Dodaj do ulubionych

okap kuchenny

22.02.11, 21:38
Witam wszystkich forumowiczów i proszę o radę. Właśnie kończę urządzać swoją wymarzoną kuchnię :) w moich ukochanych kolorach - czerń, biel oraz czerwień. Cały sprzęt jest już skompletowany, brakuje jedynie okapu. Chciałabym aby mój okap kuchenny był bardzo cichy, wydajny i wysokiej jakości. Mam lodówkę Liebherra- czarną, piekarnik i płytę indukcyjną siemnsa również czarne i chciałabym dopasować do tego sprzętu okap kuchenny. Kuchnia jest bardzo duża, otwarta na salon.
W śród ofert sklepów internetowych znalazłam okap globalo model Crystalio 90.4 black. ma bardzo fajne parametry, ładnie się prezentuje. Czy ktoś jest w posiadaniu okapu tej marki? Proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: Banderek Re: okap kuchenny IP: *.kr.pl 22.02.11, 21:54
      Heja
      Akurat tego modelu nie posiadam, ale mam globalo foliro czarny. Ja jestem zadowolony, żona również, mówi, że dobrze się czyści i jej koleżnaki jak zobaczyły to strasznie się zachwyciły...
      Dla mnie jest najwazniejsze, że jest cichy i w meczach nie przeszkadza:) Na design - nie znam sie:)
      • Gość: xxx Re: okap kuchenny IP: 80.50.131.* 23.02.11, 09:03
        Nie spamujcie.
      • Gość: kasztanek_bałwanek Re: okap kuchenny IP: *.net.stream.pl 23.02.11, 21:39
        heja,
        no ładny, ładny ładny nie powiem, parametry też niczego sobie...tylko marka mało znana, ciekawa jestem jak się sprawuje. Ciekawie prezentuje się Mirror Fabera, wizualnie podobny - skośny,czarny :)
    • renatka_85 Re: okap kuchenny 14.02.17, 19:52
      To wydaje mi się że najlepszym wyborem będzie któryś z okapów Globalo, firma solidna, a okapy warte swej ceny. Ciche, wydajne (chociaż to bardziej trzeba dopsaować do wielkości kuchni jaką się posiada). Sam zobacz: ...ht5CH6 . Ja polecam z czystością serca :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka