kocjak 06.10.05, 14:34 jestem studentka trzeciego roku studoiw dziennych. Szukam pracy dodatkowej lub stalej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocjak Re: Studentka szuka pracy!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.05, 16:34 masz oferte dla mnie pracy? NIE, to nie odzywaj się !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi Re: Studentka szuka pracy!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.05, 23:47 może bym i miała pracę dla studentki, nawet takiej z nickiem "kocjak"... ale najwyraźniej to ty chcesz komuś dać pracę - bo jesli szukasz pracy to do tego jest takie specjalne forum co się nazywa "szukam pracy", wiesz? i jeszcze jedno: wyjątkowo jesteś... hmmm... niekulturalna, droga studentko o nicku "kocjak" można wiedzieć co mniej więcej studiujesz i gdzie...? zapewne poradzisz mi żebym się nie odzywała - super, chętnie przestanę ale potencjalni pracodawcy raczej się do ciebie nie zgłoszą, nie licz na to nie po takim występie Odpowiedz Link Zgłoś
sila100 Re: Studentka szuka pracy!!!!!!!!!!!!!!!! 07.10.05, 07:57 MAM dla studentki pracę!!!! Bauke czytania na początek, a później pewnie kulturyDużo płacę Odpowiedz Link Zgłoś