krakoma 11.01.06, 18:24 gratulacje, mieszkanie naprawde sliczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nayadee Re: Czas zatrzymany 10.03.06, 12:33 gdzie moge kupic takie łożko? szukam identycznego monika nayade@mail.com Odpowiedz Link Zgłoś
sdziatczak Fajne ale dla mnie niestety nie praktyczne 13.10.06, 11:55 Podoba mi się nawet bardzo ale dla mnie od 1,5 roku niestety nie byłoby praktyczne. Od kiedy mój synek jest na świecie wszędzie królują zabawki a porcelanowe świnki i owieczki z całym szacunkiem dla nich już dawno w szczątkach wylądowałyby na śmietniku. Mały wszędobylski wiercipiętek. Ale mieszkanie z gustem i świetnym pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
nms5 Re: Fajne ale dla mnie niestety nie praktyczne 13.10.06, 12:11 Zupelnie nie w moim guscie. Zakrawa mi wrecz na bezguscie. Kompletny misz-masz! Jakie ono ma niby charakter? Ladnie mozna by to nazwac "eklektyczny" czyli zaden. Z uslug w kazdym razie nie skorzystam, chociaz wlasnie szukam pomocy wnetrzarza. Pozdrawiam, przepraszam, jesli zabrzmialo to zlosliwie, ale jesli ktos swoje pomysly publikuje, to musi sie z tym liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
tiburon_lover Re: to chyba katalog IKEA? 13.10.06, 12:30 jak dla mnie nic nowego i nic inspirującego.... aranżacje w sklepie wyglądaja ciekawiej ale oczywiście każdy lubi coś innego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mon.dan Re: Fajne ale dla mnie niestety nie praktyczne 13.10.06, 12:41 no nie zabałdzo - mieszkanie zagracone poprzez nieumiejętne wykorzystanie przestrzeni, momieszanie stylów szaro-nowoczesnego z ciepło-sielskim ... jak dla mnie nie do przełknięcia. Chyba wyślę fotki mojego mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina_jastrzebska Czas zatrzymany 13.10.06, 15:54 próba połączenia nowoczesnych, surowych form ze starociami wygrzebanymi na targu - niestety niezbyt udana. Razi brak wizji kolorystycznej całości, a poza tym po architekcie wnętrz spodziewałabym się czegoś więcej, niż fotel z Ikei... Odpowiedz Link Zgłoś
mniejwiecej hahaha architekt 13.10.06, 16:27 do architektury tutaj daleko. jakies bibeloty porozrzucane bez jakiejkolwiek mysli przewodniej. lol Odpowiedz Link Zgłoś
andretti Re: hahaha architekt 14.10.06, 12:22 ..niestety racja.. studiuje arch nie podpisal bym sie pod czyms takim... w 90% zenada Odpowiedz Link Zgłoś
renjja Re: Czas zatrzymany 13.10.06, 19:20 no właśnie apropos IKEI- normalnie architekci strasznie krytykują- mój architekt udaje,że nie słyszy jak mu wspomne o jakimś meblu z ikei właśnie;wymyśla same najdroższe bibeloty a tutaj proszę........... moim zdaniem wnetrze tego mieszkania jest takie swojskie. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: Czas zatrzymany 13.10.06, 20:38 Jestem na etapie wyboru architekta.Niestety,ten odpada calkowicie i nie dlatego,ze ma inny gust.On go nie ma wcale.I'm sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
osa102 Re: Czas zatrzymany, tylko po co? 13.10.06, 21:02 nie widze nic oryginalnego w tym wnetrzu , niestety wnetrzasz nie ma sie czym pochwalic Odpowiedz Link Zgłoś
toro_bravo Re: Czas zatrzymany 13.10.06, 21:23 A mi sie nie podoba, jakies takie bez ladu i skladu. Jak na architekta wnetrz to kiepsciutko. Odpowiedz Link Zgłoś
nina_a Re: Czas zatrzymany 14.10.06, 07:37 I mnie nie bardzo przypadło do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
misioo1977 Pomieszanie stylow 14.10.06, 11:16 Dla mnie wyglada to mieszkanie jak uporzadkowany strych. Miedzy tanimi meblami z Ikei, jakis antyk, jakis stol z metalu, tudrewniane wykonczenia... kompletne bezguscie i zagracenie. Odpowiedz Link Zgłoś
drazsyr4 Czas zatrzymany 15.10.06, 01:23 Chce moja mysl wyrazic w ten sposob: Zamieszczone ilustracje przedstawiaja obkladanie lub nakladanie elementow wyposazenia okreslonego wnetrza. Istniejaca konstrukcja jako rezultat wybranego ukladu statycznego i wypelnienia pozostawia przestrzen wewnetrzna i ta powinna byc projektowana nie potem, lecz lacznie z tworzeniem architektury obiektu. Proces projektowania (design) powinien obejmowac calosc i stanowic domene architekta. Jesli tak sie nie stanie, projektowanie wnetrz zawsze bedzie tylko dekoracja zastanej przestrzeni, zamknietej scianami, podloga i sufitem. Odpowiedz Link Zgłoś
yarosh25 Czas zatrzymany 08.12.06, 10:27 Bardzo ładne detale, ale w tak małym wnętrzu nagromadzenie tylu rzeczy i totalne pomieszanie stylów sprawia wrażenie haosu i optycznie zmniejsza wnętrze.Brakuje mi conieco koloru na scianach i tylko niektórych i to bardzo zbliżonego do istniejącego. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.malgorzata Rura od pochłaniacza mnie poraziła! 01.03.07, 13:27 Ludzie opamiętajcie się.. takie coś pokazujecie? Odpowiedz Link Zgłoś