Dodaj do ulubionych

Szukam pracy na Śląsku

IP: *.elsat.net.pl 17.10.05, 16:21
31 lat kobieta, matura, rosyjski, angielski w trakcie nauki, praktyka w handlu , dobra znajomośc komputera,kasy fiskalnej,internetu, prawo jazdy
Obserwuj wątek
    • dasiu56 Re: Szukam pracy na Śląsku 17.10.05, 19:19
      Witam Panią! Mam dla Pani jedyną realną propozycj: Jest to handel bezpośredni z
      wykorzystaniem internetu. To nowoczesna forma handlu na własny rachunek. To
      Pani ustala czas i zaangażowanie. Mój telefon: 606200978 lub 052 3979395.
      Pozdrawiam
      Dorota W.
    • wesolutka3 Re: Szukam pracy na Śląsku 18.10.05, 09:49

ja mogę pani zaproponować: Przyłączenie się się do Oriflame i sprzedawanie
      kosmetyków. Kosmetyki to po żywności często kupowany produkt. Teraz jest ku
      temu wspaniała okazja. Od 24 października do 13 listopada wpisowe jest za 1zł.
      Oprócz zarobku dodatkowo ma się szansę zdobyć fantastyczne nagrody. Oferta
      Oriflame jest więc dla Pani bardzo atrakcyjna. Nic się nie traci a można
      zyskać. Proszę napisać do mnie: Maryann@interia.pl / chętnie odpowiem na Pani
      pytania. Proszę też mi też coś o sobie napisać: czym sie Pani zajmuje, czym
      interesuje. Czekam na odpowiedź no i liczę na owocną współpracę. Pozdrawiam
      Marysia
      Czy jestem osobą wytrwałą, ambitną?
      Czy mam wydatki?
      Czy w najbliższym czasie mam możliwości znalezienia pracy?
      Czy potrafię pracować samodzielnie, stawiać sobie cele i do nich dążyć?
      Czy potrafię połączyć pracę zawodową z Oriflame i czerpać z tego zysk w
      postaci pozyskanego klienta oraz większego zarobku?

Jeśli na wszystkie pięć pytań odpowiedziałaś/łeś "TAK" to proponuję: Przyłącz
      się do Oriflame i sprzedawaj kosmetyki. Kosmetyki to po żywności często
      kupowany produkt. Teraz masz ku temu wspaniałą okazję. Od 24 października do
      13 listopada wpisowe jest za 1zł. Oprócz zarobku dodatkowo masz szansę zdobyć
      fantastyczne nagrody. Oferta Oriflame jest więc dla Ciebie bardzo atrakcyjna.
      Nic nie tracisz a możesz zyskać. Napisz do mnie: Maryann@interia.pl / chętnie
      odpowiem na Twoje pytanie. Napisz mi też coś o sobie: czym sie zajmujesz, czym
      się interesujesz. Czekam na odpowiedź no i liczę na owocną współpracę.
      Pozdrawiam Marysia
    • ka122 Re: Szukam pracy na Śląsku 18.10.05, 12:17
      prosze o jakieś namiary na moją skrzynkę. Mam propozycje pracy dodatkowej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka