Dodaj do ulubionych

Ciepłe aranżacje

14.01.10, 15:36
ciekawe pomysły, ja znalazłam podobne meble na
artdecor24 i zamierzam zrobić przemeblowanie w
domu:)
Obserwuj wątek
    • the_sound_of_silence Ciepłe aranżacje 24.01.10, 13:11
      jestem zachwycona! to jest styl, który wykorzystam w moim nowym mieszkaniu -
      jest szansa, że załapię się na 70 m tarasu przy 50 metrowym M2 ze sporymi
      oknami... zielony widok za oknem z wnętrzem podobnie wystylizowanym to będzie
      czysty, codzienny hedonizm... dzięki za inspirację! :)
      • pani_gienia Re: Ciepłe aranżacje 24.01.10, 21:38
        hedonizm przy 50 m???? chyba skrajny minimalizm życiowy...
        a mieszkanie ciekawe tylko na głownym zdjęciu, jeśli ktoś lubi takie klimaty,
        reszta - sztampa.
        • mikaela13 Re: Ciepłe aranżacje 25.01.10, 14:20
          Jak dla mnie, to ze dwie propozycje są dość ok, ale reszta, to już całkowita przesada. Sama uwielbiam żywą, kontrastującą kolorystykę - w grafikach (tapety, animacje etc), ale nie we wnętrzu, gdzie muszę spędzać połowę dnia. Może gdyby stonować niektóre barwy, a innych w ogóle się pozbyć, to efekty byłby lepsze. Gdybym pokazała taki projekt (np. salonu we wszystkich kolorach tęczy) znajomemu architektowi, który czasem pełni rolę mojego krytyka, to nie zostawiłby na mnie suchej nitki. To był mój problem na samym początku pracy w cad'ach - za dużo kolorów, które nie łączyły się ze sobą w harmonijny sposób. Nie mówiąc już o tym, że oprócz nadmiaru barw, jest tam też nadmiar wszelkiego rodzaju ozdób i dekoracji, które tylko niepotrzebnie zagracają wnętrza i zabierają miejsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka