dotera 27.06.26, 08:56 www.youtube.com/shorts/E03ndYk3QMI To jest proste. Gdyby mieli gratyfikacje to by gonili za gratyfikacją. Zwłaszcza młodym mezczyznom nie trzeba tego tłumaczyć. nie maja, maja klopoty, maja przykre doswiadczenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotera Re: dlaczego 27.06.26, 09:00 Panie wieku lat rozważają dlaczego nie podchodzi do nich facet marzeń. Chłopaki rozważają dlaczego odrzucały ich 20 latki Odpowiedz Link
dotera Re: dlaczego 27.06.26, 09:06 W wspołczesnym swiecie o agresji kobiet już nie mowimy o dramie w związku. My mowimy o sytuacjach takich. Idę sobie bulwarem i na 5 sekund odwróciłem głowę w stronę ręki jednej pani bo zacikawiło mi jaki ma tatuaż. Nie minutę tylko 5 sekund patrzyłem tylko na rękę. Ona spojrzała na mnie z agresją i pokazała obrzydzenie kolezankom pokazujac na mnie palcem Odpowiedz Link
dotera Re: dlaczego 27.06.26, 09:09 Był film Ona o romansie z komputerem. Faceci tak widzą panie wspolczesne jako agresję notoryczną bez najmniejszej gratyfikacji Odpowiedz Link
dotera Re: dlaczego 27.06.26, 09:15 Tu już nie chodzi o 9/10 , brak pieniedzy, kompleksy. Tu chodzi o brak gratyfikacji. Uswiadomienie sobie ze gonisz za fantazją , a realizm jest odwrotny i masz do siebie pretnsje ze może to twoja wina, a to nie jest twoja wina. To marne zyciowe wybory pań. Odpowiedz Link
dotera Re: dlaczego 27.06.26, 09:28 Kobiety pierwszy raz w historii wyjaśniły masom chłopakom zachodu zeby przestali myslec fiutem. Nigdy to się nie udało. Wspołczesnie się udało. I'm still physically attracted to women, just psychologically repulsed. A u facetom physically przechodzi szybciej niż kobietom Odpowiedz Link
dotera Re: dlaczego 27.06.26, 12:11 www.youtube.com/shorts/bijFNPOkP4o "We don't negotiate with terrorists" Odpowiedz Link