henmag 20.11.05, 19:23 czy nobiles pory roku, czy dulux kolory świata czy dulux once? a może jeszcze coś innego? poradźcie bo w sklepie niewiele się dowiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tspl Re: z czym na ścianę 26.02.06, 13:08 Witaj Sprzedawcy polecją Pory Roku. Malowałem w domu Dukux bo reklama w TV itp. ... i zużyłem znacznie więcej niż zaopewniają na opakowaniu. Więcej tego błedu nie popełnię.. NOBILES Odpowiedz Link Zgłoś
tspl Re: z czym na ścianę 26.02.06, 13:09 Aha Duluxem once trzeba umieć malować , inaczej nie jest ONCE tylko TWICE NOBILES Odpowiedz Link Zgłoś
ewujw Re: z czym na ścianę 28.02.06, 16:23 dulkux once o ile znajdziesz swój wymarzony kolor w gamie kolorów - oczywiście nie jest once jak słusznie zauwazono - trzeba malować dwukrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1978 Re: z czym na ścianę 28.02.06, 18:35 dulux once sie nie nadaje to nie farba:) tak powiedzial Pan w sklepie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bea75 Re: z czym na ścianę 02.03.06, 10:26 ja mam dulux once i był rzeczywiście once ;-) w pokoju mam miodowe złoto, w łazience wierzbinę a w sypialni hiacynt (ten kolor jest już chyba pod inną nazwą) - co do wydajności nie wypowiadam się bo było to wiele lat temu i takich szczegółów już nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś