esmeralda_pl Re: Nie 05.01.07, 13:43 bezguście totalne... świadczy o właścicielach... i te pierdułeczki, figureczki... a z książek, to nawet telefonicznej nie uświadczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
ulako Nie 02.01.07, 11:55 Na fotkach widzę kolejne wystawki ,zresztą nieudane (jak choćby lampy stojące ),mieszkania za wiele nie widać ,ale to co widać nie podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
tumoi Re: Prezentacja konkursowa - mieszkania Państwa G 02.01.07, 12:32 Długo się zastanawiałam jaką wystawić cenzurkę, bo z jednej strony widać jakąś konsekwencję w urządzeniu tego mieszkania, a z drugiej strony chyba zbyt dużo w nim błedych decyzji dekoratorskich. Dlatego na NIE Odpowiedz Link Zgłoś
jestemnanie Re: Nie 02.01.07, 16:37 cerata na stole w kuchni podsumowala wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
anka.olimpias Re: Prezentacja konkursowa - mieszkania Państwa G 02.01.07, 21:03 na początku trochę sie wahałam, ale jak zobaczyłam kuchnia przeważyła szalę na nie Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden nie 02.01.07, 23:06 nic ciekawego. pompatyczne opisy i nic wiecej - niestety Odpowiedz Link Zgłoś
croquemitaine Prezentacja konkursowa - mieszkania Państwa Gab.. 03.01.07, 08:59 NIE! Wnętrze sobie, opisy sobie (nadęte okropnie). Z Toskanią to nie ma nic wspólnego, ani w warstwie formalnej, ani w nastroju, mimo deklarowanej fascynacji opływającej w całości. Pełno durnostojek i kurzołapek od sasa do lasa. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_kalibanka NIE 05.01.07, 13:32 chciałoby się mieć mieszkanie niezwyczajne, a wyszło...jak wyszło. Komentarze - wielka pompa i nic ponadto. Odpowiedz Link Zgłoś
anette444 Nie 11.01.07, 18:13 Radzę wywalić raz na zawsze te stylonowe serwetki na komodzie, te durnostojki z plastikowymi złotymi dzwoneczkami - taka tandeta, że aż bije po oczach. Mam wrażenie, że urządzały to dwie różne osoby. Miejscami przebłyski, a miejscami na odlew... Odpowiedz Link Zgłoś
ulrike_m Prezentacja konkursowa - mieszkania Państwa Gab.. 11.01.07, 22:15 NIE. Ta podłoga. Lampy w salonie vs szafka rtv. Odpowiedz Link Zgłoś
llogara NIE 12.01.07, 08:04 Może nie byłoby tak źle gdyby nie kuchnia i szafka tv. Poza tym za dużo tego "drewna". Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay NIE 14.01.07, 09:07 Jest w tym mieszkaniu kilka elementów, które mogą się podobać. Fajne łóżko w sypialni, umywalka, kilka dodatków. Mini aranżacje w kuchni i łazience też przyjemne. Szkoda, że poczucie smaku, z jakim zostały zrobione nie przekłada się na wygląd całości. Ogólnie wnętrze niespójne, pełne strzelająco - sztucznych materii, straszny przedpokój, pusty nieciekawy salon, krzycząca podłoga. Potencjalnie nada się do konkursu po generalnym remoncie i przerobieniu całosci w duchu tych paru jaskółek, które na razie wiosny nie czynią. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkaa9 Re: Prezentacja konkursowa - mieszkania Państwa G 02.02.07, 16:56 Tak! To oczywiście subiektywna ocena, za pewne fragmenty mieszkania, które emanują klimatem. Pomimo niespójnej całości, przychylam się bardziej na "tak" niż na "nie". Odpowiedz Link Zgłoś
amelia_123 Prezentacja konkursowa - mieszkania Państwa Gab.. 06.02.07, 22:22 Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
shirley74 nie 07.02.07, 19:00 SUbiektywnie nie podoba mi się, szczególnie ta okładzina na ścianach (panele??) i podłoga w kuchni. I nie widzę tu związków z Toskanią pomimo deklaracji włascicielki. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia_123 Prezentacja konkursowa - mieszkania Państwa Gab.. 07.02.07, 21:53 nie Odpowiedz Link Zgłoś