ka-mi-la789 05.03.11, 17:33 Dioda LED to twór tego samego gatunku co wirus HIV i podatek VAT. Tak samo dowodzi, że autor nie ma pojęcia, o czym pisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.jargilo Re: Diody LED we wnętrzu: lubimy otaczać się świa 05.03.11, 18:18 jeśli ten komentarz miał być śmieszny to nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
ka-mi-la789 Re: Diody LED we wnętrzu: lubimy otaczać się świa 05.03.11, 21:58 Skąd pomysł, że "ten komentarz miał być śmieszny"? Nie miał być. Stanowi stwierdzenie faktu (bynajmniej nie śmiesznego), że autor tekstu jest niedouczony. Odpowiedz Link Zgłoś
trombozuh Kompletna idiotka 06.03.11, 10:43 Rzygać mi się chce, gdy czytam wypociny zakompleksionych palantów typu ka-mi-la, którzy dowartościowują się wyszukując mniej lub bardziej urojone błędy w tekstach sieci. Podatek VAT brzmi bardzo dobrze, czytelnie, dużo lepiej niż sam "VAT", który byłby często niezrozumiały, albo "podatek od wartości dodanej', który byłby za długi. Podobnie jest z innymi trzyliterowymi skrótowcami, i choćby tysiąc takich zakompleksionych debili ujadało, że to "niepoprawnie", to tak właśnie będzie brzmiała polszczyzna - i naucz się nią mówić, bo nikt nie będzie cię rozumiał. Powtarzaj - podatek VAT, dioda LED, wirus HIV. Odpowiedz Link Zgłoś
wookiee.chewbacca wirus HIV? 05.03.11, 20:25 "Wirus HIV" to potwór językowy z tego samego gatunku co, "płyta CD" i "płyta DVD". Lubię jeszcze potwory językowe typu "formatowanie" baterii, ta satelita, PCV i podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
krokiet17 LEDowy owczy pęd 05.03.11, 22:59 Niedobrze mi się robi, kiedy widzę półki w meblach podświetlone LEDami. Te wszystkie schody i cokoły z LED-ami to kolejny przykład owczego pędu. Za rok czy dwa i tak się to znudzi. Trzeba znaleźć własny, unikalny styl a nie małpować. W dodatku wszystko co wydaje się super nowoczesne... szybko się starzeje. Nowoczesność wprowadzona w umiarze, uczyni wnętrze niezależnym od czasu. Odpowiedz Link Zgłoś