Dodaj do ulubionych

Wczasy wagonowe

31.07.06, 15:28
oj chcialoby sie tak pomieszkac..fajny artykul i zdjecia...przypominaja sie
dawne czasy...obozowalo sie tu i tam...
Obserwuj wątek
    • mona-m41 Re: Wczasy wagonowe 05.08.06, 10:58
      Świetnie można wypocząć.Wszystko inaczej pachnie, wszystko inaczej się widzi no
      i ta świadomość, że w każdej chwili można pojechać dalej...Pięknie. Ja byłam na
      wczasach w wagonie od Bałtyku po Zakopane,wrażenia na pewno są. Nie wiedziałam,
      że jeszcze teraz można skorzystać z takiej formy wypoczynku,ale ucieszyło mnie
      to bardzo.Może ktoś ma wagon na własność? Może napisze co w nim/z nim zrobił?
    • iwonakrystyna Okropne dziadostwo!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.06, 11:31
      Powinni to natychmiast zlikwidować.
      Promowanie biedy, siermięgi i dziadostwa!!!!!!
      W 1987r. byłam w Rucianem nida gdzie przy torach dworca kolejowego urządzono
      takie "wczasy wagonowe" - koszmar... te zdjęcia mimo 18 lat są dokładnie jak z
      Rucianego. Nie mieszkałam w tych wagodnach, ale wyobrażam sobie ten zaduch ,
      hałas (to jest przy torach kolejowych) i smód stęchlizny....
    • mili_vanili Re: smutne... 05.08.06, 22:53
      jak można odpoczywać w takim standardzie? dobrowlonie?
      a może nie do końca dobrowolnie, bo jednak jak inaczej zorganizować za tak małe
      pieniądze nocleg?

wolałabym juz namiot..
      • meszunio wczasy wagonowe wcale nie są takie złe 06.08.06, 11:49
        Krew mi się w żyłach burzy,pisze a nie wiecie. Ja całe dzieciństwo jeździłam do
        wagonu,nie mam sie czego wstydzić, nasz wagon jest zadbany i czysty,standardem
        nie odbiega od innych kwater!Za to mam wspaniałe wspomnienia,spanie w zabytkowym
        wagonie z 1912 roku podudza wyobraznie dziecka,i nie tylko. Polecam wagony
        każdemy głodnemu wrażeń! W razie wątpliwości zapraszam na stronę
        www.wakacjenahelu.prv.pl

ps.wagony to nie brud i stęchlizna,ale ciekawe rozwiązanie,dlaczegoby zawsze
        wybierać domki, pensjonaty,albo przyczepy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka