Dodaj do ulubionych

chce pracowac-studentka.

12.07.06, 09:06
Obserwuj wątek
    • lenkaaaa Re: chce pracowac-studentka. 12.07.06, 09:10
      jestem w zlej a raczej fatalnej sytuacji finansowej. studiuje dziennie
      pedagogike specjalna. obecnie mam wakacje a w roku szkolnym dość czasu na
      podjecie dodatkowego zajecia.szukam pracy dodatkowej,zwiazanej z zawodem lub nie
      , ktora zapewni mi jakies dochody. moge posprzatac, zaopiekowac sie dzieckiem,
      gotować i wiele innych rzeczy. jestem pracowita i sumienna. prosze o kontakt
      wszystkich ktorzy moga zaproponowac mi jakas prace. chetnie udziele wszelkich
      informacji o sobie wysle cv i nr telefonu na e-maill.
      • wooc Re: chce pracowac-studentka. 12.07.06, 10:14
        Witam. Jestem przedstawicielem szwajcarsko-niemieckiej firmy FSM zajmującej się marketingiem finansowym. Firma ma siedzibę w Warszawskim Centrum Finansowym. Poszukuję współpracowników. Jest to forma pracy dodatkowej. Przez serię szkoleń zdobyłaby Pani umiejętności wymagane w naszej firmie oraz wiadomości na temat działalności firmy. Szkolenia są darmowe. Jeśli Pani jest zainteresowana proszę przesłać mi swoje CV wraz ze zdjęciem i klauzulą o ochronie danych osobowych. Przekażę je do biura. Proszę o szybką odpowiedź.

Pozdrawiam
        Łukasz Wileński
        wilenskipl@wp.pl
        FSM Polska
      • arbud2 Re: chce pracowac-studentka. 17.07.06, 09:53
        witam

prosze o przesłanie cv na adres arbud@op.pl

pozdrawiam
        rafał olejnik
    • krysbank Re: chce pracowac-studentka. 20.07.06, 19:29
      Praca w hotelach i restauracjach w Hiszpanii i Majorce Anglii, Grecji, Irlandii.
      Poszukuję studentów znających j. angielski i/lub hiszpański do pracy w hotelach i
      restauracjach na stanowiska: kucharz, pomocnik
      kucharza, barman, kelnerka, kelner, obsługa
      hotelowa. Nie zwlekaj wyślij swoje CV na adres
      krysbank@o2.pl, tel. 507 809 864 os kont.
      Krzysztof Bańka skype krysbank1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka