bri 09.12.05, 11:02 Szukam małych 2x2 cm kafelków mozaikowych, błyszczących w odcieniach malinowego różu, czerwieni. Może wiecie gdzie można takie dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bri Re: Małe kafelki mozaikowe 09.12.05, 15:42 Hm... Niestety takie koloru jak potrzebuję wśród nich nie ma, ale dziękuję za starania :) Odpowiedz Link Zgłoś
kulka85 Re: Małe kafelki mozaikowe 10.12.05, 22:49 A paradyż, albir rosa? nie wiem co prawda czy 2x2? Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Małe kafelki mozaikowe 12.12.05, 10:47 Hm... Kolor ładny ale z tego co widzę to oni mają tylko takie duże kafle podzielone na taką jakby mozaikę. Ja bym chciała przemieszać tak niby losowo, dwa lub więcej odcieni małych kafelków. Odpowiedz Link Zgłoś
kulka85 Re: Małe kafelki mozaikowe 14.12.05, 17:38 Cześć -to nie są duże kafle tylko mozaika w plastrach. Mozaiki zwykle są naklejane na siatkę albo na papier. Jeśli chcesz mieszać kolory to.... ciekawe jaki glazurnik bedzie sie w to bawił . Nasz przy układaniu wzorków z cietych pasów mozaiki między kafelkami śmiał się że ma płacone od sztuki, bo to taka żmudna praca. Poszukaj sobie w necie mozaiki- kiedyś widziałam jakiejs niepolskiej firmy właśnie takie mieszanki odcieni albo kolorów. Może znajdziesz. Pzdr Kulka Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Małe kafelki mozaikowe 15.12.05, 13:38 Glazurnik artysta będzie się w to bawił :) Szukam właśnie takich mieszanek ale te które znajduję mają nieodpowiednie kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
qr700 Re: Małe kafelki mozaikowe 19.12.05, 09:41 Zobacz www.poldom.szczecin.pl/ w Bisazza Odpowiedz Link Zgłoś
marthaf Re: Małe kafelki mozaikowe 19.12.05, 22:01 Zerknij na tę stronkę www.krzemien.com.pl/pol/menu.php Odpowiedz Link Zgłoś