Dodaj do ulubionych

taxi Grosik, duzy minus odemnie!

10.10.05, 22:18
witam,
pozowlicie ze ja zaczne
GROSIK = 1 w skali do 100 !
zamowilem wieczorem taksowke na 5.20 rano! Mialem pociag o 6.05! Po 5.00 pare
minut otrzymalem telefon z korporacji ze taksowka nie przyjedzie bo nie ma
zadnej wolnej (wlasnie po to zamowilem wieczorem aby jedna z tych zajetych
byla wlasnie przezemnie !!!).
Pani ktora do mnie zadzwnila powiedziala ze jesli poczekam 10 - 15 min to sie
taxi stawi, odparlem szczerze ze 15 min moge poczekac, a i tak powinnismy
zdazyc na moj pociag, ale 15 to max bo jesli dluzej bede czekal to pociag mi
ucieknie, Pani uslyszawzy to powiedziala ze jednak obsówa bedzie wieksza
(takich słów uzyla) i poleca zamowic taxi z innej korporacji !

wiec jesli sie spieszysz GROSIKA odradzam, moze ktos mi poleci pozadna
korporacje taxi w wawie ?

Ptus
Obserwuj wątek
    • Gość: Mmeva Re: taxi Grosik, duzy minus odemnie! IP: *.chello.pl 10.10.05, 22:49
      919
      • Gość: zibi_72 Re: taxi Grosik, duzy minus odemnie! IP: *.aster.pl 11.10.05, 12:44
        Teraz już 9191...
    • Gość: N Re: taxi Grosik, duzy minus odemnie! IP: *.acn.waw.pl 11.10.05, 14:04
      Jak wiadomo niska cena to często niska jakość.. Był niedawno artykul na temat
      prawdziwych i nieprawdziwych korporacji taksówkowych. Te nie prawdziwe nigdy
      nie maja na kogucie napisu taxi ale nazwę "korporacji". Nie dośc że są bardzo
      niesolidni bo zatrudniają kierowców bez egzaminu to jeszcze ponoic ostro
      kantują na kasę. W tym artykule wymienono nawet chyba Grosika. Nie potrafię
      polecić dobrej korporacji bo taksówkami się nie poruszam, mogę tylko radzić
      unikania tych bez napisu "taxi"

Pozdro
      N
    • projek Re: taxi Grosik, duzy minus odemnie! 11.10.05, 20:54
      Ostatnio w metrze widziałem ulotki wydane przez Urząd Miasta z wykazem zarejestrowanych i legalnie działających korporacji taksówkowych. Ulotka w kilku językach zawiera numer telefonu, ceny za km w dzień i w nocy. Polecam zaopatrzyć się, jeżeli będzie okazja.
    • plubas Re: taxi Grosik, duzy minus odemnie! 12.10.05, 09:58
      Ja miałem podobny numer z Vofra (czy cos w tym stylu). zamawiajac odpowiednio
      wcześniej wyjazd na lotnisko dostałem zapewnienie, ze na pewno będzie na czas.
      5 min. przed umówionym czasem zadzwonila paniusia i powiediała zebym sobie
      zadzwonił do radio taxi, bo umówiona taksóka nie przejedzie. Tak sie w-łem, ze
      poleciałem biegiem na najblizszy postój a mam swoje lata. Nie majac wyboru
      wsiadłem do pierwszej. Koszmar była to śmierdzaca i brudna taksówka. Ale nie
      miałem wyjscia i na szczęście zdazyłem na lot. Co ciekawe z powrotem jechałem z
      b. sympatycznym kierowcą (f-my nie pamietam) a zapłacilem na tej samej trasie
      mniej niż poprzednio mimo, że teoretycznie cena za km była u niego nieco
      wyzsza. Niexle jest z taksówkami w w-wie.
      pozdr
      • p-iotr Re: taxi Grosik, duzy minus odemnie! 12.10.05, 15:15
        U mnie bylo dokladnie to samo ale z Wawa-taxi. A nawet jeszcze gorzej bo to ja
        dzwonilem, widzac ze taksowka nie przyjezdza. A Pani wtedy stwierdzila
        rozbrajajaco ze moja taksowka rusza teraz z drugiego konca miasta, bo sa
        korki.. No niemozliwe, korki w Warszawie?

I tez byl sprint na postoj lokalny.

I nigdy wiecej Wawa-taxi. A gdy z czasem jest krotko to tylko MPT.

pzdr
    • Gość: Przemek Re: taxi Grosik, duzy minus odemnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 02:49
      Zgadzam się!!!
      Taxi grosik - niskla jakość - niaska cena. Nieuprzejma obsługa i taksówka
      która w moim przypadku nawet się nie pojawiła... i jeszcze musiałem sie
      nasłuchać od kobitek które "ciężko" pracują łaskawie odbierając telefony
      Kupa nie taksówka
    • Gość: ja Re: taxi Grosik, duzy minus odemnie! IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.14, 09:02
      ja niestety trafiłam na chamską recepcjonistkę, która zamiast odpowiedzieć mi jakie są taryfy w taksi grosik, po prostu raczyła się rozłączyć, raz tez trafiłam na chama taksówkarza, ale generalnie dobrze oceniam taksi grosik, wiadomo zawsze zdarzają się czarne owce
      • Gość: cr Re: taxi Grosik, duzy minus odemnie! IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.14, 13:34
        Ja też generalnie dobrze ich oceniam, ale ostatnio nie dostalem sms ze taksowka juz jest, tylko telefon, a do opłaty początkowej nalczyli mi + 50% bo kierowca czekał. Smsa nie dostalem bo podobno to wina sieci i siła wyższa, kierowca nawet nie raczył mnie poinformować o naliczeniu opłaty za pożal się Boże 5 minutowe oczekiwanie, jak ja na nich czekam po 10 minut to ok i nikt mi zniżki nie daje...
    • Gość: lok Re: taxi Grosik, duzy minus odemnie! IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.14, 21:11
      mandilina to parówa i tyle gnojek
      • Gość: xenio Re: taxi Grosik, duzy minus odemnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.14, 14:28
        Zgadza się , Mandolina to gej
        • Gość: gosc Re: taxi Grosik, duzy minus odemnie! IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.14, 01:36
          a kogo to obchodzi komu daje doopy ważne że dobry szef
    • Gość: mpl Re: taxi Grosik, duzy minus odemnie! IP: 91.242.220.* 23.04.15, 09:50
      Nie wiem czy wszyscy taksówkarze w Grosiku są tak bezczelni, chamscy jak ten (Nr boczny 563 , Ford Mondeo kombi srebrny WD5172F) , ale na wszelki unikałbym jak diabeł święconej wody...
    • Gość: Gość Re: taxi Grosik, duzy minus odemnie! IP: *.146.201.159.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.07.18, 18:19
      Barany! Tyle mogę powiedzieć o Grosik Taxi. Zamówiłem taksówkę. Czas oczekiwania ok 15 min. Po tym czasie dzwoni Pani z infolinii z informacją, że będzie opóźnienie ok 10 min...ok. Taksówka przyjechała po ok 30 min bez późniejszej informacji o takim opóźnieniu. Nie zdążyłem na pociąg. Stracone pieniądze i jeden dzień urlopu. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!!! SZANUJ SWÓJ CZAS I ZAMAWIAJ TAXI U KONKURENCJI!!!!
      • Gość: AGNI Re: taxi Grosik, duzy minus odemnie! IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.20, 16:17
        Taxi podjechało, wsiadłam bez problemu z psem rasy shih tzu. Po pewnym czasie kierowca zaczął mi pyskować że ja z psem,że alergie może mieć na sierść psa.... na co ja mu że mój pies ma włosy i jakby czepialski nie wiedział to nikt nie ma uczulenia na włosy. Jest to pies mały i była u mnie na kolanach. No ale facet chciał mi pokazać że jest górą i zaczął się czepiać ze nie mam maseczki, założyłam maseczkę, gdy nie miał się o co przyczepić wysadził mnie na środku ulicy. Zadzwoniłam ponownie do Grosika a pani jak usłyszała co się stało to nawet nie umiała przepraszam powiedzieć tylko że może mi następna taxi przysłać i powinnam poinformować że mam psa. Zachowali się jakby to jakiś wielki pies był. chamstwo i pospólstwo ..... tyle korporacji w warszawie a oni tak postępują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka