redakcja 10.01.07, 16:34 Zapraszamy do oglądania kolejnego mieszkania konkursowego. Przypominam o zasadach. Zaczynamy wątek od słów "TAK" lub "NIE" i ewentualnie dopisujemy komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neferett Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Barb 10.01.07, 19:21 Nie. Jeśli to mieszkanie pojawiłoby sie na forum, powiedziałabym , że jest bardzo przyjemne, choć kilka rzeczy bym zmieniła. Jednak nie, dlatego , że nie chcę , oglądać w magazynie wnętrzarskim mieszkań przeciętnie ładnych. Odpowiedz Link Zgłoś
margie ani tak ani nie 10.01.07, 20:11 przecietne mieszkanie. Klasyka. Taka jak na forum. Ale na konkurs troszke za malo. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Barb 10.01.07, 20:49 balkon jest fajny, ale tylko on a to za mało NIE Odpowiedz Link Zgłoś
pola_negri TAK 11.01.07, 08:39 Jaka wspaniała przestrzeń! I ile książek! :-) Dom, który żyje, a pies nie wygląda jak dekoracja. Bardzo przytulny salon, kuchnia nie jest sterylna! Brawo za balkon. Na pewno TAK :-) Odpowiedz Link Zgłoś
llogara TAK 11.01.07, 13:55 Ogólnie mieszkanie budzi miłe wrażenia, ale na pewno nie jest idealne, szczególnie łazienka i obrazek w sypialni mnie drażnią. Jednak jestem na tak za duży pokój i ten "ogród zimowy. Odpowiedz Link Zgłoś
anka.olimpias Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Barb 11.01.07, 19:05 nie Odpowiedz Link Zgłoś
ulrike_m TAK 11.01.07, 22:52 tak - za balkon i kącik wypoczynkowy kuchnia juz wzbudza mieszane uczucia. Zdjecie z kącikiem jadalnym i aneksem kuchennym pokazuje, ze coś jest "nie tak". Moze to ten słup... Odpowiedz Link Zgłoś
l_o_k_i Tak 11.01.07, 23:24 Wreszcie mieszkanie, w ktorym mozna odpoczac po dlugim dniu w pracy :).Chociaz to chyba decyzja pod wplywem natloku marnosci innych propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
neufahrwasser_in Nie 12.01.07, 01:43 Pomimo zamierzonej "lekkości" całej kompozycji, jakoś to nie gra. Może meble za ciężkie w kolorze, a może ich za dużo. Coś tu jednak przeważa na szalę "nie". Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Nie 14.01.07, 12:43 Stanowczo zbyt oczywiste połączenie dwóch barw - błękitu i ugrów. Mieszkanie funkcjonalne, ale bez wyrazu. Bardzo ponura łazienka, nijaka sypialnia i kuchnia, skrajnie zabałaganiony taras i last but not least żelazny element: półki g-k. Nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
croquemitaine NIE 15.01.07, 11:21 Nie. Nie ma na czym oka zawiesić oprócz psa i książek. Mieszkanie umeblowane, nawet przeładowane meblami, ale nie urządzone, brak koncepcji. Brzydka kuchnia, zwłaszcza jej kształt, i kafelki w łazience. Ponura sypialnia. Odpowiedz Link Zgłoś
jamayka007 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Barbar.. 17.01.07, 12:07 NIE - Sypialnia jest smutna i pusta. Za to salon zagracony, przez co optycznie staje się mały. Kuchnia nijaka ze źle dobranymi kolorami. Nawet, jeśli niebieski jest ulubionym kolorem w zbyt dużej ilości może raczej zaszkodzić całości. Dotyczy to wszystkich kolorów. Jedynie na plus jest balon, który dzięki kwiatom zyskał na "życiu". Odpowiedz Link Zgłoś
tofi5 nie. 19.01.07, 16:14 A szkoda bo mieszkanko ma duży potencjał i można je super urządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kikkera TAK 21.01.07, 21:35 przyjemne mieszkanie, jedyne ale to lazienka, ktora imho pomylila style Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 Nie. 24.01.07, 09:50 Hmm,nie i koniec.Nawet nie wiem jak uzasadnić..zbyt dużo rzeczy jest na nie Odpowiedz Link Zgłoś
miki566 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Barbar.. 29.01.07, 20:52 TAK. Bardzo ladne mieszkanie. Podoba mi sie wszystko, duzo swiatla, okna i ich wystroj, dobrze wykorzystana przestrzen, duzo zieleni, ladne meble, kuchnia z wystarczajaco duzym "ciagiem roboczym". Widok z okien napewno przepiekny i dobrze sie go sie nie zaslania firanami. Mysle ze trzeba troche popracowac nad sypialnia bo przy reszcie mieszkania wyglada nijako. Swietny pies, ciekawe jak lubi takie wysokosci? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ax NIe 30.01.07, 18:30 Jestem na nie, ale nie dlatego że mieszkanie jest brzydkie (bo nie jest), ale dlatego że nie ma w nim nic ciekawego. Nudne i poprawne. Odpowiedz Link Zgłoś
mia2006 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Barbar.. 31.01.07, 22:23 Nie!!! co to ma być? polskie lata 90-te? żenada, natłok mebli i bezguście :((( Odpowiedz Link Zgłoś
amelia_123 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Barbar.. 06.02.07, 22:16 TAK Odpowiedz Link Zgłoś