Dodaj do ulubionych

Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Barbar...

10.01.07, 16:34
Zapraszamy do oglądania kolejnego mieszkania konkursowego. Przypominam o
zasadach. Zaczynamy wątek od słów "TAK" lub "NIE" i ewentualnie dopisujemy
komentarz.
Obserwuj wątek
    • neferett Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Barb 10.01.07, 19:21
      Nie.
      Jeśli to mieszkanie pojawiłoby sie na forum, powiedziałabym , że jest bardzo
      przyjemne, choć kilka rzeczy bym zmieniła.
      Jednak nie, dlatego , że nie chcę , oglądać w magazynie wnętrzarskim mieszkań
      przeciętnie ładnych.
    • margie ani tak ani nie 10.01.07, 20:11
      przecietne mieszkanie. Klasyka. Taka jak na forum. Ale na konkurs troszke za
      malo.
    • magdajeden Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Barb 10.01.07, 20:49
      balkon jest fajny, ale tylko on a to za mało

NIE
      • pola_negri TAK 11.01.07, 08:39
        Jaka wspaniała przestrzeń! I ile książek! :-) Dom, który żyje, a pies nie
        wygląda jak dekoracja.
        Bardzo przytulny salon, kuchnia nie jest sterylna! Brawo za balkon.
        Na pewno TAK :-)
    • llogara TAK 11.01.07, 13:55
      Ogólnie mieszkanie budzi miłe wrażenia, ale na pewno nie jest idealne,
      szczególnie łazienka i obrazek w sypialni mnie drażnią. Jednak jestem na tak za
      duży pokój i ten "ogród zimowy.
    • anka.olimpias Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Barb 11.01.07, 19:05
      nie
    • ulrike_m TAK 11.01.07, 22:52
      tak - za balkon i kącik wypoczynkowy
      kuchnia juz wzbudza mieszane uczucia.
      Zdjecie z kącikiem jadalnym i aneksem kuchennym pokazuje, ze coś jest "nie tak". Moze to ten słup...
    • l_o_k_i Tak 11.01.07, 23:24
      Wreszcie mieszkanie, w ktorym mozna odpoczac po dlugim dniu w pracy :).Chociaz
      to chyba decyzja pod wplywem natloku marnosci innych propozycji.
      • neufahrwasser_in Nie 12.01.07, 01:43
        Pomimo zamierzonej "lekkości" całej kompozycji, jakoś to nie gra. Może meble za
        ciężkie w kolorze, a może ich za dużo. Coś tu jednak przeważa na szalę "nie".
    • tumoi Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Barb 12.01.07, 15:20
      TAK.
    • morgana_le_fay Nie 14.01.07, 12:43
      Stanowczo zbyt oczywiste połączenie dwóch barw - błękitu i ugrów. Mieszkanie funkcjonalne, ale bez wyrazu. Bardzo ponura łazienka, nijaka sypialnia i kuchnia, skrajnie zabałaganiony taras i last but not least żelazny element: półki g-k. Nic ciekawego.
    • croquemitaine NIE 15.01.07, 11:21
      Nie. Nie ma na czym oka zawiesić oprócz psa i książek. Mieszkanie umeblowane,
      nawet przeładowane meblami, ale nie urządzone, brak koncepcji. Brzydka kuchnia,
      zwłaszcza jej kształt, i kafelki w łazience. Ponura sypialnia.
    • jamayka007 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Barbar.. 17.01.07, 12:07
      NIE - Sypialnia jest smutna i pusta. Za to salon zagracony, przez co optycznie
      staje się mały. Kuchnia nijaka ze źle dobranymi kolorami. Nawet, jeśli niebieski
      jest ulubionym kolorem w zbyt dużej ilości może raczej zaszkodzić całości.
      Dotyczy to wszystkich kolorów. Jedynie na plus jest balon, który dzięki kwiatom
      zyskał na "życiu".
    • tofi5 nie. 19.01.07, 16:14
      A szkoda bo mieszkanko ma duży potencjał i można je super urządzić.
    • imagirro nie n/t 20.01.07, 16:24
      • ja824 tak 20.01.07, 19:59
        Tak
    • kikkera TAK 21.01.07, 21:35
      przyjemne mieszkanie, jedyne ale to lazienka, ktora imho pomylila style
    • malgosia403 Nie. 24.01.07, 09:50
      Hmm,nie i koniec.Nawet nie wiem jak uzasadnić..zbyt dużo rzeczy jest na nie
    • thintaglia Nie. 29.01.07, 20:47
      Mieszkanie takie sobie, jedynie logia fajna.
    • miki566 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Barbar.. 29.01.07, 20:52
      TAK. Bardzo ladne mieszkanie. Podoba mi sie wszystko, duzo swiatla, okna i ich
      wystroj, dobrze wykorzystana przestrzen, duzo zieleni, ladne meble, kuchnia z
      wystarczajaco duzym "ciagiem roboczym". Widok z okien napewno przepiekny i
      dobrze sie go sie nie zaslania firanami. Mysle ze trzeba troche popracowac nad
      sypialnia bo przy reszcie mieszkania wyglada nijako. Swietny pies, ciekawe jak
      lubi takie wysokosci?
    • sylwia.ax NIe 30.01.07, 18:30
      Jestem na nie, ale nie dlatego że mieszkanie jest brzydkie (bo nie jest), ale
      dlatego że nie ma w nim nic ciekawego. Nudne i poprawne.
    • mia2006 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Barbar.. 31.01.07, 22:23
      Nie!!! co to ma być? polskie lata 90-te? żenada, natłok mebli i bezguście :(((
    • amelia_123 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Barbar.. 06.02.07, 22:16
      TAK

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka