k_w Re: jak ukryć kable? 05.07.05, 13:21 ups toche za szybko wyslalam :/ Tak, jak w temacie tego watku - prosze zebyscie podzielili sie swoimi rozwiazaniami albo po prostu doradzili mi jak ukryc roznego rodzaju okablowanie (kable sieciowe, od anteny sat itp) w mieszkaniu. Wiem, że najlepiej i najbardziej elegancko byłoby ukryć kable w ścianach pod tynkiem, ale to by było rozwiaznie na stałe, a ja bardzo lubie przemeblowywać i "jeżdżę" z meblami dwa razy w tygodniu ;) Najlepszym, co do tej pory widziałam były przypodłogowe, otwierane listwy z kanałami na kable, które pokazano mi w sklepie elektrycznym, ale ich wadą jes to, ze sa brzydkie :( Plastikowe i tylko w białym kolorze a ja nie mam pomysłu jak by je zamaskować. Tym bardziej, że na podłogach będę kładła terakote... Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: jak ukryć kable? 05.07.05, 14:04 No to cos za cos- albo wiszace kable, albo jezdzenie z meblami co 2 tygodnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
shiny_stars Re: jak ukryć kable? 05.07.05, 15:54 Zobacz na www.salag.pl Oni mają mnóstwo listew przypodłogowych. Napewno coś wybierzesz. Ja mam takie w całym domu :) Odpowiedz Link Zgłoś