hanka_79 22.11.04, 15:11 Zastanawiam się nad założeniem rolet. Ciekawa jestem czy to dobre rozwiązanie? Czy nie żałujecie, że kupiliście? I jeszcze nie wiem czy można zrezygnować z zasłon jak już są rolety? I czy zwykła, ładna firanka wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzzytkaaa Re: Rolety-pytania 23.11.04, 13:57 ja kupiłam parę lat temu do sypialni i bardzo żałuję. zimą parują mi okna i czasami roleta się przykleja. pewnie teraz są lepszej jakości i rolety i okna... Odpowiedz Link Zgłoś
mbb4 Re: Rolety-pytania 16.12.04, 08:56 ja mam rolety 10 lat - są reweacyjne - jedyny problem że po 10 latach nie mogę ich domyć, ale po tylu latach zasłony tez bym musiała kupic nowe :)) szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bom6 Re: Rolety-pytania 14.01.05, 22:28 Również polecam...Mam od dwóch lat, takie z prowadnicą, więc nawet przy uchyleniu okna roleta nie "fruwa". A w razie zabrudzenia można chyba wymienić sam materiał, zostawiając mechanizm. Z zasłon zupełnie zrezygnowałam, mam tylko firanki. na dwoch oknach mam rolety materialowe, a na dwoch zewnetrzne aluminiowe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
z-a-g-a-t-k-a Re: Rolety-pytania 01.02.05, 23:19 No wlasnie, ja tez chce zalozyc rolety. mieszkam w warszawie, czy mozecie mi polecic jakas firme, ktora ma dosc dobrej jakosci rolety a nie ma cen z nieba. Z gory dziekuje i pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś