Dodaj do ulubionych

Gabinet sercem domu

03.06.10, 09:32
w pierwszej stylizacji albo jest odwrócona klisza, albo to pokój ze
stanowiskami komputerowymi dla mańkutów. Te fotele z barkiem czy lampką też
średni pomysł, przydałby się podnóżek, jeśli tam ma być dłuższy relaks.
Obserwuj wątek
    • shroeder1970 Gabinet sercem domu 03.06.10, 20:51
      W mojej ocenie chała i bezguście. Ryż, mydło i powodło. Ani styl, ani kolorystyka, ani nawet same bibeloty nie spółgrają ze sobą. To po prostu bezstylowy bałagan, gdzie każda sztuka pochodzi "z innej parafii".
      Każde biuro nieremontowane od lat 80 XX wieku wygkląda tak samo.
      • noducks Re: Gabinet sercem domu 04.06.10, 01:37
        syf, tandeta, gowno i popelina zmiksowane razem. nie dziekuje. jesli to
        sa wasze inspiracje to ja wysiadam
    • neral_0 Re: Gabinet sercem domu 08.06.10, 14:16
      A mi się zawsze wydawało,że to kuchnia jest sercem domu:) Na pewno takie
      rozwiązanie jest praktyczne i w niektórych przypadkach konieczne,ale ja jestem
      zdania,że każdy powinien mieć gabinet:) to człowieka niesamowicie dowartościowuje
    • hreczko Gabinet sercem domu 18.07.10, 17:29
      Co za obrzydliwa stylizacja.

To , że jest obrzydliwa, pomieszaanie mydło i powidło, to nie podlega dyskusji.

Mnie jednak zastanawia, jakie ktos ma dojścia lub koneksje, żeby takie jego
      paskudne stylizacje puszczaac w necie?

Boże, chroń przed takimi stylistami !!!!
    • mikaela13 Gabinet sercem domu 19.08.10, 12:58
      Hmm, nie podobają mi się te aranżacje, bo skoro ma to być miejsce pracy i przemyśleń to po co otaczać się taką ilością bezużytecznych bibelotów? Biurko, wygodny fotel, mały stoliczek i wielki regał z książkami byłby w pełni wystarczający. Ponadto kolory raczej stonowane, neutralne, pomagające się skupić.
      Komentarz do zdjęć jest już odrębną sprawą Choć zwykle anektują go panowie, o korzystanie z tego wnętrza, w którym można poczytać i spokojnie pomyśleć, powinni zawalczyć także inni domownicy. WTF??? Czy komuś pomyliły się daty? Mamy 2010 a nie 1910:P Pokażcie mi panów domu, którzy po dniu pracy zamiast rozsiąść się z piwkiem przed tv idą poczytać książki czy podumać w gabinecie:P Taki pokój przydałby się nastolatkom czy studentom, kiedy trudno skupić się na nauce w innych pomieszczeniach.
    • mikaela13 Re: fotele obrotowe 08.09.11, 18:02
      Nie pisałam nic o tym, że meble gabinetowe są zbędne - wręcz przeciwnie: "Biurko, wygodny fotel, mały stoliczek i wielki regał z książkami byłby w pełni wystarczający." to jest dokładny cytat. Skrytykowałam jednak stwierdzenie, że jest to coś przeznaczone dla panów.Może uogólniłam, ale piszę z doświadczenia i obserwacji. Ci z moich znajomych, którzy mają jakieś własne małe firmy, wcale nie przynoszą pracy do domu i czasem nawet się zastanawiam czy cokolwiek czytają. Z drugiej strony ten opis bardziej pasuje do mnie - nie oglądam filmów w tv (nie mam tv), a jedynie na komputerze lub w kinie i często pracuję po godzinach w moim kącie "komputerowym", więc wiem co mi potrzeba do efektywnej pracy, a co jest zbędne:)
      • milamilka Re: fotele obrotowe 11.09.11, 20:48
        Generalnie te aranżacje to masakra ;) Brzydkie, ciężkie, bezstylowe, co do biurek dla mańkutów racja racja :) Światło wpada z prawej i po prawej są lampki biurkowe, powinno być dokładnie odwrotnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka