zymzyk 06.03.06, 16:42 hmmm chyba rzeczywiscie dla mezczyzn www.europepascher.org/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ppo Re: i co tu takiego rewelacyjnego 11.09.06, 15:56 Też tak sądzę. Nie ma się czym podniecać. A ten własciciel to chyba żywi się wyłącznie pizzą zamawianą do domu, bo w tej "kuchni" to faktycznie nie ma pola manewru z gotowaniem. Nie dziwię się, że jest singlem- od pizzy bardzo się tyje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
puba taka to i cywilizacja 11.09.06, 16:01 .. wciskają od lat styl dla singla ktory kojarzy sie z cwaniakiem, lalusiem i w sumie z dupkiem:) w zyciu bym sobie tak chaty nie umeblował... a wlasnie jestem w trakcie;) metal i czerwien:) dla zakompleksionych 'na czasie' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikro_ekonomia hhee metal 11.09.06, 21:29 będziesz przeklinać metal ... metal ma taki związek z życiem i natura jak sztuczne piersi z sexapilem ..... tego nie da sie oszukac Odpowiedz Link Zgłoś
dem-leftist nie znacie sie kmiotki :) 11.09.06, 22:15 ja sie w tym mieszkaniu juz zauroczylem :) a tak na marginesie, tak zwani "single" nie potrzebuja duzej kuchni(jedzenia kupujemy tyle,ile potrzeba i ani grama wiecej). Dla nas wazniejsza jest sypialnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: nie znacie sie kmiotki :) 11.09.06, 22:39 > Dla nas wazniejsza jest sypialnia ;) Taaa, chyba po to, żebyś się onanizował, kmiotku. Sorry, ale sam obniżyłeś poziom dyskusji :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa246 Re: Przystań dla singla 11.09.06, 16:45 dramaturgia słowa "singiel" .. wcale się nie dziwię że jest sam.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniabest Re: Przystań dla singla 11.09.06, 16:48 jaki singiel...wyborcza jak zwykle "odgrzewa" stare kawalki to mieszkanie Oliwiera Janiaka (zonatego z Karolina Malinowska), ktore bylo pokazywane juz kilka lat temu w jakims pisemku zenada Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Przystań dla singla 11.09.06, 18:02 Super przystań dla singla, ale nie tylko. Dobre,bo nie ma przyrostu formy nad treścią. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc1978 Re: Przystań dla singla 11.09.06, 18:42 hmmm straszna tandeta... az smutno patrzec, w dodatku niby z pretensjami... wlasciwie jedynym akceptowalnym motywem (dla mnie) jest ta sciana z cegiel... Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: Przystań dla singla 11.09.06, 18:53 Albo na ścianie są czarno białe ksera fotografii Sikory, albo dziennikarzowi się coś poplątało, bo ten cykl był w kolorze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 A moze meszkanko dla singiela, albo dla syngla?... 11.09.06, 19:25 Sraczka umyslowa ma rozne objawy! Odpowiedz Link Zgłoś
gladiusz Re: co oni wiedzą o prawdziwych singlach 11.09.06, 21:35 Singiel potrzebuje : dobrze wyposażoną kuchnię z jadalnią - sporą sypialnię (nie lubię spać w pokoju pojemności kontenera) salonik taki mały, własną kanciapę np na sztangi, atlas itp wielkości umożliwiającej używanie onych, pokój na pracownię, pokój na przenocowanie gości (takich którzy nie mogą/chcą/powinni skorzystać z sypialni) dość dużą łazienkę puls "pakamerę" na wszelkiego rodzaju odkurzacze, deski do prasowania narzędzia itp. Razem jakieś (w zależności od indywidulanych definicji pojęć "duży" "spory" itd) od 90 do 120 m2. Jak urządzone ? No cóż według indywidualnego gustu singla. Singiel bowiem nie męczy i nie ciśnie się w zyciu tylko się nim cieszy i to nie jest tak, że singiel mieszkanie traktuje jako hotel a żyje "na zewnątrz": w pracy, pubach, restauracjach (singiel lubi gotować i robi to świetnie )klubach itd Dla singla mieszkanie to jego królestwo, przystań dla przyjaciół, oaza spokoju, to jego pokazwoy pałac a gdy trzeba to obronny zamek. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.12 Re: co oni wiedzą o prawdziwych singlach 11.09.06, 22:02 No dobra jestem singlem. Ale to to to coś to chyba na pokój w akademiku sie nadaje. Zgadzam się w całej rozciągłości z gladiuszem. Przede wszystkim cenię sobie wygode i wizyty moich przyjaciół. A tu co? Lipa... Odpowiedz Link Zgłoś
dem-leftist Re: co oni wiedzą o prawdziwych singlach 11.09.06, 22:20 hehehe Polacy jak czegos nie skrytykuja to nie byliby Polakami. Mitem jest to,ze "singel" ma tabory przyjaciol. Ja mam dwoch,plus okolo 10 osob z ktorymi regularnie spedzam czas. Takie mieszkanie jest wystarczajaco pojemne,by ich wszystkich pomiescic... Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: co oni wiedzą o prawdziwych singlach 11.09.06, 22:44 > Ja mam dwoch,plus okolo 10 osob z ktorymi regularnie spedzam czas. Z twoimi poglądami, "poczuciem humoru" i "kulturą", jaką nam tu prezentujesz to powinieneś się cieszyć, że aż tyle. Na przyjaciół trzeba zasłużyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
bushman_wertigo Re: co oni wiedzą o prawdziwych singlach 26.09.06, 23:21 Nie dobrze mi sie zrobilo po przeczytaniu w.w. komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
bushman_wertigo Re: co oni wiedzą o prawdziwych singlach 26.09.06, 23:25 Oczywiscie wiesniak jestem i glab i rasista bo napisalem "niedobrze" osobno. Prosze mnie zlinczowac, bo nie znam ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
bansiq Przystań dla singla 26.09.07, 15:51 świetne te mieszkanko ,widać że duzo w nim przerobiono żeby pozyskać przestrzeń, wiem co to znaczy bo sama mieszkam w 32m2 i musze sie ograniczać w meblach,jestem też za tym zeby mieszkania ładnie dekorować jest wtedy mniejszy problem przy sprzedaży mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
mimos1 Przystań dla singla 27.09.07, 21:15 ciepła mu brakuje jakoś, taka stylizacja udająca męską przestrzeń a wzystko pod linijeczkę;) Odpowiedz Link Zgłoś