oko_dks 03.10.05, 10:59 OŚRODEK KULTURY OCHOTY w WARSZAWIE POSZUKUJE CHĘTNYCH DO roznoszenia ulotek (7 zł za godzinę). ZGŁOSZENIA:oko_dks@gazeta.pl lub oko@oko.com.pl, tel. 822 48 70. Prosimy w temacie wpisać: roznoszenie ulotek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majkel1001 Re: roznoszenie ulotek 16.10.05, 10:31 czy ogłoszenie o roznoszeniu ulotek jest nadal aktualne Odpowiedz Link Zgłoś
16ilona Re: roznoszenie ulotek 20.11.05, 14:17 Jestem zainteresowana roznoszeniem ulotek na ulicy. Praca w weekendy, mam 16 lat, uczę się w Mińsku Mazowieckim w liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
coolmen1 Re: roznoszenie ulotek 08.12.05, 19:25 Dzien dobry jestem zainteresowany panstwa oferta. chcialbym sie spytac czy jest taka mozliwosc pracowania w weeckendy?? No i w niektore sni w tygodniu, np poniedzialek od rana do 13! i np czwartek i w piatek . Bo chodze na studia dzienne i nie zawsze mam czas. Ale mysle ze bysmy sie dogadali.A praca jest mi pilnie potrzebna!!! Jeszcze chcialbym sie spytac ja kz platnoscia? tygodniowo czy miesiecznie?Dowidzienia :) Odpowiedz Link Zgłoś