ahkoscian 17.10.05, 09:50 prosze o uwagi nt. garderoby...na co zwracac uwage? ciekawe rozwiazania? jakie drzwi przesuwne? a moze ktos poleci mi firmę robiaca na zamowienie szafy, garderoby? Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ahkoscian Re: garderoba 25.10.05, 13:12 a moze jakies zdjecia? przyklady? naprawde nikt nie ma doswiadczenia z garderobami? Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
witch_blade Re: garderoba 25.10.05, 13:52 ja mamjedno male doświadczenie z garderobą ;-) którą stawiał mój mąż przy pomocy fachowca... ma wymiary 180 x 240, zbudowana jest z płyt k-gips i ma takie nietypowe drzwi. Jej plusem jest niewątpliwie niska cena - bo materiały i robocizna kosztowały nas nie więcej niż 1000 zł i ma większą pojemność niż szafa w tej cenie... + do środka można wstawić stary segment, pus\dła, kartony i inne takie tam ciekawostki, - niedopilnowany monter zrobił mi trochę nie takie wymiary jak trzeba - bo ścianka ma około 10 cm szerokości, więc trzeba liczyć dodatkowe centymetry... zdjęć nie mam, natomiast co do plusów szaf z drzwiami może wypowie się ktoś inny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a2rh Re: garderoba 01.11.05, 23:00 Dzisiaj chyba wszystkim odpowiadam na temat garderob- znam solidna firme za rozsądne pieniądze-rejon woj.łódzkie i okolice- jak ci po drodze napisz o namiary na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś