remicius 11.10.06, 09:25 Potrzebuje wygodnego materacu. Czy ktos moze polecic jakias dobra firme? Poza IKEA oczywiscie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buba2000 Re: Materace 11.10.06, 09:37 a czemu poza ikea?1-wszy materac mialam wlasnie od nich sluzyl kilka lat, obecnie zakupilam w jysk,były fajne obnizki, Odpowiedz Link Zgłoś
remicius Re: Materace 12.10.06, 08:55 IKEA odpada, bo mam pecha do ich produktow. Kiedys kupilem lozko i sie rozpadlo po kilku miesiacach, bo ktos wymyslil, by dokladnie w miejscu, gdzie sa klejone deski dac dziure na kolek. Po problemach z reklamacja powiedzialem, ze wiecej nic tam nie kupie - no moze poza jakims kubkiem lub swieczka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sussiq Re: Materace 09.12.13, 11:39 Ja kupowałam materac bonellowy do domu Comfortbe i jestem bardzo zadowolona. Pierwszy raz kupowałam tam, ale bylo ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyliu Re: Materace 11.10.06, 09:54 Ja ostatnio kupiłam sobie materace Andromeda z firmy Janpol, które bardzo polecam bo są wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiolek Re: Materace 11.10.06, 10:31 Ja mam materac z JYSKA i jestem bardzo bardzo zadowolona, zwłaszcza że jak mają promocje to na tydzień cena materaca spada z np. 1600 zł na 800 zł wiec naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś
woman Re: Materace 11.10.06, 11:19 Witam, ja rowniez w ostatnim tygodniu bylam na etapie poszukiwan materacy. te w ikea maja moze 25 lat gwarancji ale nie sa zbyt dobre, szczegolnie te tansze. Mnie zalezalo na czyms dobrym i tanim. Znalazlam materac ortopedyczny 160x200 , wysokosc 16 cm ze sprezynami kieszeniowymi w Carrefour za ... 359 zł Jest dosc twardy i ma zdejmowany pokrowiec. Za tego typu materace placi sie duzo duzo wiecej. wiec to chyba okazja. Poelcam emilia Odpowiedz Link Zgłoś
orzelek2000 Re: Materace 11.10.06, 12:33 najlepsze materace to są lateksowe, i wcale nie kosztują wiele. ja swój 1,6m kupiłem za niecałe 1,5 kPLN wraz z regulowanymi stelażami na ul. KEN w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
jokerka1 Re: Materace 12.10.06, 16:45 Właśnie ostatnio jestem na etapie intensywnych poszukiwań odpowiedniego rodzajem, wymiarem i ceną materaca. Upatrzony jakiś czas temu w Ikei Sultan na drewianej ramie nie jest już sprzedawany w opcji 80 cm szerokości, a takie dwa właśnie chciałam zakupić. I w końcu takie znalazłam dzięki podpowiedzi jednej forumowiczki! :-)) W naszym przepadku jest to materac Estrella, wydaje mi się wart swojej ceny. A to strona producenta: www.mkfoam.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jokerka1 Re: Materace 18.10.06, 21:19 Niestety nie mają materacy kieszonkowych na ramie drewnianej. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
aga920207 Re: Materace 08.10.18, 11:55 Ja kupiłam materac od polskiego producenta z Warszawy Valde i jestem bardzo zadowolona, ponieważ specjalizują się oni w produktach ortopedycznych. Znajomi polecili mi tą firmę, gdy sama szukałam dobrego materaca www.valde.pl/materace/ Odpowiedz Link Zgłoś
kesza Re: Materace 28.10.19, 19:16 Kupiłam wygodny materac w sypialniaplus.pl. Maja spory wybór i w ciekawych cenach - jak dla mnie to zakup udany. Jestem pod wrażeniem tego sklepu! Odpowiedz Link Zgłoś