Dodaj do ulubionych

Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\>

27.12.07, 12:35
Witam.
Może ja niewodpowiednim dziale zawieszam swoją informacje ale
żadnego innego który by pasował do mojej sprawy niemogłem znaleźdź.
Otusz szanowni państwo mam proble z odtważaczem ZEN firmy
Crative, dostałem go pod choinke i zadowolony z prezentu włączyłem
komputer i zainstolowałem oprogramowanie dołącznone do odtważaczna
płycie DVD. Gdy sie zainstalowało podłączyłem odtważacz kabelkiem
USB do komputera i zdziwiłem się bardzo bo komputer niewykrył go pod
dyskiem wymiennym J: H: F: G: I: ani pod żadnym innym, oprogramowaie
również niewykryło odtważacza podpiętego do komputera i ztego powodu
niemogłem przegrać na niego ani filmów ani muzyki.
Niewiem co mam zrobić.
Zgóry dziękuje za jakiekolwiek odpowiedzi i rady:)
Wiktor

Obserwuj wątek
    • Gość: jadis Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 00:22
      creative zen nie jes twidoczny jako osobny dysk.Pliki mozna przesłać
      tylko poprzez soft. Sprawdź czy poprawnie działa tobie usb tzn wejdx
      do menagera urządzeń w windows i sprawdź czy aby nie masz przy usb
      żółtego znaczka
      • Gość: olek132 Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.centertel.pl 30.12.07, 08:56
        czy ten odtwarzacz ma kartę pamięci?? ?? i czy on słózy też jako pendrive
        • kugh Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> 30.12.07, 13:19
          może mieć karta pamięci ale w tej cgwili jeszcze jej niema.
          ja go jako pendrive nieuzywam ale z pewnością może nim być
        • Gość: Expling Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.piekary.net 17.12.09, 21:19
          karta bedzie jak sobie kupisz w sobie ma zalezy od egzemplarza (moj 2gb) mozna
          go uzyc jako pendrive ale musisz sie liczyc z polgodzinnym wgrywaniem sterownikow ;)
      • kugh Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> 30.12.07, 13:18
        now łaścnie niestety mam:(
        i niewiem skąd mam sćiągnąć sterownik:(
        • Gość: inuś Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.centertel.pl 01.01.08, 18:02
          na tej stronce powinieneś znalewww.mp3.com.pl/mp4.html
        • timiy2 Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> 22.01.08, 22:07
          kugh napisał:

> now łaścnie niestety mam:(
          > i niewiem skąd mam sćiągnąć sterownik:(

nic nie instaluj bo tam nie ma nic ciekawego, ja go wpiołem bez instalacji
          czegokolwiek i system wykrył go bez problemu a przy USB 2.0 śmiga aż milo (mam
          nadzieje ze chodzi tu o Zen Stone)
        • Gość: Tez go mam Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 22:20
          Masz prosty problem: na załączonej płytce powinieneś mieć sterownik gotowy do
          instalacji. Po zainstalowaniu oprogramowaniu "eksplorujesz" płytkę i szukasz
          sterownika. To wszystko:)
    • Gość: dada Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: 192.132.229.* 03.01.08, 11:22
      dadafaf
      • Gość: ter Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.lublin.mm.pl 29.01.08, 15:57
        majac na komputerze windows xp dziala tylko usb 1.1, zainstaluj sobie windowsa
        xp servis pack i powinno hulac
    • Gość: Sebcio Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 20:15
      Mój Zen firmy Creative nie chce się włączyć!Choć go podładowałem!Nawet komputer
      go nie widzi a zawsze jak go podłączyłem do usb to sam się odpalał!Help!
      • Gość: ase14 Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 17:30
        ja mam ten sam problem pomocy niewykrywa mi go pomocy prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gg 11353215
      • Gość: basel123 Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 16:43
        cześć ja też mam taki sam problem i nie wiem co mam zrobić :(
        bo jak podłączyłam pod komputer to się ładował,a po odłączeniu z sieci nie chce
        się włączyć ani się nie wyświetla :(
    • mateuszspe Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> 10.02.08, 17:20
      jaki masz windows? Bo to wiele zmienia .
    • Gość: qwerty Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: 195.136.20.* 14.02.08, 05:12
      Windows Media Player

wybrać synchronizacja i dodać liste utworów.
      Wiekszość MP3 defaulowo wspólpracuje z MDP, warunek zainstalowany
      sp1.

Zrób tak, podłącz mp3 i włacz WMP i wybierz synchro.
      Na stronie producenta też powinno być oprogramowanie do Odtwarzania.

Jak widze, raczej nie próbuje instalowac nowego oprogramowania
      firmware - bo na bank sobie go uszkodzisz.
    • zofiauk Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> 06.04.08, 22:30
      odwiedź sklep w którym został zakupiony - obsługa powinna wiedzieć jak działa
      sprzęt który sprzedają...
    • ladluk Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> 21.04.08, 15:26
      jak czytam posty to mi słabo (mam nadzieje ze jakos przezyje :D)
      sugeruje abys odwiedzil strone producenta (czyt. creative)
      w dziale pliki do pobrania: pl.europe.creative.com/support/downloads/

wybierasz sobie swoj model ZENa i mozesz sciagnac wszytsko co Ci potrzebne.
      teraz dalej jesli chodzi jak jest widoczny w systemie to pojawia sie jako ikona
      w oknie "Moj komputer". system windows xp a takze vista rozpoznaje go od razu
      (przynajmniej ja tak mam). widoczny jest wlasnie pod wlasna ikona jak na nia
      kliknac dwukrotnie to mamy dostep do wbudowanej pamieci flash. do dodtakowych
      funkcji oferowanych przez urzadzenie dostep uzyskujemy poprzez zainstalowanie
      aplikacji ze strony producenta. jesli komputer nie wykrywa Ci urzadzenia sprawdz
      u znajomych byc moze masz uszkodzony sprzet?
      • Gość: kacha Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: 83.2.157.* 18.12.08, 07:44
        a ja też prosze o pomoc - jakims prtzypadkiem wykasowalo mi sie 2/3 utworow, ale w systemie mi pokazuje ze sciezki sa wszystkie, przy wlączeniu do kompa tez sa w folderze muzyka ale nie ma ich w moim Zenku - co sie dzieje
    • Gość: BroadwayJazzy Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.centertel.pl 25.05.08, 17:45
      Banalne, za przeproszeniem :) W ustawieniach uniwersalnych jest opcja, że do ZEN
      można dojść tylko przez oprogramowanie, które zdobyłeś. Wejdź w nie i możesz
      robić wszystko - od dodawania plików do konwertowania filmów. A jeżeli chcesz
      mieć dostęp do niego z Mojego komputera wchodzisz w ustawienia z oprogramowania
      i będzie taka opcja - poszukaj.

Mam nadzieję, że pomogłam.
    • Gość: kudlacz Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 08:12
      Mam taki sam problem jak kolega. jak wchodze do menadzera urządzeń to przy
      creative'ie pojawia sie żółty wykrzyknik to mam zrobić. HELP ME PLEASE!!!
    • ola.pera Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> 13.07.08, 18:35
      mam taki sam problem. juz kiedys poradzilam sobie z tym idac za
      wskazowkami z forum, jednak teraz nie da rady. odtwarzacz sie dokuje
      sie i koniec. wgralam oprogramowanie jeszcze raz i nic. prosze
      pomozcie.
    • Gość: hm . IP: *.chello.pl 26.07.08, 22:17
      moze zrobiles ten sam blad co ja, najpierw podlaczajac zena a potem
      wgrywajac oprogramowanie ?;p
    • Gość: khui Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.telpol.net.pl 21.08.08, 17:58
      Mam Creative ZEN i gdy chce otworzyc na komputerze płyte która była
      tam dołaczona, nie otwiera się. Co mam robić?
      POMOCY, HELP.

Ps. proszę o szybką odpowiedź.
      • Gość: Help Re: Nie chce mi się otworzyć płyta. IP: *.telpol.net.pl 21.08.08, 18:09
        Mam Creative ZEN i gdy chce otworzyc na komputerze płyte która była
        tam dołaczona, nie otwiera się. Co mam robić?
        POMOCY, HELP.

Ps. proszę o szybką odpowiedź.

• Gość: zbyszko045 Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.chello.pl 05.09.08, 16:45
        Prawdopodobnie jest zamontowany sewis pack 3 a tego ZEN Creative nie
        lubi i bedzie sie tak robilo dopóki nie zaintaluje sie serwis pack 2
        oczywiście windy.Rozwiazanie jest takie jak ja zrobilem po prostu
        przeinstalowałem system xp nie wprowadzajac dodatku serwis pack 3.I
        wszystko działa nawet bez instalacji plytki creative.Dziala tak jak
        pendriv.Troche gimnastyki przy tym bylo ale udalo sie.Powodzenia
        • Gość: gość 123 Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.cust.tele2.pl 17.09.08, 23:29
          ma pytanie jak szybciej zkonwertować filmy albo jakiego typu (pliki)
          filmy wybierać zeby było szybciej bo strasznie długo to trwa a
          podobno ZEN czyta Divixy i inne ale jak dam normalny plik to go nie
          czyta a moze jakisz szybki program do konwersacji proszę o porade
          • Gość: Expling Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.piekary.net 17.12.09, 21:20
            Apropo masz płytke tam jest konwerter wystarczy poszukac Aleee najpierw musisz
            mniec filma w formacie divx i jakis tam jeszcze nie pamietam :P
    • Gość: gaba Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 24.09.08, 13:47
      Ja tez mam z problem z zen.... podłaczyłam go do kompa, potem sie nie dal
      wlaczyc i tak jest do tej pory, nie wykrywa juz go tez kom...
      • Gość: natuss Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 17:00
        na dole masz taką małą dziurkę i obok niej napis RESET
        włóż tam szpilkę, albo rozprostowany spinacz a później normalnie włącz zen'a

a czy ktoś może wie, czy to czy zen łapie czy nie może zależeć od wersji XP ?
        na starym dysku mi wszystko chodziło, a teraz mam nowy dysk i nie łapie
        odtwarzacz ; /
        • Gość: dtxd Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.acn.waw.pl 19.02.09, 17:54
          jezu dziekuje, juz sie bałam ze nigdy sie nie właczy ...
    • Gość: halina-maja Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 23:59
      Mam podobny problem z moim ZEN-em. Na początku było wszystko ok, no może poza
      paroma sytuacjami kiedy po naładowaniu player nie chciał się włączyć. Pomogło
      resetowanie. Od pewnego jednak czasu,kiedy podłączam go do komputera początkowo
      pojawia się komunikat , że to urządzenie może działać szybciej podłączone do
      innego portu, komunikat ten znika, a za chwilę ZEN Media Explorer
      (oprogramowanie z płyty dołączonej do odtwarzacza informuje mnie, że odtwarzacz
      nie jest podłączony do komputera!!! Oprogramowanie nie wykrywa urządzenia,
      pomimo, że jest ono właściwie podłączone a port nie jest uszkodzony. Zgodnie z
      radami forumowiczów zainstalowałam również service packa 2 ale na nic się to nie
      zdało.
      Błagam pomóżcie, bo nie mogę nic nowego wgrać!!
      • Gość: qaz Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 15:58
        mam problem z odtwarzaczem. po wciśnięciu przycisku szybkiego
        wybierania[strzalka w prawo z kropko] caly odtwarzacz sie blokuje sytuacja caly
        czas ie powtarza po nacisieciu tego klawisza co to moze byc??
        • Gość: natalia Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.08, 18:05
          Mam problem. Nagle zamiast muzyki w słuchawkach zaczęłam słyszeć trzeszczenie
          przypominające trochę kosiarkę :P. Po odłączeniu słuchawek nie włącza się
          głośnik( do tej pory jak słuchałam muzyki przez słuchawki i je odłączyłam
          automatycznie się włączał), w żaden sposób tez nie mogę odtwarzacza wyłączyć,
          gdy go podłączam do komputera, komputer go nie wykrywa ( a wcześniej to robił)
          odtwarzacz też się nie ładuje.
          Może ktoś już miał podobny problem i wie co z tym zrobić
          Będę wdzięczna za jakąś podpowiedz.
          • Gość: :) Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.08, 18:09
            Proponuję zresetować odtwarzacz. obok wejścia USB znajduje sie malutka "dziurka"
            a obok napis reset, delikatnie nacisnąc igłą, odtwarzacz sie zresetuje i
            powinien działac
            • Gość: Skowron Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 19:45
              Dokładnie. Miałem problem - przyciski MP4 świeciły się na niebiesko,
              ekran nie działał.
              Zresetowałem Zenka i wszystko już działa. Uff.. :)
    • Gość: Zrozpaczona Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 16:35
      Mam odtwarzacz creative ZEN od kilku dni. Normalnie wgrywałam pliki,
      odwarzacz działał. Przed pół godziny włączyłam go i słuchałam muzyki
      około 15 minut. Nagle w trakcie jednego utworu, muzyka przestała
      grać, ekran się wyłączył. A lampka z boku nadal się pali, na
      niebiesko, tak jak wtedy kiedy odtwarzacz jest włączony. Komputer go
      nie czyta, światełko pali się od 10 minut. Co robić?! Pomocy!!!
    • Gość: autor Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 11:12
      Mi też tak samo robił i wgrałem windowsa service pack 2 bo miałem 1
      i odrazu ustanowił połączenie z komputerem
      • Gość: ManiakMuzy Odtwarzacz Creative ZEN POMOCY! IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.09, 00:48
        Kupiłem Zen-a poczym właczyłem go bez instalowania płytki do komputera gdzie
        jest zainstalowana vista i wszystko działało..czyli moglem wrzucać
        pliki,filmiki,muze itd.. Teraz chciałem zrobić to samo na innym moim kompie
        gdzie jest XP Proffesional 2002 Serwis pack 2!!
        i nie czyta Zena.. więc zainstalowałem płytke dodaną do mp4 i co? i nic właśnie
        bo sam program - ZEN Media Explorer pokazuje napis ,że moj zen nie jest
        podłaczony do kompa..wogle chyba nigdzie na kompie nie znalazlem jakiegos
        komunikatu,że wykryło sprzęt,a kabel jest sprawny na 100% i wejścia usb też bo
        na 3 próbowałem.. Co mam zrobić??? POmózcie Prosze!!
        • Gość: bogusław Re: Odtwarzacz Creative ZEN POMOCY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.09, 10:46
          1.wywal ręcznie w menedżerze urządzeń wszystkie sterowniki USB (
          nic się nie stanie ), po restarcie windy zaladowane zostaną
          automatycznie na nowo. Czasem trzeba doinstalować drukarkę.
          Zobacz czy ZEN jest widziany.
          2. Jeżeli to nie pomoże, to uaktualnij soft do chipa procesora tzn.
          uaktualnij stery do twojej płyty głównej jeżeli chodzi o USB.
          Być może to załatwi tę sprawę.
          U mnie kontroler USB na płycie został uszkodzony i wstawiłem kartę
          kontrolera USB na PCI, pomogło od razu. Jednak po pół roku coś znowu
          się upaliło w karcieUSB i znowu ZEN nie jest widziany, nawet go nie
          łączy z windą.
          W pracy na jednym kompie (płyta Abit,PIV)wykrywa ZENa bez sterów
          Creativa - portzebna jest tylko synchronizacja WMP z plikami ZENa.
          Na innym, nowszym kompie, po pdłączeniu ZENa nic się nie dzieje, a
          wmanedżerze urzadzeń jest żóły pytajnik dot, Creative.
          Sprawdzałem na innych kompach, podobnie. Na Viście w sklepie Vobis
          ZEN działa bez sterów. Może to wina braku odpowiednich sterowników
          do USB w systemie.
          Pozdrawiam.
          • Gość: iza Re: Odtwarzacz Creative ZEN POMOCY! IP: *.gprs.plus.pl 03.03.09, 10:17
            Ja mam taki sam problem jak wiekszość tutaj. Moje mp4 nie chcialo sie przez 3h
            wylaczyc wiec je zresetowalam ale teraz nei moge go właczyc. Nawet komputer nic
            nie wykrywa. Ściagnełam to co tu podawaliscie ale to nic nie pomaga, poniewaz
            nie moge wlaczyc mp4. Prosze o pomoc
            • Gość: olecia95 Re: Odtwarzacz Creative ZEN POMOCY! IP: 83.2.241.* 04.04.09, 12:54
              Ja mam problem z playlistami. Kiedy zakładam playliste to biorę jedna piosenkę i
              jest zapisz jako playliste jak dodać do playlisty następne piosenki?
              • Gość: Gargeliach Re: Odtwarzacz Creative ZEN POMOCY! IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.09, 21:25
                Jeżeli mnie pamięć nie myli to podczas tworzenia playlisty musisz dodac piosenki
    • Gość: Dominick Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 20:25
      Witam.
      Dziś zakupiłem odtwarzacz Zen 2GB, firmy Creative. Odtwarzacz jest nowy, nigdy
      nie używany, a więc i nie naładowany. Gdy wróciłem do domu, postępując zgodnie z
      zaleceniami zawartymi w instrukcji, zainstalowałem oprogramowanie zamieszczone
      na płycie, następnie uruchomiłem komputer ponownie i podpiąłem MP4, do portu USB.
      Nic się nie wydarzyło. Ani komputer, ani oprogramowanie nie odszukuje
      odtwarzacza. W instrukcji napisano, że ładując się, lampka w Zenie, powinna
      mrugać, u mnie natomiast nawet się nie zapaliła.
      Czy ktoś wie czym może być to spowodowane? Proszę o szybką odpowiedź, bądź
      kontakt pod adresem e-mail: dominik.jedrzejczak@wp.pl
    • Gość: Neema Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.chello.pl 22.05.09, 22:20
      Witam.
      Moją Zenkę mam od blisko dwóch lat, do tej pory działała niemal bez zarzutu.
      Dzisiaj tuż po włączeniu, po prostu zgasła, ie pojawił się znak "Low Battery",
      baterię miałam zresztą naładowaną. Komputer też jej nie czyta, resetowałam ją
      wielokrotnie, ale nic nie działa.
      Bardzo proszę o szybką pomoc
      Z góry dzięki
    • centaur166 Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> 24.11.09, 17:43
      Prosze o pomoc .
      Niewiem co się stało z moją MP4 Zen niemoge jej załączyć .
      Resetowalem jej kilka razy , ładowałem i zawoziłem ją tam gdzie
      dokonałem zakupu .
      Czy morze ktoś mi pomuc .

Ps.Prosze o jak najszybszą odpowiedz .
      • Gość: mat 25 Problem IP: *.skokstefczyka.pl 04.12.09, 08:46
        Robiłem Format zena poczym przez przyapdek wyłaczył mi się kąp teraz
        za każdym razem jak właczam Zen-a jest Aktualizacja która nie
        dochodzi do końca i się Wiesza co mam zrobic prosze o pomoc gg
        2623267 e-mail zimba_pp@wp.pl
    • Gość: Expling Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.piekary.net 17.12.09, 21:17
      kolego podczas instalacji lub gdzies pod koniec prosi cie o podlaczenie zenka
      wiec go musisz podlaczyc ... podlaczaj go jesli poprosi podczas instalacji . mi
      narazie wszystko smiga dzisiaj dostalem :)
      • Gość: YogiBear Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.jjs-isp.pl 05.01.10, 20:19
        Witam!

Mam problem jak większość. Kupiłem MP3 Creative ZEN 4GB i przez trzy tygodnie wszystko było cool. Któregoś razu chciałem naładować całkowicie rozładowanego i po podłączeniu do kompa nic się nie stało!!! Reakcji nie ma na komputerze ani na ZEN-ie. Czasami kiedy jest podłączony i rusza się wtyczką przy odtwarzaczu ekran rozbłyśnie się na ułamek sekundy ale to jedyny osiągalny i powtarzalny proces. Nawet niebieska lampka się nie świeci. Proszę o pomoc na GG: 1434258 z góry dziękuje!
        • Gość: Człowiek Drzewo Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.10, 20:18
          Najczęściej przy takich sytuacjach pomaga podpięcie odtwarzacza do tylniego portu USB(który znajduje się obok wtyczek do zasilacza, głośnikółw myszki itp.) znalałem ten sposób na necie, gdy u mnie pojawił się ten problem(mam do tej pory ZEN 2GB). Natomiast nie wiem co stało się z moim ZEN'em 4GB który działa tylko przy podpięciu do komputera, podczas naciskania byle ktorego klawisza resetuje sie, tak samo jest gdy probuje usunac lub zgrac z niego pliki. Bateria na wyswietlaczu wykazuje iz jest on w pelni naladowany, lecz w komputerze wykazuje iz bateria jest naladowana w 0%. Podejrzewam że jest to wina akumulatorkow.
    • davidbulls Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> 04.04.10, 16:22
      mam pytanie mam creative zen i mi go na kompie nie wykrywa co mam robic???
      • goomis85 Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> 07.04.10, 15:49
        Mam do sprzedania Kensington Kable USB na ebay.pl jeśli ktoś byłby zainteresowany podaję linka:

cgi.ebay.pl/Kensington-USB-Retractable-Cable-Creative-Zen_W0QQitemZ270559534756QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_CablesConnectors_RL?hash=item3efe9adea4
        Pozdrawiam wszystkich właścicieli Creative Zen :-)
    • Gość: fanatka5 Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.10, 21:36
      Też miałam podobny problem..
      Pogrzebałam trochę i znalazłam :)
      Należy delikatnie wprowadzić jakiś przedmiot do otworu 'reset'.
      Każdy odtwarzacz Creative go ma. Póżniej przytrzymać przycisk 'play'
      i powinien się włączyć.
      Mam nadzieję, że pomogłam :))
    • Gość: yi Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.acn.waw.pl 07.07.10, 23:20
      a wie ktoś może dlaczego po podpięciu mp3 do kontaktu bateria nie ładuje się
      tylko odtwarzacz włącza się, a gdy podpinam do usb w kompie to się ładuje??
    • Gość: da house Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.rev.snt.net.pl 14.09.10, 13:50
      Autor wątku popełnił w swoim poście 18 błędów ortrograficznych. Zamiast odtwarzacza, powinien dostać słownik ortograficzny pod choinkę.Zgroza ! jak sie to czyta, to aż sie słabo robi. Niektóre odpowiedzi poniżej też fatalne - czy ludzie z IT mają takie mózgi ?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka