Dodaj do ulubionych

dam pracę - Niemcy

18.04.06, 12:23
Poszukujemy osób do pakowania wędlin w zakładach mięsnych na terenie Bawarii
oraz Turyngii. Preferowane kobiety lub mężczyźni z praktyką w zawodach
wymagających sprawności manualej. Wymagane:
1.Nienaganny stan zdrowia potwierdzony zaświadczeniem do celów sanitarno-
epidemiologicznych.
2. Wiek do 45 lat
Obserwuj wątek
    • Gość: Sobota Paweł Re: dam pracę - Niemcy IP: *.rybnet.pl 19.04.06, 15:18
      Jestem chętny!Mam 19 lat ukończone LO odroczony od wojska na 2 lata!KONTAKT
      660745573 lub 324214304
      • Gość: olek Re: dam pracę - Niemcy IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.06, 15:45
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=115&w=40426279&v=2&s=0
        • Gość: Grazyna Re: dam pracę - Niemcy IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.04.06, 15:50
          Jestem zainteresowana prosze o kontakt .grazia781@wp.pl
          • efwr1 Re: dam pracę - Niemcy 20.04.06, 08:14
            Jeżeli jest Pani zainteresowany ta pracą to proszę przesłać swoje CV na adres
            biura, który uzyska Pan kontaktując sie telefonicznie pod nr. 024/2537881.
            Szczegółowe informacje również pod tym telefonem.
            Pozdrawiam
      • efwr1 Re: dam pracę - Niemcy 20.04.06, 08:12
        Gość portalu: Sobota Paweł napisał(a):

> Jestem chętny!Mam 19 lat ukończone LO odroczony od wojska na 2 lata!KONTAKT
        > 660745573 lub 324214304

Jeżeli jest Pan zainteresowany ta pracą to proszę przesłać swoje CV na adres
        biura, który uzyska Pan kontaktując sie telefonicznie pod nr. 024/2537881.
        Pozdrawiam
    • Gość: luk Re: dam pracę - Niemcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:45
      Ja rowniez bylbym zainteresowany.Mam 19 lat i koncze liceum.Od poczatku czerwca
      jestem do dyspozycji.Prosze o kontakt film87@interia.pl 692 825 001
      • efwr1 Re: dam pracę - Niemcy 20.04.06, 08:16
        Jeżeli jest Pan/i zainteresowany/a ta pracą to proszę przesłać swoje CV na
        adres biura, który uzyska Pan/i kontaktując sie telefonicznie pod nr.
        024/2537881.
        Pozdrawiam
      • efwr1 Re: dam pracę - Niemcy 20.04.06, 08:25
        Gość portalu: luk napisał(a):

> Ja rowniez bylbym zainteresowany.Mam 19 lat i koncze liceum.Od poczatku
        czerwca
        >
        > jestem do dyspozycji.Prosze o kontakt film87@interia.pl 692 825 001
        024/2537881.
        Pozdrawiam
    • prometeusz34 Re: dam pracę - Niemcy 19.04.06, 16:08
      Jestem zainteresowany proszę o kontakt - prometeusz34@gazeta.pl
      Pozdrawiam.
      • efwr1 Re: dam pracę - Niemcy 20.04.06, 08:27
        prometeusz34 napisał:

> Jestem zainteresowany proszę o kontakt - prometeusz34@gazeta.pl
        > Pozdrawiam.
        024/2537881.
        Pozdrawiam
    • Gość: ronin Re: dam pracę - Niemcy IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.04.06, 16:55
      To na sto procent oszust.W niemczech sie nigdy nie dostanie zezwolenia na
      prace w takiej fabryce !
      • Gość: alijjjjjja Re: dam pracę - Niemcy IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 19.04.06, 18:00
        masz racje coś tu nie gra
      • Gość: Marta50 Re: dam pracę - Niemcy IP: *.pools.arcor-ip.net 23.04.06, 20:37
        Odpowiadasz na :

Gość portalu: ronin napisał(a):

> To na sto procent oszust.W niemczech sie nigdy nie dostanie zezwolenia na
        > prace w takiej fabryce !
        Sadze tez tak. Juz raz nielegalnych przegonili nalotem z Zoll'u, teraz werbuja
        nowych za 300Euro miesiecznie zaplaty.
    • Gość: zabulinka Re: dam pracę - Niemcy IP: *.77.classcom.pl 19.04.06, 18:44
      Witam !!

Jestem zainteresowana Państwa ofertą, pracowałam w Hiszpanii przy zbiorach
      truskawek tak więc żadnej pracy się nie boję.mam 26 lat i dużo werwy !! Czekam
      na odpowiedź i bliższe informacje.

Pozdrawiam, Karolina !
      Tel. 0502-410-620 lub zabulinka@go2.pl
    • lew_ Re: dam pracę - Niemcy 19.04.06, 19:53
      Ale widze ze glupich nie brakuje,ciekawe ile on chce za zalatwienie tej
      pracy:))
    • marzenajacek Re: dam pracę - Niemcy 19.04.06, 22:08
      Jestem zainteresowany.Odpowiadam waszym wymaganiom,bardzo chetnie podejme
      prace.Prosze o szybka odpowiedz. Jacek.
      • Gość: Elka Re: dam pracę - Niemcy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.04.06, 22:17
        Ludzie nie macie zezwolenia na prace wiec o tej pracy zapomnijcie ,niech on
        napisze na jakich warunkach chca was zatrudnic. Na czarno nie radze, bo kary sa
        wysokie, ale jak chcecie ryzykujcie tylko mysle,ze cos jest nie tak z ta firma.
      • efwr1 Re: dam pracę - Niemcy 20.04.06, 08:28
        marzenajacek napisała:

> Jestem zainteresowany.Odpowiadam waszym wymaganiom,bardzo chetnie podejme
        > prace.Prosze o szybka odpowiedz. Jacek.
        024/2537881.
        Pozdrawiam
        • Gość: picek Re: dam pracę - Niemcy IP: *.e-wro.net.pl 20.04.06, 17:03
          ja rowniez jestem zainteresowany ta praca prosze o kontakt na adres mailowy
          rafaupicek@wp.pl
          • Gość: ronin Re: dam pracę - Niemcy IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.04.06, 17:30
            Glupich nie sieja ,sami sie rodza,zapytajcie najpierw ile musicie za to
            zaplacic,
            • Gość: Teresa Re: dam pracę - Niemcy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.04.06, 18:16
              Mysle Ronin , ze masz racje nikt nie da tym ludziom tak zezwolenia to jest na
              pewno jakis kant nie rozumiem dlaczego ludzie sa lekko myslni natomiast zdaje
              sobie sprawe , ze jest w polsce ciezko tez nie ma pracy, ale wszyscy
              zglaszajacy sie powinni miec numer telefonu nazwe firmy dokladny adres i sie
              bezposrednio do firmy zglosic, a nie przez jakies posrednictwa nikomu nie
              znane.Ryzyko jest wielkie dla tych ludzi znow strata pieniedzy i znow niema
              pracy.
    • Gość: Radosław Tomaszewi Re: dam pracę - Niemcy IP: *.olsztyn.mm.pl 20.04.06, 18:55
      Witam serdecznie,jestem gotowy na wyjazd od zaraz,mam mozliwosc dotarcia na
      wlasna reke,znam Niemcy poniewaz mam rodzine,pracowalem wczesniej w Polsce w
      supermarketach wiec mam doswiadczenie w pracy z pakowaniem czy tez w podobnym
      charakterze.W zeslym roku bylem w Szkocji na farmie 3 misiace.Prosze o jak
      najszybszy kontatk poniewaz zalezy mi na wyjezdzie..Pozdrawiam..e-mail
      d-angeloo@o2.pl
    • Gość: Kamila Re: dam pracę - Niemcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 16:51
      czy oferta dotyczy tylko posiadaczy niemieckiego obywatelstwa? Cyz nie mając
      niemieckiego paszportu równiez mogłabym podjąć tą prace? Czy jestmożliwość
      zatrudnienia tylko na czas wakacyjny lipiec-wrzesień? Z góry dziękuję za
      odpowiedź. Kamila

kamielczka1@wp.pl
    • Gość: aaaa Re: dam pracę - Niemcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 11:36
      jestem zainteresowany
    • Gość: Andrzej Mosbauer Re: dam pracę - Niemcy IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.06, 21:48
      Witam serdecznie,jestem gotowy na wyjazd od zaraz.Mam doswiadczenie w pracy na
      produkcji, jestem sprawny manualnie. Prosze o jak
      marta.andrzej1@wp.pl
    • Gość: Andrzej Mosbauer Re: dam pracę - Niemcy IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.06, 21:51
      Witam serdecznie,jestem gotowy na wyjazd od zaraz. Mam doswiadczenie w pracy na
      produkcji, jestem sprawny manualnie.Prosze o jak
      marta.andrzej1@wp.pl
    • Gość: Iza Re: dam pracę - Niemcy IP: 83.168.106.* 22.04.06, 23:20
      prosze o więcej informacji na ten temat. Poszukuję pracy dla męża
      508211549
      • Gość: maras Re: dam pracę - Niemcy IP: *.chello.pl 24.04.06, 14:36
        Witam. Mam pytanko. Ojakim pozwoleniu na prace mowicie bo pojutrze jade do
        legalnej pracy na budowe w Monachium a nikt nie wspomina o pozwoleniach. Nie
        biorom zadnych oplat z gory i mam kontakt bezposrednio z wlascicielkom firmy
        (Polka). Ogolnie oferta wyglada uczciwie z tego co wiem potrzebuja tam jeszcze
        do pracy muraży jak ktoś zainteresowany dajcie znać podam namiary. Telefon, e-
        mail do pracodawcy.
        • Gość: Andrzej Re: dam pracę - Niemcy IP: *.icpnet.pl 17.01.15, 15:47

Pilnie potrzebuje pracy zajmuje się budowlanką wykonczeniami wnętrz prosze o namiary telefon do pracodawcy
    • Gość: rtape Re: dam pracę - Niemcy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.04.06, 18:28
      jestem chetny rtape@op.pl
    • Gość: ronin Re: dam pracę - Niemcy IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 24.04.06, 18:38
      Maras wiec jedziesz do pracy na czarno skoro nikto zezwoleniu nie wspomina!
      Bez zezwolenia nie da sie pracowac w niemczech w ogole a o budowie to ani nie
      wspominam.Wykorzystaja cie a potem dostaniesz kopa w dupe i bez pieniedzy do
      polski z powrotem .
    • Gość: iwona Re: dam pracę - Niemcy IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.01.14, 11:14
      Dzień dobry proszę o więcej informacji na temat tej pracy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka