17.12.12, 15:50
Już taki wątek zakładałem, ale okazuje się że już nie mogę dodać do niego wpisu. Stałem się posiadaczem takiego urządzenia i jestem pod wrażeniem funkcjonalności. Już mam za sobą 3 przeczytane książki wkręciłem się w to bardzo. Super poręczny w drodze do pracy i w podróży.
Polecam osobom dużo czytającym i nie przywiązanym trwale do tradycji.
Obserwuj wątek
    • marcin_rz Re: E-book 17.12.12, 16:16
      Wygodne, fakt.
      Mnóstwo klasyków w pdf, cąłkiem za free, tylko czytać.
      Choć teraz skłaniał bym się bardziej do pada,, zamiast do e-book readera .
      • loczek62 Re: E-book 17.12.12, 16:19
        Na padzie długo nie poczytasz. To nie są zamienne urządzeniasad
        • marcin_rz Re: E-book 18.12.12, 10:44
          Wczoraj gdzieś czytałem, że ruskie wypuściły urządzenie z dwoma wyświetlaczami, z jednej strony typu tablet, a z drugiej jak ebook. Jest to jakies rozwiazanie, bardzo niegłupie.
          • loczek62 Re: E-book 18.12.12, 10:46
            marcin_rz napisał:

> Wczoraj gdzieś czytałem, że ruskie wypuściły urządzenie z dwoma wyświetlaczami,
            > z jednej strony typu tablet, a z drugiej jak ebook. Jest to jakies rozwiazanie
            > , bardzo niegłupie.

Doświadczenie życiowe podpowiada mi że jeśli "coś" jest do wszystkiego to można z dużą dozą tolerancji przyjąć że jest do niczego....
      • sibeliuss Re: E-book 18.12.12, 13:22
        Nie czytuję klasyki, a to co czytam okaszam mnóstwem zakładek (nie pytajcie do czego jestem zdolny).
    • skiela1 Re: E-book 18.12.12, 14:45
      Wczoraj bylam w bibliotece ,przytargalam kilkanascie ksiazek.Mam zapas na caly okres swiateczno_noworoczny.Tak samo od czasu do czasu lubie isc do banku,przy okazji spotkac znajoma kasjerke,zlozyc zyczenia swiateczne...
      Chyba antyk juz jestembig_grin
      ale dobrze,ze w domu jakas rownowaga jest bo moj slubny jezeli chodzi o 'te zabawki" to jest zawsze dwa kroki do przodu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka