domi1domi 23.08.06, 09:35 Czy ktoś z Was ma w posiadaniu meble firmy Red Apple. Bardzo proszę o opinie o użytkowaniu.......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna.zorro Re: Meble Red Apple 24.08.06, 00:15 Cześć, ja mam od pół roku, jestem bardzo zadowolona, mam niską dlugą komodę i trochę wyższą szafkę z szufladami. Bardzo ladnie wygląda, nic sie nie rozsypuje, latwo się czyści. Panowie z firmy przywiazli, zmmontowali, wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
evita33 Re: Meble Red Apple 24.08.06, 13:31 aaaaaaa ..........czy maja jakąs stronę Odpowiedz Link Zgłoś
domi1domi Re: Meble Red Apple 24.08.06, 15:59 Mają. Podaję linka do strony, na której jest dużo firm a m.in. Red Apple. Przez tego linka jest lepiej wejść na ich stronę bo strona Red Apple się zawiesz.... Miłego oglądania www.galeriabfm.pl/index.php?show=oferta&firm=direkta Odpowiedz Link Zgłoś
domi1domi Re: Meble Red Apple 24.08.06, 16:04 Dzięki za odpowiedź. A powiedz mi jeszcze czy to prawda, że widać każde zadrapanie? Podobno nie można ich również czyścić Pronto i tego typu środkami bo się straci gwarancję????? Odpowiedz Link Zgłoś
pablowaw Re: Meble Red Apple 26.08.06, 11:44 ja mam te meble juz z rok czasu- i nikomu nie polecam. to prawda widac kazda mala ryske czy male zadrapani. polozylam filizanki na komodzie po czym jak podnioslam jedna byly slady jakby ktos poddrapal ja w danym miejscu- wiem ze 2 raz nie zrobie takiego zakupu Odpowiedz Link Zgłoś