justynat13 25.11.05, 11:28 Mam 23 lata i 3-letnie doświadczenie w pracy biurowej-obsługa klienta, kredyty, ubezpieczenia. Jestem zainteresowana podjęciem pracy na podobnym stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynat13 Re: Studentka 3 roku WSZIB... 25.11.05, 11:30 justynat13 napisała: > Mam 23 lata i 3-letnie doświadczenie w pracy biurowej-obsługa klienta, > kredyty, ubezpieczenia. Jestem zainteresowana podjęciem pracy na podobnym > stanowisku. Zapomniałam dodac, ze interesuje mnie praca w Poznaniu i okolicach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: Studentka 3 roku WSZIB... IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.05, 15:13 Firma Zeus świadczy usługi w zakresie marketingu, reklamy oraz projektowania stron www. Poszukujemy osób do współpracy w pozyskiwaniu nowych klientów dla Naszej firmy. Posiadasz dostęp do Internetu i chcesz zarobić dodatkowe pieniądze nie wychodząc z domu - zgłoś się do nas. Współpraca na podstawie umowy zlecenia lub faktura Vat. Chcesz uzyskać więcej informacji napisz do nas zeus.jaw@interia.pl. Odpowiedz Link Zgłoś