Gość: Tomek Domek IP: *.rzeszow.mm.pl 04.09.09, 20:46 Jak w temacie. Jakieś doświadczenia w tej materii ? Ktoś zamawiał gdzieś projekt i miał problemy/nie miał problemów ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: R Re: Czy w Rzeszowie są architekci projektujący do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 12:25 Zamówiłem kilka lat temu. Nie miałem problemów (poza ceną trudną do zaakceptowania). Mieszka się fantastycznie. Dom dopasowany do moich potrzeb (to efekt długich rozmów i oglądania działki z architektem przed rozpoczęciem projektowania) i niepowtarzalny. Wiem, że teraz biuro nie bawi się w jednorodzinne domki. Zajmują się rewitalizacją dużych osiedli oraz projektowaniem biurowców oraz osiedli szeregówek na dużo większą skalę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Domek Re: Czy w Rzeszowie są architekci projektujący do IP: *.rzeszow.mm.pl 05.09.09, 13:02 Hmm. Czyli nie ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
meg83 Re: Czy w Rzeszowie są architekci projektujący do 05.09.09, 18:11 na pewno są- poszukaj google.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Czy w Rzeszowie są architekci projektujący do IP: *.19.165.91.osk.enformatic.pl 05.09.09, 21:44 www.progez.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Domek Re: Czy w Rzeszowie są architekci projektujący do IP: *.rzeszow.mm.pl 05.09.09, 22:33 Pytałem w google.pl. Nie wiedzą. Progez buduje z tego co widać na ich stronie bloki i stacje benzynowe. Chyba, że domki też, ale może nie mają się czym chwalić. Inne sugestie ? Odpowiedz Link Zgłoś
meg83 Re: Czy w Rzeszowie są architekci projektujący do 06.09.09, 09:19 pierwszy wynik wyszukiwania: Biuro Usług Inwestycyjnych "Architekt Sp. z o.o." Rzeszów 35-209 UL. MIKOŁAJCZYKA 5A e-mail: bui@tio.pl www.architekt.tio.pl do tego 3 strony firm i pracownii na Panoramie Firm: link 4 strony na Zumi: link Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirasawa Re: Czy w Rzeszowie są architekci projektujący do IP: 88.199.51.* 07.09.09, 14:02 Znam świetną panią architekt,jej firma robi domki i wnętrza.Stara szkoła,bardzo dokładni,można się dogadać.Janina Furtek ,ma biuro. na Prusa w Rzeszowie Odpowiedz Link Zgłoś