Gość: mati IP: 195.94.207.* 28.09.04, 10:28 gdzie najtaniej kupie drzwi sosnowe (myślę o drzwiach do samodzielnego wykonczenia - pomalowania i wstawienia szybek).chodzi mi o wzory drzwi ktore w OBI wykonczone kosztują około 1300pln-1500pln. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolza Re: drzwi sosnowe 25.08.05, 11:28 Mati, czy znalazłeś/łaś te drzwi? Sama takich szukam. Gość portalu: mati napisał(a): > gdzie najtaniej kupie drzwi sosnowe (myślę o drzwiach do samodzielnego > wykonczenia - pomalowania i wstawienia szybek).chodzi mi o wzory drzwi ktore > w OBI wykonczone kosztują około 1300pln-1500pln. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
paula101 Re: drzwi sosnowe 25.08.05, 12:02 w castoramie, obi, leroy merlin. wszędzie są takie drzwi, nie wykończone drewniane, pełne kosztują od 141 pln(z sękami) do 198 pln (bezsękowe). z otworami na szybki są droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
jolza Re: drzwi sosnowe 27.08.05, 19:03 Dziękuję za odpowiedź. Zastanawiam się jednak, czy samemu uda się osiągnąć efekt choć trochę zbliżony do gotowych drzwi dostępnych w sklepach. Marzyłyby mi się drzwi w kolorze zbliżonym do mahoniowego. A może ktoś ma już jakieś doświadczenia w tym temacie? Byłabym wdzięczna za rady i podpowiedzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nisiabu Re: drzwi sosnowe 28.08.05, 20:10 Mi się udało, z efektu jesteśmy bardzo zadowoleni. Drzwi nie były drogie - ok 1800 za pięć skrzydeł, kupione rok temu na Bartyckiej w firmie Genbud, mogliśmy wybrać jakie chcemy podziały. Wszystkie są podzielone na 6, oprócz łazienkowych wszystkie są przeszklone, a w łazienkowych tylko dwie górne szybki, a u dołu wypełnione drewnem. Sami je malowaliśmy lakierobejcą na kolor teakowy, poźniej sami wstawialiśmy zamówione u szklarza szybki. Mogłabym wstawić zdjęcie, ale tu nie można. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jolza Re: drzwi sosnowe 29.08.05, 08:37 Dzięki. Napisałam do Ciebie na priva. Mam nadzieję, że dotarło. Odpowiedz Link Zgłoś