jedynyplesniaczek 19.10.11, 14:39 warto w nie inwestować? zastanawiam się nad takimi w przedpokoju i szukam wad oraz zalet takiego rozwiązania. liczę na uwagi z waszej strony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikaria80 Re: panele na ścianę 19.10.11, 20:56 Dobre panele przetrwają bardzo długo.Jedyna wada to to,że jak pod stelaż wejdzie wilgoć dowiesz się o tym w momencie kiedy już trzeba będzie je wymienić na nowe.Chyba,że masz pewność,że wentylacja sprosta swojemu przeznaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_newton Re: panele na ścianę 20.10.11, 21:26 Mam właśnie w przedpokoju. Pomysł o tyle trafiony, że nie brudzi Ci się ściana i nie zostają paskudne smugi. A z pędzelkiem przecież nie będzie się w kółko biegać. Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatkoski Re: panele na ścianę 23.10.11, 11:48 No co ty, idealna gimnastyka :D. Zaletę jedną już masz, co do wad… Oprócz tego, że trzeba kupić i zamontować, raczej nie znalazłem Odpowiedz Link Zgłoś
martynea30 Re: panele na ścianę 24.10.11, 11:23 Zgodzę się z lady_newton. Kiedy chłopak proponował takie rozwiązanie, najpierw kręciłam nosem, z czasem jednak uznałam, że pomysł trafion, właśnie ze względu na nie brudzenie ścian. I to, że jak raz dobrze dobierzesz panele, to je masz na dłuższy czas :). My nasze upatrzyliśmy w Dobre dla domu, będąc przejazdem w Poznaniu. Obsługa okazała się być na tyle w porządku, że zaproponowali nam dowóz do Wawy :). Super, bo ładniejszych nie mogliśmy wcześniej upolować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olala00 Re: panele na ścianę 31.10.11, 09:33 wasze komentarze zainspirowały mnie. może i ja coś takiego u siebie zamontuje. w sumie, nasze ściany też niemiłosiernie szybko się wycierają albo widać na nich wszystkie smugi. w dobre dla domu jak na razie kupowałam drzwi. fakt faktem, obsługa jest spoko :) Odpowiedz Link Zgłoś
jankolodziejski Re: panele na ścianę 21.11.11, 18:26 Panele na ścianę? Pierwsze słyszę. Pomysł zapewne zacny :). Co do DDD. Kumpel z Koszalina kupował tam panele albo drewnianą podłogę i polecał mi tę firmę na przyszłe remonty. Odpowiedz Link Zgłoś