bea-sjf 10.06.06, 22:11 Witam :) Szukam zdjęć ,które byłyby inspiracją do powstania łazienki w klimacie plaży . Czy można kupić dekory lub płytki ze wzorem muszli? Proszę o pomoc :))) Bea Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczucholand Re: w łazience jak na plaży 10.06.06, 22:24 ja mysle ze nie tedy droga jak kupisz plytki z motywem muszli to bedziesz miala łazienke w płytkach z motywem muszli i tyle, a nie plażową proponuję : jasne drewno na podlodze które imituje piastek lub molo jasnobłękotne płytki prostokąciki ulozone poziomo tylko w tych miejscach , gdzie sa niezbędne, czyli kolo wanny, kolo prysznica reszta pazienki pomalowana na piaskowo w mozliwie niedbaly sposób, mocne nierównosci tynku bardzo poządane zamiast plastikowych pojemników wiklina i kosze ozdoby to szklane , proste w formie wazony w wsypanym piaskiem w róznych kolorach bezu i kilkoma muszlami jako inspiracje polecam tez małą łazienkę fuzzy tą niebieską, mzoe ktos mi pomoze bo nie umiem znaleźć:-D a poza tym to forum fotograficzne , wyłącznie dla zdjec mieszkan wątek bez zdjecia poleci ;-) ale mialam akurat melodię na pisanie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
mannalisa1 Re: w łazience jak na plaży 10.06.06, 22:30 Pomysły kaczucholand super-moja wyobraźnia podziałała!A może jeszcze takie coś na ścianę,albo coś w tym stylu? www.allegro.pl/item107629414_kolo_ratunkowe_z_modelem_statku.html Odpowiedz Link Zgłoś
maurycym1 Re: w łazience jak na plaży 16.06.06, 17:46 tez szukam pomyslu na lazienke w rozmytym, bladym blekicie. W lipcowym numerze Czterech Katow znalazlam plytki na sciane, kt. bardzo mi pasuja - w delikatne blekitne paski. Ale jak je znalezc w sklepie? Moze ktos wie jaki to producent. Tytul artykulu Sztuka tworczego nasladowania, strony: 18-20. Bede wdzieczna za pomoc, bo przeglad stron internetowych producentow nie przynioslo efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
m.pr Re: w łazience jak na plaży 22.06.06, 12:11 Te płytki z lipcowych Czterech Kątów to Venus Kilimi -miałam je kupić , ale zmieniłam zdenie na czeskie płytki Rako -kolekcja Allegro .Mnie też marzy się morska łazienka , bulaje , te sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
maurycym1 Re: w łazience jak na plaży 30.06.06, 16:07 m.pr napisał: > Te płytki z lipcowych Czterech Kątów to Venus Kilimi -miałam je kupić , ale > zmieniłam zdenie na czeskie płytki Rako -kolekcja Allegro .Mnie też marzy się > morska łazienka , bulaje , te sprawy... dzieki stokrotne za pomoc! Nie wiem tylko czy sama nazwa Venus Kilimi wystarczy aby je odnalezc. Z ciekawosci obejrze tez kolekcje Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka0603 Re: w łazience jak na plaży 14.06.06, 22:10 Mam następujący pomysł. Kup dziecięce foremki do zabawy w piasku wlej w nie gips. Po zastygnieciu pomaluj rybki farbami, doklej jakieś cekinki, koraliki i naklej na ścianę.Mozesz z rybek utworzyc wzorek wokół lustra. będzie wyglądało bardzo ciekawie i oryginalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bea-sjf Re: w łazience jak na plaży 10.06.06, 22:34 Łazienka na razie jest wyodrębniana z fragmentu pokoju - nie moja zresztą lecz znajomych -ja tu tylko doradzam . Gdy powstanie na pewno będą zdjęcia . Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucholand Re: w łazience jak na plaży 10.06.06, 22:35 moja wyobraznia ostatnio lezy i kwiczy :-D od dwoch tygodni przymierzam sie do zalozenia rozpaczliwego watku " help hilfe itd co zrobic z ta graciarnią !! " :-D Odpowiedz Link Zgłoś
mannalisa1 Re: w łazience jak na plaży 10.06.06, 22:42 Idź koniecznie do kuchni i ugotuj coś superanckiego,bo tam cię wyobraźnia nie zawodzi! A może i natchnienie przyjdzie?Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś