Dodaj do ulubionych

Kolejne wybory Miss - polsat

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.03, 20:28
ostatnio wybierali Miss na TVN, teraz na Polsacie... Nie za dużo tych misek
naprodukują..? jeszcze kilka konkursów i co 2 na ulicy bedzie biegać oplątana
szarfą z jakimś Miss-owym tytułem: Miss Lata, Miss Koronek, Miss Piggy, Miss
Obornik Śląskich...
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: Kolejne wybory Miss - polsat IP: *.acn.pl 11.11.03, 20:55
      tragedia, nie ma ŻADNEJ, która by mi sie podobała
      • Gość: verte Re: Kolejne wybory Miss - polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 20:58
        A która będzie nas reprezentować na Miss Świata?Miss Polonia czy miss Polski.
        Nigdy nie wiedziałem na czym polegają różnice w tych konkursach.
        • Gość: Andrzej Re: Kolejne wybory Miss - polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 21:52
          E,no bez przesady,uważam że w ogóle w tym pokoleniu są wyjątkowo piekne nasze
          dziewczyny,bardziej już takie europejskie,niż te z poprzednich pokoleń,które
          się ogląda na straszych filmach.Przede wszystkim bardziej inteligentne/ no nie
          mówię że wszystkie/,bardziej samodzielne,ambitne,także wysportowane.Sposród
          kandydatek najbardziej mi sie podoba nr 12
          • Gość: Midek Re: Kolejne wybory Miss - polsat IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 22:38
            Uroda to jedna rzecz, ale troche by pomyślała, zanim coś powie hehehe
            Dla nie oglądających przytoczę fragment rozmowy (z pamięci, nie dosłownie):
            Krzysztof Hołowczyc:
            - Polska to piękny kraj. W jakim jednak kraju poza Polską chciałabyś mieszkać?
            Kandynatka nr 12:
            - Czy to jest jakaś propozycja?

Ręce mi opadły...
        • arkasza3 Re: Kolejne wybory Miss - polsat 12.11.03, 17:12
          Gość portalu: verte napisał(a):

> A która będzie nas reprezentować na Miss Świata?Miss Polonia czy miss Polski.

Finalistka Miss Polonia (dla ulatwienia ta z TVN ) już pojachała na wybory miss
          świata - nie wiem gdzie pojedzie ta z polsatu - w tym swoim futrze to chyba na
          kamczatkę...
    • Gość: Midek Re: Kolejne wybory Miss - polsat IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 21:04
      Faktycznie nie ma za bardzo w czym wybierać. Póki co obstawiam nr: 02, 05 i 22.
      Jednak faworytką jest nr 05 :D
      • Gość: max Re: Kolejne wybory Miss - polsat IP: *.chello.pl 11.11.03, 21:09
        nie ma co, słabe laski
    • Gość: Tralala Re: Kolejne wybory Miss - polsat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.03, 21:53
      mam wrażenie, że Panom ciężko dogodzić... kompletnie nie rozumiem - podoba wam
      sie Tomala a panie z konkursu Miss nie... o co chodzi????
    • Gość: saavage Re: Kolejne wybory Miss - polsat IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 11.11.03, 23:14
      Ale Ibish to sie chyba schlal, bo takie teksty odwala, ze ... Chyba, ze z
      nadmiaru prowadzonych programow wszystko mu sie pokrecilo ;)
    • Gość: Andrzej Re: Kolejne wybory Miss - polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 23:48
      Hurra! Nie chwaląc się mam dobry gust.Od poczatku moją faworytką -o czym
      pisałem wyżej- był nr 12 i zwyciężyła właśnie ta dziewczyna.Miała w sobie poza
      oryginalną,niezaprzecalną urodą to...coś.
      • Gość: anok Re: Kolejne wybory Miss - polsat IP: *.dial.pl 12.11.03, 09:25
        te na prawdę ładne dziewczyny nie zgłaszaja sie do takich konkursów, tam
        zgłaszaja się zadufane, pewne siebie i najczęściej odpowiednio sponsorowane
        przeciętniary
        • orzels Re: Kolejne wybory Miss - polsat 12.11.03, 14:00
          Gość portalu: anok napisał(a):

> te na prawdę ładne dziewczyny nie zgłaszaja sie do takich konkursów, tam
          > zgłaszaja się zadufane, pewne siebie i najczęściej odpowiednio sponsorowane
          > przeciętniary
          Taaak? I jak bylo za scena? ;P
        • Gość: verte Re: Kolejne wybory Miss - polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 14:27
          Gość portalu: anok napisał(a):

> te na prawdę ładne dziewczyny nie zgłaszaja sie do takich konkursów, tam
          > zgłaszaja się zadufane, pewne siebie i najczęściej odpowiednio sponsorowane
          > przeciętniary

Rozumiem,że ty się już zgłosiłaś.
          • Gość: anok Re: Kolejne wybory Miss - polsat IP: *.dial.pl 13.11.03, 12:03
            Może bym się i zgłosił ( a nie zgłosiła!) ale chyba mam zbyt owłosione nogi.
    • Gość: Y Re: Kolejne wybory Miss - polsat IP: 62.233.175.* 12.11.03, 14:36
      Wiedzac co sie dzieje za kulisami takich wyborow czuje zal w stosunku do
      dziewczyn i gniew do sponsorow i jury.
      • psygalnij.klopka Winna jest TVN 12.11.03, 14:57
        Gość portalu: Y napisał(a):

> Wiedzac co sie dzieje za kulisami takich wyborow czuje zal w stosunku do
        > dziewczyn i gniew do sponsorow i jury.

Gdyby jedyna sluszna telewizja TVN nie przygalnela konkursu Miss Polonia, to
        mielibysmy teraz jeden konkurs Miss Polski.
        • arkasza3 Re: Winna jest TVN 12.11.03, 17:14
          psygalnij.klopka napisał:

> Gdyby jedyna sluszna telewizja TVN nie przygalnela konkursu Miss Polonia, to
          > mielibysmy teraz jeden konkurs Miss Polski.

tak chronologicznie to chyba Miss Polonia było troszkę wcześniej (o jakies
          kilkanaście lat) a miss Polski to jakiś nowy wynalazek...
          • Gość: Y Re: Winna jest TVN IP: 62.233.175.* 13.11.03, 07:42
            Tvn jedyna sluszna telewizja? Zal mi Ciebie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka