Dodaj do ulubionych

Eurofirnay

03.11.06, 13:05
czy ktos z was korzystal z uslug tego sklepu?
szczerze nie polecam!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • makare1 Re: Eurofirnay 03.11.06, 21:08
      Napisz coś więcej, bo chciałam zamówić u nich roletę rzymską do kuchni oraz
      kupić tkaniny, bo zasłony uszyję sobie sama...
    • ladybird4 Re: Eurofirnay 06.11.06, 13:31
      a co sie wydarzylo?

no mi akurat obeszlo sie bez wiekszych klopotow, bo zamawialam tylko
      tkanine ,ale faktycznie przyszla nie po 3 dniach jak obiecywali, tylko po
      tygodniu.
      • kirst3 Re: Eurofirnay 07.11.06, 14:59
        zlozylam zamówienie parwie dwa miesiace temu wplacajac zaliczke, najpierw
        odwiedzily mnie panie a'la projektantki, które wcale nie sa projektantkami
        tylko po prostu to robia bo robia, w moim nowoczesnym mieszkaniu, bardzo trudno
        sutawnym nie zaproponowaly mi nic funkcjonalnego, w rezultacie pomysl byl moj,
        nawet koloru tkanin do scian nie umialy dobrac, to co zaproponowaly, okazalo
        sie totalnym nieporozumieniem, podczas monatazu karrniszy przywieziono mi
        material, który na tle scian wygladal okroponie, wiec kolejny material musialam
        wybarc sama bo panie stwierdzily e jeste bardzo trusnym kilentem
        montaz karniszy nastapij w ciagu dwóch tygodni, bardzo sparweni i czysciutko,
        od temtego czasu zamowienie mailao byc wykonane w ciagu dwóch do 3 tygodni, ale
        minaleo juz 5 i nic, oczywiscie po dwoch tyg telefonowalm o skleu i nic nie
        bylo wiadmoe, po 3 rowniez, weic w koncu rozmawialam z zast kier sklepu,
        któremu powiedzilam że jesli w ciagu trzech dni moje zamowienie nie zostanie
        wykonane to rezygnuje , i tez nic, nawet nikt do mnie nie oddzownil, bylam tam
        wczoraj pytac halo o co chodzi - na to panie sie mnie pytaja no wlasnie o co
        pani chodzi?jestem pani trudną klientka i tyle:)))jestem trudna bo nie podobal
        mi sie kolor firan:)ha ha, okazalo sie ze moje zamowenie nawet nie poszlo do
        realizacji, i panie zaczely sie mnie pytac czy pamietam co wybralam i jaki byl
        projekt to one do piatku to uszyja, ha aha ha to ja mam pamietac, to wspanilae
        pani projektanki braly wymiary i zapsisywaly projekt i materialy, za to im
        zaplacima!!!
        poczekam do piateku, jak nie zrobia to zarzadam demontozu karniszy,
        zaszpalchowania dziur i zwrotu zaliczki!!
        co to za traktowanie klneta, biorac pod uwage ze miala tam zostać ponad 2 tys,
        a nie 200 czy 300zl.....
        nie polecam tego sklepu
        wybór maja duzy ale nie zlecajcie szycia niczego!!!!!
    • shmoo Re: Eurofirnay 09.11.06, 01:47
      Nie znam firmy "Eurofirney". Za to polecam EUROFIRANY... pełen profesjonalizm,
      duży wybrów, fachowe rady.. :)
      • kirst3 Re: Eurofirany 09.11.06, 17:10
        chyba jestes pracownikiem tego sklemysle że to sparwa federacja konsumentów
        zainteresuje sie od razu!!!
    • basiutka Re: Eurofirnay 13.11.06, 19:23
      ja tez mialam znimi do czynienia, podobne przejscia jak kirst3, ale w koncu
      anulowalam zamówienie.
      nie polecam ich uslug!!!
      basia
      • roxy361 Re: Eurofirnay 13.11.06, 22:56
        z tego co sie orientuję to Eurofirany działaja na zasadzie franszyzy więc nie
        można uogólniać ale na temat samej firmy słyszałam bardzo niepochlebne opinie
        od ich partnerów.Osobom z rejonu Warszawy moge podac sprawdzony, rzetelny
        namiar na mała rodzinną firme, która wywiazuje się z terminów, swietnie doradza
        i jest tania.
    • magdalaena1977 Re: Eurofirnay 28.11.06, 00:13
      Byłam w tym sklepie (na Targówku) i poraził mnie brak zainteresowania
      sprzedawczyń moim zamówieniem. Niektóre firanki były elegancko udrapowane, ale
      zabrakło takiego tradycyjnego stelaży, gdzie można zobaczyć cały asortyment.
      Większość firanek leżała na półkach i panie były gotowe mi pokazać tylko miałam
      wskazać które.
      Nie tłumaczyłam "wie pani może kremowe, może ecru, w kwiatki lub listki, ale
      takie ładne nie za duże i nie za małe ..."
      Poszłam sobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka