gattanera2 16.09.06, 23:26 Oj!chyba on bardziej ustapij jej, niz ona jemu...i bardzo dobrze bo ladniutko wyszlo im to mieszkanie.cacko! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarex Re: Według swojego pomysłu 30.09.06, 17:42 Też mi się podoba. Piękne mieszkanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
joguwa oskar 14.11.06, 21:15 och.. jakie to wszystko piękne, poukładane... jak w serialu. Dekoracja i pic na wodę. Wciskanie kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
zonajacka Według swojego pomysłu 08.12.06, 19:01 Ładne ale nie mają pomysłu na dodatki czerwony kolor wszędzie i nie wiadomo czy to kuchnia, łazienka czy sypialnia... dla mnie nonotonia. I jakoś tak sterylnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mazda25 Re: Według swojego pomysłu 17.12.06, 18:50 Nowoczesnie urzadzone mieszkanie ale troche bezbarwne w kolorach,zaslonki i dekoracyjne poduszki z jednakowego materialu moglyby ozywic wnetrze,dobre bylyby akcenty kwiatowe,nawet jedna duza roslina w nowoczesnej duzej donicy przyciagalaby wzrok.Mieszkanie to nie muzeum ani salon meblowy. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Według swojego pomysłu 17.12.06, 19:34 Nie wiem, czym sie tak zachwycacie.. mieszkanie normalne.... Modna czerwien, beze i brazy... Nic ciekawego... Blat pod umywalke w lazience sprawia wrazenie, ze gospodarze maja potworne dlugie rece i tulowia.... Polwysep zeszpecony ochydna listwa przyblatowa..... Ja tam nie wierze w takie mieszkania przygotowane do zdjec pzrez stylistke i profesjonalne sfocone... Odpowiedz Link Zgłoś
l_o_k_i Re: Według swojego pomysłu 21.12.06, 14:56 Ty chyba nie wiesz co w Polsce znaczy "normalne". Kolory, motywy kwiatowe, rosliny, rodzaj listew przyblatowych i meble to kwestia upodoban, a to mieszkanie jest bardzo estetyczne i harmonijne. Poza tym co wlasciwie mialoby byc na zdjeciach? Brudne naczynia, rozrzucone gazety, a moze nawet bielizna na podlodze??? Odpowiedz Link Zgłoś
michalchochola Re: Według swojego pomysłu 09.02.07, 12:51 Czy tobie w ogóle cokolwiek się podoba? Łatwo jest krytykować... A zdaje się, że na twojej stronie jest udający stól ludwik (niby klasyk) i ultranowoczesne krzesła z platiku (klasyk designu- nowoczesnego). No tak mieszkają. Lepsze takie mieszkanie niż "wersalka", meblościanka i ohydny żyrandol, a na ścianach landszafty i jelonki na rykowiskach. Zastanawiam się czasem co byś powiedziała o moim mieszkaniu- a jest urządzone toczka w toczkę według wiktoriańskich wnętrz. Dużo mebli, obrazów, tkanin, porcelany, bibelotów w ogóle... Pewnie dla ciebie to nie modna graciarnia. Dekoratorka od siedmiu boleści. To może zamieść tutaj swoje dzieła- myślę, że wszyscy chęnie popatrzą. Ach- i jakoś nie widziałem twojego nazwiska ani w polskiej, ani w miedzynarodowej edycji elle decoration- więc może nie jestes taka dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
leigif Re: Według swojego pomysłu 29.01.07, 14:42 Chyba za bardzo sobie ustepowali, bo mieszkanie jest nijakie, bez charakteru i ... czuc pustka jakby wciaz czekalo na domowników. Widac ze bardzo sie starali aby wazystko grało - czerwone akcenty i koszyki. Na koniec dodam ze doceniam ich wytrwalosc w wyszukiwaniu pasujacych do siebie drobiazgow jednak calos wyglada jakby kupiona w jednym sklepie - gdzie tu idywidualnosc i rzeczy osobiste wlascicieli? Odpowiedz Link Zgłoś
sylvik28 Re: Według swojego pomysłu 09.02.07, 12:14 dla mnie super, rzeczywiście zazdroszczę spójności, jest to możliwe jedynie wtedy gdy od podstaw urządzamy całe wnętrze , wydajemy kasę i mieszkamy...napewno nie w przypadku "dorabiania isę" latami i urządzania systemem gospodarczym...ale kwiatki się proszą ! Odpowiedz Link Zgłoś