Gość: yaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.11, 10:23 może ktoś kupował i poradzi . mam materac 160x200 cm wys. 20 cm. Który rozmiar prześcieradła będzie odpowiedni? mam juz za małe i za duże a chciałabym miec dobre ;-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: prześcieradła z lidl 10.08.11, 19:54 mimo wszystko, preferuję większe, gumkami z żabkami można mocniej ściągnąć i to większe będzie idealnie przylegać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaka Re: prześcieradła z lidl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.11, 08:44 gumkami z żabkami ? nie bardzo rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: prześcieradła z lidl 13.08.11, 21:21 są takie gumki, zakończone żabkami, podobnymi do tych w szelkach męskich. Kupiłam takie w Jysku, służą do naciągania prześcieradeł właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: prześcieradła z lidl IP: *.dynamic.mm.pl 13.08.11, 13:38 Chodzi zapewne o takie prześcieradła na gumce www.promoceny.pl/detail/lidl-przescieradlo-na-gumce-z-jerseyu-59305/ masz różne rozmiary, więc możesz dobrać swój, a gumka spowoduje, że ci się trochę rozciągnie prześcieradło na materacu Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: prześcieradła z lidl 13.08.11, 21:24 ja nawet do tych prześcieradeł z gumką, jeżeli są za duże do rozmiaru materaca - używam tych gumek z żabką: www.jysk.pl/4/294/1499900/a/catalog tyle, że przedłużyłam gumki i w poprzek całe prześcieradła naciągam, a nie tylko rogi... Odpowiedz Link Zgłoś