27.06.26, 08:56
www.youtube.com/shorts/E03ndYk3QMI
To jest proste. Gdyby mieli gratyfikacje to by gonili za gratyfikacją. Zwłaszcza młodym mezczyznom nie trzeba tego tłumaczyć. nie maja, maja klopoty, maja przykre doswiadczenia
Obserwuj wątek
    • dotera Re: dlaczego 27.06.26, 09:00
      Panie wieku lat rozważają dlaczego nie podchodzi do nich facet marzeń.

Chłopaki rozważają dlaczego odrzucały ich 20 latki
      • dotera Re: dlaczego 27.06.26, 09:06
        W wspołczesnym swiecie o agresji kobiet już nie mowimy o dramie w związku. My mowimy o sytuacjach takich.

Idę sobie bulwarem i na 5 sekund odwróciłem głowę w stronę ręki jednej pani bo zacikawiło mi jaki ma tatuaż. Nie minutę tylko 5 sekund patrzyłem tylko na rękę. Ona spojrzała na mnie z agresją i pokazała obrzydzenie kolezankom pokazujac na mnie palcem
        • dotera Re: dlaczego 27.06.26, 09:09
          Był film Ona o romansie z komputerem. Faceci tak widzą panie wspolczesne jako agresję notoryczną bez najmniejszej gratyfikacji
          • dotera Re: dlaczego 27.06.26, 09:15
            Tu już nie chodzi o 9/10 , brak pieniedzy, kompleksy. Tu chodzi o brak gratyfikacji. Uswiadomienie sobie ze gonisz za fantazją , a realizm jest odwrotny i masz do siebie pretnsje ze może to twoja wina, a to nie jest twoja wina. To marne zyciowe wybory pań.
            • dotera Re: dlaczego 27.06.26, 09:28
              Kobiety pierwszy raz w historii wyjaśniły masom chłopakom zachodu zeby przestali myslec fiutem. Nigdy to się nie udało. Wspołczesnie się udało.

I'm still physically attracted to women, just psychologically repulsed.

A u facetom physically przechodzi szybciej niż kobietom
              • dotera Re: dlaczego 27.06.26, 12:11
                www.youtube.com/shorts/bijFNPOkP4o

"We don't negotiate with terrorists"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka