IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 08:14
kochani muszę kupić materac 2 x 90/200. Orientowałam się w ikei (przystępne
ceny) i mam problem zastanawiam się czy wybrać piankowy czy sprężynowy.
Prosze o podpowiedź. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pingie Re: materac 28.06.06, 09:26
      polecam sprezynowy! Osobiście uzytkuje Hedfors (chyba tak to sie pisze) i spi
      sie na nim bajecznie
    • Gość: kaja Re: materac IP: *.am.gdynia.pl 28.06.06, 10:19
      Tylko sprężynowy! Piankowy sie odkształca.
    • cicholka Re: materac 03.07.06, 23:37
      Ja jestem zadowolona z materaca sprężynowego oczywiście (chociaż słyszałam, że
      lateks jest jeszcze lepszy). Ostatnio kupiłam materac na Allegro u jarko_
      (jakoś tak się nazywa gość). Ma ceny bardzo niskie (i przesyłka gratis) a
      materac, który akurat oferował jest EXTRA. POLECAM!!! Kupiłam u niego Jamajkę.
      Zapomniałabym o stronie internetowej tego gościa - www.materace-online.pl
      pozdrawiam
    • sussiq Re: materac 09.12.13, 11:18
      Ja kupowałam materac bonellowy do domu Comfortbe i jestem bardzo zadowolona.
      Był w bardzo korzystnej cenie, a do bardzo dobrej jakości. Pierwszy raz u nich kupowałam i trochę się martwiłam. Obawy okazały się bezpodstawne, a zakup jak najbardziej udany.
      Polecam
    • weroni12345 Re: materac 08.11.16, 13:58
      Ja uważam, że lepiej wybrać materac piankowy. A tak naprawdę najlepszym wyborem są materace lateksowe. Porównanie możecie znaleźć na: www.materaceblog.pl/rodzaje-materacy/materac-kieszeniowy-bonellowy-i-piankowy-porownanie.html#more-29
    • kasiam59 Re: materac 09.11.16, 13:46
      W ikei, omg. Żartujesz chyba. Ikea ma fajne kuchnie i dodatki. Reszta to masakra. Ale jeśli już się zdecydowałaś na sklep. Kup pianowy. Sprawdź jednak wygodę.
    • patryk_slowak Re: materac 12.11.16, 15:06
      Ja od kilku lat posiadam materac piankowy i jestem z niego naprawdę zadowolona. Nie wyobrażam sobie dzisiaj wrócić do sprężynowego. Nie miej jednak, jest indywidualna sorawa, gydż mówię mi odpowiada, ale moja babcia która również sobie zakupiła nie jest zadowolona. Ale jak to ludzie w starszym wieku
      Podsyłam Ci linka żebyś mogła coś na ten temat więc przeczytać - odnośnie materacy oczywiście:

www.materaceblog.pl/porady/warstwy-w-materacach.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka