ja-stoik 15.03.11, 11:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikaela13 Łazienki w kolorze 07.04.11, 14:45 Przyznam, że jedyną poważną obiekcję mam do łazienki nr 1 - kolory płytek są przepiękne, ale jet ich zbyt dużo! Oko nawet nie ma czasu na chwilę odpoczynku. Większość z innych aranżacji przypomina mi trochę moje kreacje z cad decora, bo też preferuję kolorowe łazienki nad białe bądź biało-brązowe wnętrza. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantic_polska Re: Łazienki w kolorze 21.04.11, 17:25 Kolor w łazience to jest to. Obecnie jest trend na żywe, intensywne kolory we wnętrzach, także i w łazienkach. Pierwsza marokańska łazienka najbardziej klimatyczna i ciekawa. Kolorowe są również łazienki meksykańskie czy indyjskie. Przy nowoczesnej aranżacji nie trzeba wiele jak widać po zdjęciach, fajny. intensywny kolor, nowoczesne wyposażenie i mamy ciekawą łazienkę. Odpowiedz Link Zgłoś
amika233 Re: Łazienki w kolorze 18.11.11, 13:49 Kolor to w dużej mierze kwestia gustu,wiec tym kierujmy się podczas wyboru. Fajne aranżacje oraz elementy wyposażenia łazienki znajdziecie na stronie www.Aquaroom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
virot Re: Łazienki w kolorze 06.05.11, 15:37 Popieram całkowicie. Łazienka jest dla mnie miejscem relaksu i zbyt dużo kolorów lub zbyt odważna kolorystyka może zakłócić ten spokój którego oczekuję. Również zbyt duża ilość dodatków nie jest wskazana w takim miejscu. Lepiej mniej a konkretnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ikaria80 Re: Łazienki w kolorze 21.11.11, 17:35 Ciekawie zestawione kolory to niekoniecznie duży misz -masz. Inspiracją kogą być kolory jesieni tak jak tutaj: olazience.pl/lazienki-cersanit/64-zapros-jesien-do-lazienki-kolekcje-z-motywem-lisci Odpowiedz Link Zgłoś
grabikmm Re: Łazienki w kolorze 23.01.12, 22:11 Mnie się marzy zieleń, ale nie taka ciemna tylko taka jasna i wesoła. kiedyś w przychodni jakiejś chyba weszłam do łazienki i zakochałam się. Była taka radosna a do tamtego momentu z łazienką to kojarzyły mi się błękity i beże. Podobny kolor do tego który widziałam http://ilazienki.pl/plytki_tubadzin_colour_green,c_716 ale w planach mam dodanie czegoś jasnego zamiast tej czerni. Odpowiedz Link Zgłoś