IP: *.acn.waw.pl 09.08.11, 15:05
sluchajcie, mam problem - poszukuję kinkietów, które mogłabym kupic i zainstalować w całym mieszkaniu. potrzebuje zwykłych kinkietów, ale tez kinkietów naroznych.
czy możecie polecić firmę, ktorą produkuje/sprzedaje takie lamoy?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • cromwellinzynier kinkiety 09.08.11, 15:51
      najlepsze są kinkiety metalowe oraz drewniane a także takie plastikowe, są oczywiście mocowane w różny sposób, ale trzeba uważać, bo czasami źle zamocowane kinkiety mogą się urwać wtedy mamy problem, ponieważ kinkiety mogą się zniszczyć spadając, ale ogólnie rzecz biorąc ważne żeby były w sensowny sposób użyte bo inaczej nie jest za dobrze i można zawadzać
    • Gość: miley Re: Kinkiety IP: *.acn.waw.pl 09.08.11, 19:58
      ja jestem w temacie - ostatnio kupiłam kinkiety z tej firmy: www.lampynamiare.pl/pl/c/Kinkiety-Huba/2
      nie wiem o jakich narożnych mówisz - czy 1/4, bo tutaj masz też 3/4 co jest całkiem fajnym rozwiązaniem.
      • Gość: cromwell kinkiety do niczego się nie nadają IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.11, 12:08
        kinkiety to bzdura nie są modne wogóle można o nie często czymś zawadzać i dają debilne światło, no dobre robi firma xalona, ale są bajońsko drogie
    • ledatec Re: Kinkiety 11.09.12, 12:28
      Na stronie wwwledatec.pl znajdziesz nie tylko pełną ofertę opraw, lamp i taśm LED'owych, ale również fachowe porady oraz zdjęcia z gotowych realizacji, a także namiary na Przedstawicieli, którzy z przyjemnością pomogą Ci w wyborze właściwego rozwiązania.
      Na blogu ledatec.blogspot.com znajdziesz ponadto zdjęcia z ciekawymi aranżacjami wraz z podpowiedzią, jakie oświetlenie wybrać.
    • karolina98765 Re: Kinkiety 13.09.12, 12:04
      mnóstwo kinkietów w różnym stylu znajdziesz tutaj www.lumenpro.pl/151-kinkiety-i-plafony
      • malankowa Re: Kinkiety 04.10.12, 11:18
        Ja całkiem niedawno zamawiałam właśnie dwa z Graciarni Nowoczesnej, dokładnie takie KINKIETY. Fajnie wyglądają i dobrze się prezentują.
    • karolina98765 Re: Kinkiety 03.01.13, 11:17
      Może kinkiety Cleoni ? do malowania, różne rodzaje wzory itp itd www.lumenpro.pl/szukaj?orderby=position&orderway=desc&search_query=cleoni
    • 2-ga Re: Kinkiety 27.02.13, 19:35
      A może jednak kinkiety z górnej półki? Więcej na www.zyrandol.pl/kinkiety.html
      Zakupy bezpośrednio u producenta.
    • revivale Re: Kinkiety 22.09.13, 13:44
      studioswiatla.pl/pl/c/Kinkiety-Lazienkowe/61 tutaj masz przodownika jeśli chodzi o kinkiety do łazienek- bardzo fajnie wykonują- byłem bardzo zadowolony ze swoich. Bardzo polecam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka