dagi333 07.10.06, 23:24 Czy ktos ma sofy z firmy MebelPlast? Widzialam takie o jakich marze ale zastanawiam sie jak sie sprawuja w codziennym uzytkowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna-bw1 Re: meble MebelPlast 09.10.06, 12:18 Ja mam wielki naroznik ze specjalna, miękką, "zamszową" tapicerka pokrytą teflonem. Bardzo dobrze sie pierze , a dla mnie to ważne przy małym dziecku i psie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
d.wludyka Re: meble MebelPlast 10.10.06, 09:39 Właśnie zamówiłam beżową kanapę w takim materiale i trochę się boję jak to się będzie sprawowało. Cieszy mnie Twoja opinia, mam nadzieję, że u mnie będzie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
k_anilorak Re: meble MebelPlast 11.10.06, 11:59 Ja mam model Eton - beżowe obicie z teflonem. Jestem zachwycona. Bardzo dobrej jakości meble w stosunkowo przystępnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
malgo037 Re: meble MebelPlast 19.10.06, 09:53 ja mam magnusa w tkaninie, bo strasznie mi się podobała..a ze to jakaś tam podobno wyjątkowa tkanina to się musiałam naczekac trochę, ale warto było..jesteśmy w tej kanapie zakochani..w zyciu nie miałam tak wygopdnego mebla w domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
peter_parker777 Re: meble MebelPlast 10.02.22, 15:38 Jeśli zależy ludziom na solidnych meblach które wytrwają przez bardzo długie lata to warto zainwestować w drewniane meble na wymiar. Takie meble wiemy, że są nie tylko bardzo ładne ale nie ma solidniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś