allkaja 27.03.06, 17:45 czy może mi ktoś podać namiar na dobrą i tanią firmę w Warszawie która robi takie szafy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.n.d.z.i.a Re: szafy wnękowe 29.03.06, 09:10 Witaj ja robilam w tej firmie i jestem bardzo zadowolona www.o-w.pl tylko bezpsorednio do producenta, a nie w autoryzowanych punktach, zaklad miesci sie chyba Regulach k. Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
autor4 Re: szafy wnękowe 29.03.06, 13:30 a.n.d.z.i.a napisała: > Witaj > ja robilam w tej firmie i jestem bardzo zadowolona > www.o-w.pl > tylko bezpsorednio do producenta, a nie w autoryzowanych punktach, zaklad > miesci sie chyba Regulach k. Warszawy robiłas u nich i nie wiesz gdzie sie mieści chyba w ragułach ? a moze w radomiu? chyba robili dobrze ? a moze to sciema? mejbi spam ? maga lol dla tej pani Odpowiedz Link Zgłoś
cienki_bolek7 Re: szafy wnękowe 31.03.06, 01:48 O-W, komandor, Indeco, Libella ...., właściwie jaka różnica, gdzie? I tak przyjedzie przypadkowa ekipa na montaż, jaka będzie akurat pod ręka. Tak było u mnie, zamawiałem szafy w odstepie miesiąca. W sumie były dwie, za drugim razem przyjechał ktoś inny, choć zapewniano mnie, że będzie ta sama ekipa. Pierwsza szafa wyszła całkiem nieźle, natomiast następna ...., lepiej nie mówić. Pomimo wielu telefonów i wyznaczanych terminów, jakoś nikt sie nie kwapi, żeby usunąć usterki. Trzecią szafę zamówiłem już w jednej z polecanych tu firm. Trochę się zastanawiałem, bo nie mają punktu na mieście, ale ta jest najlepsza. Poprzednie dwie wypadają kiepsko, widzę teraz te różnice, niby drobne, ale jednak. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mona1976 Re: szafy wnękowe 29.03.06, 10:28 Ja znam faceta, ktory robi bardzo dobre szafy. Jest dokladny i ma wiele ciekawych i orginalnych pomyslow. Zrobil mi kilka mebli w moim nowym mieszkaniu i z przyjemnoscia moge go polecic. Jesli jestes zainteresowana, to daj znac na maila. Pozd Mona Odpowiedz Link Zgłoś