potrwa do emerytury a wkoncu dlaczego im ma byc lepiej niz innym Odpowiedz Link Zgłoś