againin 06.02.06, 12:22 "duża wanna" - to nie jest japonski klimat :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arahat1 japonskie klimaty??? facet chyba nie widzial 05.08.06, 13:14 japonskiej lazienki ale to tak jak w rzadzie- sami fachowcy .... Odpowiedz Link Zgłoś
moodram Re: japonskie klimaty??? facet chyba nie widzial 05.08.06, 14:05 Mimo, że to może i nie są "japońskie klimaty" całość jest ciekawa, ale łoże w sypialni jest zdecydowanie przytłaczające, ogólnie pomieszczenia raczej nie do życia, tylko do oglądania moim skromnym zdaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia1 Re: japonskie klimaty??? facet chyba nie widzial 06.08.06, 11:33 Mieszkalam w Japnii ponad dwa lata. W tej propozycji nie widze nic co by mi sie kojarzylo z japonskimi wnetrzami. Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an depresji można się nabawić w takiej łazience. 05.08.06, 19:43 w najlepszym wypadku klaustrofobii.;o) Odpowiedz Link Zgłoś
xavier27 Re: Japońskie klimaty 06.08.06, 10:53 Akurat conieco wiem o japońskich tendencjach. A przynajmniej o tych tradycyjnych. W tej galeri poza motywem ramy łoża (i tak okropnego) nie ma za bardzo nic z Nipponu. No i oczywiście jestem ciekaw ile musiał bym dać za taką łazienkę? Sama taka umywalka kosztuje ze 1000zł. Nie wiem po kiego oni pokazują taką nieużyteczność. Jest to oczywiście standard we wszystkich katalogach i wystawach. Pokazuje się wętrza w których nie da się mieszkać. To tak jak z wybiegami i kreatorami mody. Kto w tym chodzi po ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
shoga Re: Japońskie klimaty 26.09.07, 21:46 To ma tyle wspólnego z japońską lazienką co piernik z wiatrakiem. A rama łoża, podobnie. W Japonii takie "łoża" nie mają racji bytu. Tradycyjne ponmieszczenia wyglądają zupełnie inaczej :P Ostatnio widziałam tyle snobistyczne co kłamliwe czaspoismo w którym prezentowano "japońskie" wnetrza domów-szkoda tylko że tylko w nazwie, bo z wnętrzem japonskim to nie miało NIC wspólnego.Opisywane tam jako "typowo japońskie" kolory i style pasowały do "japńskiego" niczym gruszki do wierzby. Odpowiedz Link Zgłoś
tlubn Re: Japońskie klimaty 27.09.07, 13:39 wyjatkowo odpychajace, bez cienia domowego klimatu ,lazienka do wiezienia z filmu Odpowiedz Link Zgłoś
mimos1 Japońskie klimaty 27.09.07, 21:06 hmm...może tyle tylko, że geometryczne formy, ale jakiejś szczególnej strefy zen to ja tu nie widzę;D Odpowiedz Link Zgłoś