bjq 31.07.06, 15:28 oj chcialoby sie tak pomieszkac..fajny artykul i zdjecia...przypominaja sie dawne czasy...obozowalo sie tu i tam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona-m41 Re: Wczasy wagonowe 05.08.06, 10:58 Świetnie można wypocząć.Wszystko inaczej pachnie, wszystko inaczej się widzi no i ta świadomość, że w każdej chwili można pojechać dalej...Pięknie. Ja byłam na wczasach w wagonie od Bałtyku po Zakopane,wrażenia na pewno są. Nie wiedziałam, że jeszcze teraz można skorzystać z takiej formy wypoczynku,ale ucieszyło mnie to bardzo.Może ktoś ma wagon na własność? Może napisze co w nim/z nim zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonakrystyna Okropne dziadostwo!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.06, 11:31 Powinni to natychmiast zlikwidować. Promowanie biedy, siermięgi i dziadostwa!!!!!! W 1987r. byłam w Rucianem nida gdzie przy torach dworca kolejowego urządzono takie "wczasy wagonowe" - koszmar... te zdjęcia mimo 18 lat są dokładnie jak z Rucianego. Nie mieszkałam w tych wagodnach, ale wyobrażam sobie ten zaduch , hałas (to jest przy torach kolejowych) i smód stęchlizny.... Odpowiedz Link Zgłoś
mili_vanili Re: smutne... 05.08.06, 22:53 jak można odpoczywać w takim standardzie? dobrowlonie? a może nie do końca dobrowolnie, bo jednak jak inaczej zorganizować za tak małe pieniądze nocleg? wolałabym juz namiot.. Odpowiedz Link Zgłoś
meszunio wczasy wagonowe wcale nie są takie złe 06.08.06, 11:49 Krew mi się w żyłach burzy,pisze a nie wiecie. Ja całe dzieciństwo jeździłam do wagonu,nie mam sie czego wstydzić, nasz wagon jest zadbany i czysty,standardem nie odbiega od innych kwater!Za to mam wspaniałe wspomnienia,spanie w zabytkowym wagonie z 1912 roku podudza wyobraznie dziecka,i nie tylko. Polecam wagony każdemy głodnemu wrażeń! W razie wątpliwości zapraszam na stronę www.wakacjenahelu.prv.pl ps.wagony to nie brud i stęchlizna,ale ciekawe rozwiązanie,dlaczegoby zawsze wybierać domki, pensjonaty,albo przyczepy? Odpowiedz Link Zgłoś